- 14 Ağustos 2018
- 20.503
- En iyi cevaplar
- 2
- 77.108
- 598
- Konu Sahibi bezmisinsan
-
eskiden şey vardı ama ergenliğin yoğun geçtiği zamanlardaLaf-ı guzaf.
Boyle boyle senın ondan kopmanı engelliyor, sekil a.
Ay hatırlıyorum abime yapmışlardı garibim ne ağlamıştıeskiden şey vardı ama ergenliğin yoğun geçtiği zamanlardaSözde kaza geçiren ya da intihar girişiminde bulunan ergenler hoşlanılan çocuğa bu madure kızımızın en yakın kankisi mesaj atardı X intihar etti hastanede tmm mı diye
Ölmemiş, çoğalmış.Üniversitede bir çocuk vardı. Onla sevgili olmazsam intihar edeceğini söylemişti. Kabul etmedim. Yaşıyor kendisi, evli ve çocuğu var
Mitoz bölünmeÖlmemiş, çoğalmış.
Facebookta beyaz font üzerine siyah ÖLDÜ! yazan profil fotosu.eskiden şey vardı ama ergenliğin yoğun geçtiği zamanlardaSözde kaza geçiren ya da intihar girişiminde bulunan ergenler hoşlanılan çocuğa bu madure kızımızın en yakın kankisi mesaj atardı X intihar etti hastanede tmm mı diye
HAHAHAAHAHAy hatırlıyorum abime yapmışlardı garibim ne ağlamıştı
Olmaz mı bizimki pek bi duygusaldı ne ağladı ben naptım diyeHAHAHAAHAHAy kahkaha attım ya kıyamam beee onlara inanan mı varmış
Ya da yanlıslıkla arayıp aa senı mı aradım x suan hastanede annesıne haber verecektim agshshahahahahhshshshseskiden şey vardı ama ergenliğin yoğun geçtiği zamanlardaSözde kaza geçiren ya da intihar girişiminde bulunan ergenler hoşlanılan çocuğa bu madure kızımızın en yakın kankisi mesaj atardı X intihar etti hastanede tmm mı diye
Çağımızın vebasıydı bu sözlerYa da yanlıslıkla arayıp aa senı mı aradım x suan hastanede annesıne haber verecektim agshshahahahahhshshshs
Ben sey dedirtmıstım, benneyanginlargordum teyzesıne gidiyor canakkaleye bu yaz orda kalacak......Çağımızın vebasıydı bu sözler
Merak ettim kimdi acaba desem?Ben sadece bir erkek taniyorum bir kadin yüzünden intihara kalkisan. Geri kalanlarin hepsinin ki numara oldugundan emin olabilirsiniz.
bak aslında bizim bi akrabamızın kocası da bundan seneeeleer önce belediye binasının önünde kendini yakmaya kalkmış, gazetelere çıkmış sırf bizim X abla onunla evlensin diye.sonuç olarak evlendiler, daha birkaç yıllık evliyken adam başkasıyla aldatıp çocuk yaptı sonra da bu X ablayı boşayıp ötekiyle evlendi.Ben sadece bir erkek taniyorum bir kadin yüzünden intihara kalkisan. Geri kalanlarin hepsinin ki numara oldugundan emin olabilirsiniz.
Ooo Buda iyi taktikmiş yaaaBen sey dedirtmıstım, benneyanginlargordum teyzesıne gidiyor canakkaleye bu yaz orda kalacak......Teyzeme falan gıttıgım yok, butun yaz yokum korksun arasın ya bırını bulursam diye endişeye dussun kahrolsun amacım buydu.
Tuttu da ahahahahahahaha
O aksam aranmıstım ve goya gitmekten vazgecmıstım ahahahahahahahaOoo Buda iyi taktikmiş yaaabunu abime yapsalardı kızdan önce giderdi teyzesinin yanına
Keşke yansaymış desem çok mu acımasız olurumbak aslında bizim bi akrabamızın kocası da bundan seneeeleer önce belediye binasının önünde kendini yakmaya kalkmış, gazetelere çıkmış sırf bizim X abla onunla evlensin diye.sonuç olarak evlendiler, daha birkaç yıllık evliyken adam başkasıyla aldatıp çocuk yaptı sonra da bu X ablayı boşayıp ötekiyle evlendi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?