Tabi hayatlarımız şeyolduğu için burda saldırıyoz. Dur mutsuzluğuna sıra gelmedi demek kiMutsuz da desin nolur mutsuz da desin. 15 gündür kimse bana mutsuzsun demedi
1-Yorumlari begenmediginiz siteye neden konu actiniz o zaman?Her cesit değil yüzde 80 kötü yorum
Mesele banlanmak değil z kuşağı. İçinde bulunduğun platformun kurallarından bihaber olman.Banlanmaktn korksam zaten açmam hayat burdan ibaret değil bana
Iyi ne mutlu sana korktugun baska bir sey var su anda ondan adapte olamaman normal ...yakin arkadasina akil veriyordu madem neden begenmedigin kk yazdin bu da bir soru mesela z kuşağı....biz burda herseye herkonuya objektiv bakıyoruz buda bizi kötü yapıyorsa işinize gelmedigindendir ..ki yazdigim yorumlarda elestirim varsa akil da vermisimdir destek de olmusumdur ama iste sizin bakis aciniza yansimamissa demek .Banlanmaktn korksam zaten açmam hayat burdan ibaret değil bana
Başka hayatı olsa bana böyle yaptılar ühüüü ühüüü diye konu açmazdı.Ne burdan başka bi hayat da varmış
Aynen dusunsene arkadasina anlatsan sen kirilma diye yalanlicak ama burasi objektiv neyse onu soyluyorlar bende seviyorum kk yiEleştiriye açık olmak gerekli hayatta gelişebilmek için bence
O yüzden burayı da seviyorum
Süslü bir davuğum amaDinözörüz biz. Sen tavuksun
Tamam sensin hakli boş insanlara laf anlatamam ben diyorum üslubun itici gerizekalı anlıyo musun konuşmayı bilmiyosun iticisin yapıcı değil yıkıcı bi dilin var anlamadıysan googledan bak beni yorma
Hallerine bakmadan bizi begenmiyollaa hemsire. Biz onlara bayiliyoruz sanki de.22 yaşındayım sevgilim yok ama çeyiz yapmak istiyorum diyenleri unutmuşsun
9 yasindan beri burayi takip ediyorum diyenleri de gordu bu gozler...22 yaşındayım sevgilim yok ama çeyiz yapmak istiyorum diyenleri unutmuşsun
Başka hayatı olsa bana böyle yaptılar ühüüü ühüüü diye konu açmazdı.
Çoğunluk dedim sende oraya alıyorsan kendini kendin bilirsin nefret kuşan sizsiniz hakkında yazıları gülerek okuyorsunuz bide ama yapılandan zevk alıyorsunuz yaradan büyükÇözüm oldu mu bu bizim hakkımızda nefret kustuğunuz konu
Konu sabihinin başka bir konuda bana g.lı demesi yüzünden banlanmıştım aman dikkat bize tuzak olabilir bu konuBaşka hayatı olsa bana böyle yaptılar ühüüü ühüüü diye konu açmazdı.
Bazı üyeler hakaretten neden besleniyor diye konu mu açsak?çeyizle alakalı konunuzu okudum. korkunç bir üslubunuz olduğundan ve saygısızlığınızdan olabilir. sizin ne haddinize birine "geri zekalı" demek?
Yeni üye diyo gördün mu acaba at gözlüğünü ci kar görürsün cankm
Konu sahibi "gerizekali" mi demis? Kendine hic ayna tutmuyor o zaman.çeyizle alakalı konunuzu okudum. korkunç bir üslubunuz olduğundan ve saygısızlığınızdan olabilir. sizin ne haddinize birine "geri zekalı" demek?
Kurban olsunlar y kuşağınaHallerine bakmadan bizi begenmiyollaa hemsire. Biz onlara bayiliyoruz sanki de.
Daha dün dedim konu sahibine önce bilgi sahibi ol sonra fikir belirt diye. Ama yapmıyor. Böyle sürekli bir yerlere saldırarak konuşmayı hak aramak sanıyor.Mesele banlanmak değil z kuşağı. İçinde bulunduğun platformun kurallarından bihaber olman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?