Neden böylesiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Her cesit değil yüzde 80 kötü yorum
1-Yorumlari begenmediginiz siteye neden konu actiniz o zaman?
2-Diger konularinizi bilmiyorum ama bu konudaki yorumlarinizi soyle bir okudum da, buradaki yorumlari begenmiyirsunuz da, sizin uslubunuz da farkli degil.
3- Bu konu bana gore soruna cozum bulmak icin degil de, catisma cikarmak icin acilmis bir konu. Amaciniz da buydu sanirim.

Banlanmaktn korksam zaten açmam hayat burdan ibaret değil bana
Iyi ne mutlu sana korktugun baska bir sey var su anda ondan adapte olamaman normal ...yakin arkadasina akil veriyordu madem neden begenmedigin kk yazdin bu da bir soru mesela z kuşağı....biz burda herseye herkonuya objektiv bakıyoruz buda bizi kötü yapıyorsa işinize gelmedigindendir ..ki yazdigim yorumlarda elestirim varsa akil da vermisimdir destek de olmusumdur ama iste sizin bakis aciniza yansimamissa demek .

çeyizle alakalı konunuzu okudum. korkunç bir üslubunuz olduğundan ve saygısızlığınızdan olabilir. sizin ne haddinize birine "geri zekalı" demek?

Tamam sensin hakli boş insanlara laf anlatamam ben diyorum üslubun itici gerizekalı anlıyo musun konuşmayı bilmiyosun iticisin yapıcı değil yıkıcı bi dilin var anlamadıysan googledan bak beni yorma

Çözüm oldu mu bu bizim hakkımızda nefret kustuğunuz konu
Çoğunluk dedim sende oraya alıyorsan kendini kendin bilirsin nefret kuşan sizsiniz hakkında yazıları gülerek okuyorsunuz bide ama yapılandan zevk alıyorsunuz yaradan büyük

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…