Tam olarak böyleAhahahhacanı sıkılan sataşacak yer arıyor bazen burdaki kişiler Soruna cevap almak yerine, birde milletin cenemesini çekiyorsundur bazen Var öyleleri katılıyorum
Eeee sonraBabası iş yerinde sıkıntı yaşamış, bu arkadaş da şikayet etmiş iş yerini. Babası zor duruma düşmüş
Orta yaş olmaya razıyım ben ya, neler neler olduk yaban burada daha önceBana orta yaş dediler
Böyle bi kural mi var bu insanlar hesap açmasın diye sen mi karar vericeksin buna buranın sahibi sanıyo millet kendiniO zaman yazmayın kalbi çabuk kırılanlar yazmasın
Psikolojik sorunları olanlarda yazmasın
Site de üyeliğinizi askıya alabilirsiniz mesela
kuşak farkı demeyelim bence tecrübe farkı
Z 2000 ve sonrası oluyor
Olsun biraz fark dimi
Burada kimse kimsenin arkadaşı değil hatır gönül işleri de yok burada
Hakarete varmayan her yorum yapılabilir
Söylersem banlanırımOrta yaş olmaya razıyım ben ya, neler neler olduk yaban burada daha önce
Ne zamandır bana böyle denmiyodu rahatladım sağol.San
Neyden bahsediyosun anlamadim ama konu derdim varsa eleştiri yapmak ne kadar doğru kötü yorumları kendine sakla ben derdime çare için yazıyorum dimi ama ? Kadın kadının düşmanı olmamalı bu kadar
Yerim seni aklı başında z kuşağım benimO zaman yazmayın kalbi çabuk kırılanlar yazmasın
Psikolojik sorunları olanlarda yazmasın
Site de üyeliğinizi askıya alabilirsiniz mesela
kuşak farkı demeyelim bence tecrübe farkı
Z 2000 ve sonrası oluyor
Olsun biraz fark dimi
Burada kimse kimsenin arkadaşı değil hatır gönül işleri de yok burada
Hakarete varmayan her yorum yapılabilir
Sabır yemin ediyorum sabırSize demedim amasiz de birazdan başlarsınız. Benim ne yazdığımı herkes çok iyi anladı. Siz kafanızı yormayın böyle şeylere
99 luyum ama olsunHööf susun be orta yaşlılar sizi 2binlilerin halinden benim gibi 2binliler anlar
Y yim 2000 öncesi ama yi biniYerim seni aklı başında z kuşağım benim
Orası tartışmalı 90’ların ortasında başladığını söyleyen de var.Y yim 2000 öncesi ama yi bini
Benden büyükmüşsün o zaman esra ablacım99 luyum ama olsun
Sen çocuk gelin misin?Benden büyükmüşsün o zaman esra ablacım
Vallaha bir konudan memnuniyetsizseniz ve neden böylesiniz diye konu açmak memnuniyetsizlik göstergesiBöyle bi kural mi var bu insanlar hesap açmasın diye sen mi karar vericeksin buna buranın sahibi sanıyo millet kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?