Neden boyle?

Laf-ı guzaf.

Boyle boyle senın ondan kopmanı engelliyor, sekil a.
eskiden şey vardı ama ergenliğin yoğun geçtiği zamanlarda Sözde kaza geçiren ya da intihar girişiminde bulunan ergenler hoşlanılan çocuğa bu madure kızımızın en yakın kankisi mesaj atardı X intihar etti hastanede tmm mı diye

Ay hatırlıyorum abime yapmışlardı garibim ne ağlamıştı

Facebookta beyaz font üzerine siyah ÖLDÜ! yazan profil fotosu.

HAHAHAAHAH Ay kahkaha attım ya kıyamam beee onlara inanan mı varmış
Olmaz mı bizimki pek bi duygusaldı ne ağladı ben naptım diye iki gün sonra öğrendik ki şakaymış barışmak için yapmış.. sonuç bizimki atladı hemen kız bi kaç ay sonra yeni birini buldu

Ya da yanlıslıkla arayıp aa senı mı aradım x suan hastanede annesıne haber verecektim agshshahahahahhshshshs

Çağımızın vebasıydı bu sözler
Ben sey dedirtmıstım, benneyanginlargordum teyzesıne gidiyor canakkaleye bu yaz orda kalacak...... Teyzeme falan gıttıgım yok, butun yaz yokum korksun arasın ya bırını bulursam diye endişeye dussun kahrolsun amacım buydu.
Tuttu da ahahahahahahaha

Mesajı okuyunca gülesim geldi.
Lise yıllarında bi sevgilim vardı.Ben ayrılınca kollarına jiletle derin kesikler atıp psikopat gibi bunu çekip bana video atmış ve bana dönmezsen aynı kesiği bileklerime atacağım demişti.Cevap vermedim.Ama aradan 2 yıl geçtikten sonra geri dön yazmıştı.Ölmemişti.Sonra ne oldu bilmiyorum.
Öleceğim diyen ölmez.Aklına bunu cidden koyan dile getirmez zaten.

Ben sadece bir erkek taniyorum bir kadin yüzünden intihara kalkisan. Geri kalanlarin hepsinin ki numara oldugundan emin olabilirsiniz.
bak aslında bizim bi akrabamızın kocası da bundan seneeeleer önce belediye binasının önünde kendini yakmaya kalkmış, gazetelere çıkmış sırf bizim X abla onunla evlensin diye.sonuç olarak evlendiler, daha birkaç yıllık evliyken adam başkasıyla aldatıp çocuk yaptı sonra da bu X ablayı boşayıp ötekiyle evlendi.

Ooo Buda iyi taktikmiş yaaa bunu abime yapsalardı kızdan önce giderdi teyzesinin yanına

Keşke yansaymış desem çok mu acımasız olurum

Denize atlar kendini asar yine de ölmez dokuz canlı onlar merak etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…