Neden böyle :(

Kanguruyu doktor bize 3 aylık olana kadar kullanmayın onun yerine başlayabileceksen sling kullan demişti.
Belki sizin kokunuzu arıyordur hep. Bazı arkadaşlar kendi giydikleri atletleri bebeklerinin uyuduğu yere koymuşlar bebek daha rahat uyumuş ama bende tutmadı bu
3-4 ay sonra düzelir gerçi Bebeklerin derdi hiçççç bitmiyor

canım bak bunu dene. kokun olan giydiğin kazak olur hırka olur yemeni olur, sar onu kundak yap. koy beşiğine tepesinde dönen oyuncaklarda varsa karnı toksa emin ol sakinleşecek. kimsede durmamasının sebebi senin kokunu istiyo. he illa kucakta dursun diyosan babasına bakmayacak şekilde ters tutsun kucakta babası, hırkana kundakla ver. işe yarayacak emin ol

eklemeden gecemeyecegım, zaten uslu bir bebekti demişsiniz, kesin düzelir, çünkü benim kızım doğdugu andan itibaren aynıydı o nedenle siizn bebiş özüne dönecektir bence

Ya o kadar usluydu ki yerine koyuyordum kendi kendine uyuyordu. Uyanınca gülücükler saçarak uyandığı oluyordu gazı yokken. Bitek gazı varken ağlıyordu ama son günlerde felaket yani. Kucağa alınmadan susmaz yerine koydum mu durmaz. Umarım dediğin gibi olur hala gaza yorumluyorum ama bilmiyorum huy mu edinmiş gaz mı çözemedim. Ben de gerilimce hissediyor olmalı.

Denicem onunda canım. Teşekkür ederim umarım işe yarar.

Ben onu da denedim tişörtüm koydum ama yemedi eşşek :)

bu arada gaz olayı 3.ayın bitiminde bıçak gibi kesilip bitmişti benim kızımda, o nedenle o yaş dönümleri çok öenmli, sabırlar diliyor ve sizi çok çok iyi anlıyorum ...

Atak donemi olabilir. Kimi bebek anneden ayrilmayi sevmiyor. Dogustan ku akci oluyor kimisi. Bu benim kizda ttutuyor genelde. Huzursuzluk donemiyse bol bol sarilmak vw seni anliyorum demek gerekliymis.

Eklentiler

• Screenshot_20180320-021807.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 33
Atak donemi olabilir. Kimi bebek anneden ayrilmayi sevmiyor. Dogustan ku akci oluyor kimisi. Bu benim kizda ttutuyor genelde. Huzursuzluk donemiyse bol bol sarilmak vw seni anliyorum demek gerekliymis.
Hmm tam da 14 haftalık.. hepnsarılıyorum ama son günlerde ben de geriliyorum. Artık ellerim titriyo açlıktan başım dönüyo ister istemez gergin oluorum bende

Çocuğunuz güven öncesi güvensizlik evresinde.Bu süre zarfında annesinden yeterince ilgi ve yakınlık göremeyen çocuklar ileride hayata karşı güvensizlik ve içe kapanıklık gösterebilirler.Ama aşırı bağımlıysa çocuk ileride bağımsız hareket edememe ve hayatına tek başına yön verememe gibi durumlar oluşabiliyor.Bunun önüne nasıl geçerim derseniz şayet:çocuk her ağladığında kucağınıza almayın,olduğu yerde sakinleştirmeye çalışın.Evet anne olarak zor çocuk ağlarken kucağa almamak lakin bu durum hem sizin hem de çocuk için sorun teşkil edecek ilerleyen günlerde de.Çocuğunuzu güvende hissedecek kendisini lakin sürekli kucakte değil zaman zaman beşiğinde elinizi sırtına koyarak pışpışlayarak ve sırtını sıvazlayarak.Kolaylıklar dilerim

Öyle yapıcam. Bu zamana kadar her ağladığında kucakladım çünkü 0-3 ay döneminde öyle olması gerektiğini okudum. Alışmaz kucağa diye her defasında aldım onu.
Bilmiyorjm gazdan dolayı mı yapıyor anlayamıyorum. Bundan sonra biraz daha katı olmaya çalışıcam çünkü diğer türlü çok zor oluyor.

Kaç aylık bebeğiniz?

Merhaba öncelikle Allah güç kuvvet versin. Karnı tok altı temiz deyince aklıma geldi. Acaba doyuyor mu gerçekten? Yani sütünüz bol olabilir ama doyurucu mu acaba? Doymuyorsa asla durmaz çünkü. Doktorunuzla konuşarak belki bir öğün mama deneyebilirsiniz? Nacizane bir tavsiye. Deneyip görürsünüz hem de.

Benim bebeğimde emzik almadı başta 5.ayda aldı ve gerçekten rahatlık hiçte karşı çıkmayın karnı tok ise verin emziği uyusun

https://m.kitapyurdu.com/index.php?...MIy4L_s6a_2wIViYKyCh3stgL_EAQYASABEgJJJvD_BwE
bu kitabı okumani tavsiye ederim. bebekler ilk 3 ay anne karnını özlermiş ve 6 aya kadar anne ile kendini tek bir varlık zannedermiş ( bu bilgi beni şok etmisti). yani sen odadan ciktigin an aglamamasinin sebebi bu. bizimki de 3 ayı geçti ama hala emerken uyuyor emzik denedim ama memeyi emmede zorluk yaşayınca biraz ara vereyim dedim. ana kucaginin üstüne oyuncak filan denedin mi, bu sıralar oyuncak ilgilerini çekebiliyor. bir de önceki yoruma katılıyorum sen gerginsen bebeğe de geçiyor. bu dönem geçecek rahatlamaya çalış onu anlamaya çalış, mimiklerini hareketlerini takip et sıkıntısını anlayacaksın ki bence uzun süre uyuyamadığı için gergindir o da.

ah jameya ah :). benim oglan 15 aylik belim tutmuyo artik. hala gecmesini bekliyorum. benle doguran ark yine hamile bunlar bu olayi nasil böyle hallediyo. depresyonlardayim...

Benin kizimda 3 aylik, ben size gore biraz daha sansliyim uykuyu seviyor ayrica bir oyun halisi aldim, her uyuyup uyandiginda 20dk kadar oyun halisina birakabiliyorum. Emzik konusunda dikkatli olun derim, sonra saat basi emmek istedigi memeyi hic emmek istemeyebilir. Emzik biberon meme reddi yapabiliyor bir sure sonra.

Eskiler gibi sar sırtına yap kahvaltını ,yemegini ye,isini yap .Benimkiler hep böyleydi .

Canım öncelikle sabır diliyorum. Birebir dediğin gibi bi bebek annesiyim şuan 2 yaşında ve daha yeni yeni ayrılıyor. Pusette durmaz, beşikte uyumaz, ayakta sallanmak ister ayağından bıraktığın an kalkar. Gece fulll memede... yemek yemek zaten ne mümkün ekmek arasıyla yaşadım tas tamam 8 ay sonra değişti mi tabi ki biraz düzeldi ama bi çok şeyi aynen devam etti. Oyuncakla asla oynamazdı. Çok ama çok sabırlı olmalısın bu bi süreç ve geçecek. Bak benim minnakım büyüdü 2 yaşına geldi ayakta sallanmayı bıraktı oyuncaklarla az da olsa oynuyor, memeye hala düşkğn ona çözüm bulamadım. Sabret geçecek canım benim kocaman sarılıyorum sana ben yaşadım ve inan bana özelden benimle aynı durumdaki anneler msj attığında ağlayarak okumuştum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…