neden böyleee

bende yavrucuguma nasıl iyi bir örnek olurum sıkıntı çekmeden iyi bir yaşam tarzı oluşturabilirim derkeeeennnnnn bu konu çıktı parmaklarımdan :) ne mutlu size ki iyi bir annesiniz darısı başıma deyip sanırım bir terapi almalıyım çünkü bu kıskançlık ve kıyaslama cocuguma yansıyacak onuda kendime benzetirim diye korkuyorum (

ne tatlısınız.. sorunun ennnnn dip kaynagına gidersek benim hesaplama sorunum acıkcası 10 yasımdan beri hep iyi bir yerlere gelecegim okuyacagım iyi bşr işim olacak diye kendi kendime düşünürdüm hayal ederdim okuyanadım bşr işe gireyim dedim onda da beceremedim sonuç hüsran olınxa bende pısırık kaldım

Oncelikle bu kadar basarılı olup egıtım hayatınıza devam etmemenizin cok uzucu olmus..

Ve cok olumsuz konusuyorsunuz devamlı boyle konusarak olumsuzu cekersınız. Bırkac kere sanssızlık yasadınız dıye hep oyle olacagını dusunmeyın.

Ayrıca herkesın hayatı kendıne kımseyle kenfınızı evlılıgınızı kıyaslamayın kendı mutlulugunuza bakın

Senden her konuda üstün insanlar olduğu ve olacağı gibi senden çok çok vasat durumda ve senin yaşantına imrenerek bakacak bi dolu insan var dışarıda onları düşünerek haline şükredebilirsin.

Bunların hepsi sizin tercihiniz o yüzden kendinizi sorgulayın nerde hata yapıyorum diye. Bu saatten sonra kendiniz için ne yapabilirsiniz ona bakın. Geçmişe takılı kalmayın çünkü çok yanlışınız varmış bu yazıdan anladığım kadarıyla. En azından o derslerden pay çıkartarak yaşayın bundan sonra. Çünkü yaşadıklarınız kaderden ziyade sizin seçimleriniz.

Sürekli başkaların hayatına özeniyorsunuz. Kendinizi başkalarıyla kıyaslıyorsunuz bu bence doğru bir davranış değil. Mutsuz eden şey bu bence. Hiç mı güzel bir yanınız yok?
Ben daha çok psikolojik problemlerinizin olduğunu düşünüyorum ve acilen bunu tedavi etmeniz gerektiğini düşünüyorum..

Evet mutsuz olmanizin sebebi sizsiniz.
Evim yok
Arabam da yok ama harika dostlarım var dunyalara bedel bi kizim var. Sorunlar yasasamda evliligimde her daim kendime guvenim var. Beklentim sadece kendimden.
Kendimi ve hayatimi kiyaslamam kimseyle.

Hep kendini arkadaslarindan oz annene kadar kiyaslamissin.muhtemelen kiskaniyorsun ki bu kadar detayina kadar gozlemlemis dusunmus yazmissin
Hangi kuzenimin kocasi zengin hangi arkadasim zengin koca buldu falan hayatta aklima gelmez

Daha iyisini elde edebileceğinizi düşünüp sizi kendi potansiyeliniz için hırslandırırsa özenmek iyi birşey olabilir ama sanırım siz sadece şikayet ediyorsunuz bu durumdan anladığım kadarıyla. Insanın doğasında var kıskançlık aşağılanıcak ötekileştirilecek bir durum değil benim için. Çocukken yaşadıklarınız ve şu an tamamen farklı, çocukluğunuzda başkaları kendi çocuklarını sizden üstün görmüş ve sizin her ters hareketinizi kıskanıyor demiş, belki de böyle böyle kendinizi başkasıyla yarıştırmaya programladılar sizi çünkü çocukluğunuzda buna maruz kaldınız ve bunu öğrendiniz. Boş zamanlarınızda meditasyon öneririm size önce kendinizi bu düşüncelerden arındırın anladığım kadarıyla bir hedefiniz yok. Araba almak vs sizin için hedef değil şu an, ama olmaması bir şikayet mevzusu, yani araba olsa ev olacak ev olsa yeni araba olacak, kendinize daha güzel bir yaşam için ulaşabileceğiniz bir hedef belirleyin ve elinizdekilerle mutlu olmayı öğrenin bu sırada, yoksa sonu gelmez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…