neden böyle yapti kocam

elvin cennet cicegim

Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2015
84
75
8
31
Slm arkadaslar dün bi olay yaşandı ve aklim hala orda ...konu şu Ben dün alışverişe çıktım almanyadayim bunuda belirteyim yakin oldugu icin yürüme gittim kizimla makyajda yapmıştım likit sürme maskara ve fondeten sürdm esim isten erken geldi evde olmayinca aradi aldi markette oldugumu söyledim yanimiza geldi beni gorunce delirdi bu ne makyaj kime kendini begendiriyosun falan tabi bende gerekli gibi sakince cvb veriyorum eve geldik neleri sürdn dedi aldı kullandiklarimdan fondeten hariç hepsini duvara firlatti maskara cam oldugu icin kırıldı duvar mahvoldu sonra soylendi ben eve grlince niye böyle yapmiyorsun falan filan benim karşımda niye böyle degilsim dedi bu arada hep yaptigim makyaj sadece likit kullandım bu kez sanirim o dikkat çekince delirdi anlamıyorum bna guvenmiyomu yoksa baska bi seyden dolayimi yapti bunu. .

Slm arkadaslar dün bi olay yaşandı ve aklim hala orda ...konu şu Ben dün alışverişe çıktım almanyadayim bunuda belirteyim yakin oldugu icin yürüme gittim kizimla makyajda yapmıştım likit sürme maskara ve fondeten sürdm esim isten erken geldi evde olmayinca aradi aldi markette oldugumu söyledim yanimiza geldi beni gorunce delirdi bu ne makyaj kime kendini begendiriyosun falan tabi bende gerekli gibi sakince cvb veriyorum eve geldik neleri sürdn dedi aldı kullandiklarimdan fondeten hariç hepsini duvara firlatti maskara cam oldugu icin kırıldı duvar mahvoldu sonra soylendi ben eve grlince niye böyle yapmiyorsun falan filan benim karşımda niye böyle degilsim dedi bu arada hep yaptigim makyaj sadece likit kullandım bu kez sanirim o dikkat çekince delirdi anlamıyorum bna guvenmiyomu yoksa baska bi seyden dolayimi yapti bunu. .
Boşanma sebebi

Gerçekten de eşini işten gelirken karşıladığında özen göstermiyor, makyaj vs yapmıyor musun? Eğer gerçekten böyleyse tribe girmesi normal bence.
Ben de öyle düşündüm. Evde salaş gezip dışarıya aşırı özen göstermişsen ve esin de kıskanç ise tetiklemiş olabilir. Orta yolu bulabilirsiniz. Esinin tepkisi de sert olmus tabi.

Ben sok ben iptal ya ben cok cirkinim esim asla boyle bir davranista bulunmaz ya da guveniyor bilenedim
Acaba kendisi mi bir haltlar karistiriyor dedim okurken kucagininda cocuguyla disari cikmis bir kadina boyle davranmasi normal degil bilemedim kiskandi mi baska birsey mi

Eşin sapık bence.
Bırak likiti, asla makyajsız dışarı çıkmam, çirkin hissediyom
Eşin beni görse ne diyecek kim bilir.
Ne demek kendini kime beğendiriyorsun, benim için de boşanma sebebi.
Eşim rujumu yanlışlıkla kırdı. ben ona 58 lira vermiştim resmen evlat acısı gibi.
Fondotenleri parçalamak ne demek, ıyy sinir oldum

Eşin kızmakta haklı ama ortalıgı dagıtmakta haksız...Kendine saygısı olan kendini seven insan her zaman makyajlı bakımlı olur sadece dışarı çıkarken degil.Eşim de bana kızar hadi evde yapıyorsun dışarda niye yapıyorsun bu kadar dikkat çekmeni istemiyorum der..Ama bende diyorum ki evde de senin için yapmıyorum evlenmedende böyleydim şimdi de böyleyim sanırım yaşlanınca da böyle olucam diyorum..Madem dışardayken markete giderken süsleniyorsun evde de öyle olmalısın..Adamın dikkatini çekmiş demek ki..

Tepkisi çok fazla ve çok büyük kavga çıkartacak cinsten ama gerçekten de normalde hiç sürmüyor musun?

sonra soylendi ben eve grlince niye böyle yapmiyorsun falan filan benim karşımda niye böyle degilsim dedi

Hani şu isteğini adam gibi dile getirse, "Bana da böyle süslen evde" diye göz kırpsa filan sevgiyle anlarım da, bu öfke nöbeti niye?

Kırmalar parçalamalar, "Kime süsleniyon" demeler... Bunlar sağlıklı tepkiler değil.

evde bakımsız bile olsan yaptıgı hareket çok itici hele deo maskara fırlatma falan çok kıroca.

haksız her türlü sana kendini kime beğendiriyorsun demiş ben bunu kendime hakaret sayar maskarayı bi tarafına sokardım net söylüyorum.

Ben de öyle düşündüm. Evde salaş gezip dışarıya aşırı özen göstermişsen ve esin de kıskanç ise tetiklemiş olabilir. Orta yolu bulabilirsiniz. Esinin tepkisi de sert olmus tabi.

Ben evimede kendimede kizimada esimin isten gelmesine yakın cok onem veririm

Hani şu isteğini adam gibi dile getirse, "Bana da böyle süslen evde" diye göz kırpsa filan sevgiyle anlarım da, bu öfke nöbeti niye?

Sağlıklı bir tepki değil bu.
+1

kadının namusuna laf etmiş resmen insan gibi ne istediğini söyleyebilir hatta sizin kurdugunuz gibi bir cümle kursa belki kadın mahcup olurdu ama bu ne böyle yani.

Madem evinizde eşinize de özenlisiniz, kocanız çıldırmış olmalı. Kıskanması elbet doğal ama verdiği tepki normalden çok uzak. Aklı başına gelir umarım, sadece maskarayı değil kalbini de kırdığını fark etmesini dilerim.
Her zaman söylerim, üslup çok önemli.

Back
X