Neden böyle :(

Co
Ya bebek arabasında resmen ağlıyor.
Yolda durup kanguruya koyduğum bile oldu.
Bilmiyorum niye böyle. Arabada giderken bile pusetinde ağlıyor mızmızlanıyor. Hareket halindeyken sakin olması gerekir halbuki.
Bende böyle düşünüyordum ama arabaya da alışmasi zaman gerektiriyor. İlk başlarda nasıl ağlardı aman Allahim eve nasıl dönücem bilemezdim. Ailem şehir dışında 2 kez 1.5 ay kadar yanlarında kaldım. Tek şey zaman hersey düzelecek. Ama biraz yorucu bir süreç tabi. Oğlum şimdi 14 aylık çok şükür o süreçler geçti.

malesef yaramaz cocuk hep boyle benim kizimda oyleydi.altinci aydan sonra biraz duzeldi.tam duzelmesi 2 yasini buldu

şu 3 asy en güzel zamani bol bol sev.. 1,5 yaşina gelsin kucaga istemiycek gezincek sürekli:) şikayet etme sakin..:) bol bol tadini çikart
bende senin gibiydim boşa etmişim çocuğun büyüdüğünü bile anlayamiyorsun büyüme atagi geçiyior bence. geçiyo. ben çok özledim yeni doğanlara. benim kızım 16 aylık.
ikinciye düşünsem ebey zamanim var düşünmüyorum

Gaz olabilir mide ve bagiraskalri gelistigi icin gaz asancisi cekiyorlar olmasi gereken bir durum.yani.3/4 aylik.olunca geciyor benimde oyle.suan surekli.agliyor karni tok.da olsa kucagimda uyuyor yatagina birakinca 10 dk sonra uyanip agliyor emip hic kendi kendine sakin bir sekilde oynamiyor mesela geceleride 12 ve 2 arasi iki saat uyuyor sonra hic uyumuyor sabaha kadar. Gunduzleride sifir uyku tabi bende ayni sekilde bir hastaliga yakalanagim diye korkiyorum.benimki 40 gunluk dogduktan 1 hafta sonra basladi hala ayni devam.ediyor 1 aydir cekiyrm.bu durumu

Allah sabır verdin zor bir durm
Gazı var evet.
Ama bu gaz mı anlayamıyorum kucağa aldığım an susuyor çünkü. Gaz olsa susmaz ağlamaya devam ederdi. En son ninni söyledim biraz önce uyuya kaldı kucağımda.

Ninni söyledim uyuya kaldı :) şimdi yerinde uyuyor 2 dk geçti uyanmadı :))
Ama birazdan uyanır emmeden uyudu çünkü. Tadını çıkarıyorum ben ama son günlerde çok yordu hiç birşey yapamıyorum. Daha yüzümü yıkıyamadım düşün yani

Jameya birde bebeklerin agrisi sancisi olunca beyaz gurultu denilen araba sesi sac kurutma makinasi supurge makin
Gibi seylerin sesi rahatlatiyor dene bwlki faydasini gorursun

Evet ben de yaşadım o durumu koştur koştur eve geldim. Ama artık kanguruyu da alıyorum yanıma mızmızlanınca içine koyuyorum orda susuyor.

Jameya birde bebeklerin agrisi sancisi olunca beyaz gurultu denilen araba sesi sac kurutma makinasi supurge makin
Gibi seylerin sesi rahatlatiyor dene bwlki faydasini gorursun
Bu zamana kadar gaz sancısı başladığından beri onunla sakinleştirdim. Hala da ara sıra açıyorum gece sabaha kadar açık oluyor gazı olduğunda.
Bugün farklı bir durumu vardı belki de ben gerildim diye böyle oldu.
Ninni söyledim uyudu.

