- 30 Mayıs 2016
- 148
- 82
- 18
- Konu Sahibi incetertuby
-
maddi imkanlardan dolayı ünüversiteye göndermedi ailem ben çok çabaladım gideyim diye günlerce ağladım bulunduğum şehirde bile göndermediler bende habersiz açıktan okuyorum fakat maddi imkanlarım şuanda el vermedipi için dondurmakn zorunda kaldım kpss ye de hazırlanıyorum bu arada.. yazımı şöyle bi okudumda harbiden ne kadar cok kıyaslamısım bu 7/24 düşündüğüm konular değil tabi ki ama düşüncelerim değil de diyemem düşünüyorum anlık birşeye canım sıkıldığında aklıma gelip yazdığım size içimi döktüğüm biandı kıyaslama yaptım ki bana dışardan bi gözle bakıp doğrusunu söylemeniz. ha olumsuz tepkiler cok almısım iyiki de almısım yanlış düşünüyor muşum başımdan ne geçerse geçsin... lakayıklıktan değilde galiba işlerimi ciddiye alıp yüzüme gözüme bulaştırmam bana haksızlık edilmedi tabi ki bi konuda edildi uzun uzun yazayım mı bilemedim bana defal gt diyen patron beni sevememişti bn bi arkdasın yerine girmiştim işe patronla çalşan samimi gbilerdi ben hoşgeldiniz efendim deyip görevimi eksiksiz yapmya çalışıp evime gdiyrdm uyardılar kesnlikle ksandan para verme diye bende çalışanlar öyle diyorsa dogrudur deyip aynısını uyguladm cnkü çalsanlsrda 5 10 yıllık emekcilerdi bi iş yerinde asgari ücret 1300 tl oldu ödeyemem dye cıkarıldım bi iş yerinde patron cok dedikpdu yapıyordu insanların giyimine laf ediyordu bende onla birlikte aynı şeyleri konusacakmısım bana yanlış geliyrdu bu durumlarNeden kendinizi sürekli kuzenlerinizle, sınıf arkadaşlarınızla, onla bunla kıyaslıyorsunuz anlayamadım. Hatta maldan kocalarınıza kadar kıyaslamışsınız severek evlenmenize rağmen. Keşke kendinizle yarışsanız. İşlerde tutunamamanızın sebebi biraz lakayıt olmanız gibi geldi bana, hep dikkatsiz, öngörüsüz davranmışsınız. İşten çıkarılmalarınızda da size yapılan bir haksızlık yok gibi geldi anlattığınız kadarıyla. Bu kadar çalışkan bir öğrenciyken neden üniversite okuyamadınız? Şimdi evdesiniz anladığım kadarıyla bir süredir. Derslere de kafanız basıyormuş. Evden hazırlanın tekrar, gidin okuyun okulunuzu. En olmadı açık öğretimden bitirirsiniz. İnternette bir sürü ders anlatım videosu bulabilirsiniz. Sorun talihinizde değil yani. Siz talihinizi hiç değiştirmeye çalışmamışsınız ki.
Neden kendinizi sürekli kuzenlerinizle, sınıf arkadaşlarınızla, onla bunla kıyaslıyorsunuz anlayamadım. Hatta maldan kocalarınıza kadar kıyaslamışsınız severek evlenmenize rağmen. Keşke kendinizle yarışsanız. İşlerde tutunamamanızın sebebi biraz lakayıt olmanız gibi geldi bana, hep dikkatsiz, öngörüsüz davranmışsınız. İşten çıkarılmalarınızda da size yapılan bir haksızlık yok gibi geldi anlattığınız kadarıyla. Bu kadar çalışkan bir öğrenciyken neden üniversite okuyamadınız? Şimdi evdesiniz anladığım kadarıyla bir süredir. Derslere de kafanız basıyormuş. Evden hazırlanın tekrar, gidin okuyun okulunuzu. En olmadı açık öğretimden bitirirsiniz. İnternette bir sürü ders anlatım videosu bulabilirsiniz. Sorun talihinizde değil yani. Siz talihinizi hiç değiştirmeye çalışmamışsınız ki.
ailemden dolayı gdemedim acıktan okuyorum şuanda dondurdum... kpss hazırlanıyorum o anlık cahillil iş yok okul yok evde ne yapayım diye düşündüm galibaNeden eğitim hayatına devam etmediniz. Evliliğin acelesi neydi?
Ha bir de herkes kendi kaderini yaşar. Bunun tembellikle çalışkanlıkla bir alakası yok.
onlar gibi olmal istediğimden değilde ben neden olamıyorumdu demek istediğim yorumlarsan okuyunca gerçwkten birşey sahibi olmak için çabalamamısım bu zamana kadaryerinizde olsam bir şeyleri düzeltmeye çalışırken başkaları gibi olmayı hedeflemem. yani evet hayatınızda her şey pek iyi gitmemiş ama "onlar öyle oldu böyle oldu" diye kendinizi yiyorsunuz. boşversenize. onlar gibi olmak için değil kendinize,çocuğunuza iyi bir yaşam sağlamak için çabalayın bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?