Yardım alabileceğim kimse yok ki :). Bu durumdan hiç şikayetçi olmadım bu zamana kadar. Ben genelde sabırlı sakin biriyim ne kadar zorlansam da sakin kalırım ama son zamanlarda çok yıprandım.
Kimsede durmuyor. Anneme gittim 1 hafta kaldım ama orda bile benim dışımda kimsede sakinleşmedi. Annem neler yaptı ayakta bile salladı susmadı,ben alınca sustu :))

Bugün biraz gerildim dün de öyle. Benim gerginliğimi alıyor muhtemelen. Normaldr hep sakin yaklaşıyorum.
Yardjmcı olabilecek kimse yok malesef olsa da benden başka kimsede sakinleşmiyor. O beni bunalttı zaten. Eşim geldiğinde o alıyor ama onda daha çok ağladığı için yine işimi bırakıp ben bakıyorum.

aynını yaşadım, 4 ayrı doktora götürdüm, ve hepsi de gayet sağlıklı, bebeğinizin tarzı bu gibilerinden bişeyler dediler, en kötüsü neydi biliyor musunuz ? bu durum 4 yaş bitene kadar devam etmişti, allahımmmmm sinirlerim yıpranmış, gözaltlarım morarmış ve inanılmaz bitkindim, uyksuuzluktan delirmek üzreydim, 4 yaşın sonlarına doğru gece uykusuna uyanmadan yatmaya başladı ve devam etti çok şükür, hatta eşim bu nedenle uzuuun bir süre 2.cocuk istememişti

Ben de kızımı 2-3 ay boyunca ana kucağında uyuttum. Düz yerde uyumazdı.Sallanıyordu ve beyaz gürültü sesi vardı. Sabaha kadar onda uyuyordu keza gündüz de öyle. Onunla çok rahat etmiştim. Sonrasında zaten kendileri bir düzen tutturuyor.
4 aylık olduğunda da gözleri iyi görmeye başladığı için çok memede tutamayacaksınız sürekli ilgisi dağılacak, siz emsin diye peşinde dolanacaksınız.

4 yaşa kadar böyle devam ederse çok zor olur.
Normalde bu kadar huysuz değildi. Mızmızlanıyor ama bu kadar uzun süre değil. Bugün hiç durmadı yerinde. 11 den beri hep kucakta. Pusete koyar koymaz ağlıyor.
En son ellrni kundaklayıp emzik verdim emene kadar da elimle tuttum. Umarım alışır

Biz de 1 aydan beri hep kanguruda uyuyoruz.
Ama artık ağırlaştı iyice. Biraz pusette dursun istiyorum yoksa iyice alışıcak hiç rahat edemicem. İnşallah düzelir nedense git gide daha kötü oluyor gibi geliyor bana :) yani huy ediniyor gibi.

gnelde sütten kesildiklerinde düzeliyorlar, ve yaşını doldurduklarında da, ben tamamen bu konuda çok şanssızdım, hatta söyle söyelelyim 6. ayını bitirince bile inanılmaz değişen bebekler var....umudunuzu yitirmeyin...

canım benim annemde senin yaşadıklarını çekmiş abimde, bundan 42 sene öncesi. bırakınca ağlıyomuş götürmediği doktor sormadığı kimse kalmamış. en sonunda bi doktor demiş ki bu çocuk kucağa alışmış, o zamanlar divan var tabi. at divana ağlayacak ağlasın 2 - 3 gün sonra bırakacak seni divana atınca da hırkana yemenine kokun olan bişeye sar sakinleşecek ağladığında katılana kadar alma her ağladığında da alma demiş. dayanabilirsen bi dene. annem bu şekilde rahat etmiş. sanırım kolikken çok kucağa almışsın, bebek senin kokunu istiyo canım. Allah sabır versin zor ama kucağa alışmış onu kendi ilgisini çekebilecek şeylere alıştırman lazım kokun olan bişeye sararak

İnşallah

Evet gazı varken hep kucağa aldım anca sakinleşiyordu. Kanguruda taşıdım hep.
Olabilir zten benden başka kimsede durmuyor. Ben dayanamıyorum ki ağlatmaya hiç. Eşim bu konuda biraz daha katı. Akşam ona berdiğimde ağlıyor kucağa almıyor alışmasın diye yine ben gidip alıyorum dayanamadığım için. Ama eşimde bırakıp kulaklık takıcam :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…