- 3 Mayıs 2011
- 13.828
- 49.105
- 798
Bu sitede ne zaman bi derdimi anlatsam herkes kötü yorum yapiyo kimse yok gosterici aklı başında yorum yapmiyo anca eleştiri ben eleştiri istesem zaten derdim var diye konu açmam bazı insanlar çok tuhaf bundan okuduğu iki satıra beni kötü evlat ilan eden bile var orta yaş kesimi kullanıyor daha çok burayı bundan kaynaklı mıdır bilmiyorum dilleriniz çok sivri ve kalp kırıcı daha olumlu olunsa keşke ayni sorunu bi arkadaşıma anlatınca çok farklı olumlu tepki alıyorum burda elinde olsa bi kaşık suda boğacak insanlar görüyorum herkes için değil ama çoğunluk böyle ben z kuşağı olduğum siz x kuşağı olduğunuz için çatışma mi yaşıyorum anlamadim Ben artık pes diyorum bu kadar da olmaz buna bile olumsuz cevap helal olsun nasıl bi kin bu
Hayıllll 20 yaşındayım çok gencim z kuşağıyımSen çocuk gelin misin?
Çocuk gelinsin işte tamam sus.Hayıllll 20 yaşındayım çok gencim z kuşağıyım
Neyse gerekli açıklamayı özelden yaptım merviş susÇocuk gelinsin işte tamam sus.
22 yaşındayım sevgilim yok ama çeyiz yapmak istiyorum diyenleri unutmuşsunSanki zorla tutuyorlar sizi burada. Begenmiyorsaniz aha kapi iste sapi
Orta yas kesimi dediginiz de 30 yasinda kadinlardir kesin. Ben de 37 yasinda bir kadin olarak “20 yasindayim evde kaldim,20 yasindayim 40 yasinda adamla evleneyim mi,20 yasindayim bu yasa kadar sevgilim olmadi “diye konu acanlardan sikayetciyim ama kalkip buna ozel konu acmiyorum. Yasak cunku. Hadi selametle simdi
Olayı bilmeden konuşman aşırı komik arkadaşımı tanımaman daha komik yürüyen ön yargıArkadaşların kırılma diye yalan söylüyor biz gerçekleri yüzüne vuruyoruz. Ondandır bu rahatsızlığın.
İşine gelmiyorsa konu açmayacaksın buraya.
Üyeler hakkında konu açmak da yasak sevgili z kuşağı.
Şşş ona da desene kadın kadının düşmanı diye onun da çok oldu bu lafı duymayalı.Olayı bilmeden konuşman aşırı komik arkadaşımı tanımaman daha komik yürüyen ön yargı
Üyeler hakkinda konu acmak yasak banlanman an meselesi ...buraya konu acarken iyi ve ya kötü butun elestirilere acik olmalisiniz z kusagi olman neyi degistiriyor ben anlamadiim ...yanlis yapmissin demek mi kirici ..Sen adini gizleyince insanlara daha rahat saldirabiliyorsun bunuda baban icin gizli isimle yorum yaptigindan belli hani klavye delikanlisi diyorlar ondan iste ...baban okuma yazma bilmiyor buna rağmen iyi bir yerde calisiyor malesef isyerlerinde Mobbing ilk baban da olmadi okulda polis merkezinde mahkemede calisan tanidiklarim var sadece türk olduklari icin bile Mobbing gorenler var buna rağmen sikiyorlar disini ve ekmeklerinin pesindeler bu onlarin yalaka oldugu anlamina gelmiyor bu onlarin gecindirmek zorunda olduklari aileleri var sorumluluklari oldugu anlamina geliyor ...Ve nedense cocuklari hic boyle sacma sapan ki öyle bir savunma gostermedi cunku kiz senin gi i genc ve akli basinda ...babasi kendini savunmak zorunda sonucta kac yasinda adam cocuk degil ...isinize gelmeyince buraya tü kakalar diye konu acmakta Trend oldu ama banlanlar be guzelim.Bu sitede ne zaman bi derdimi anlatsam herkes kötü yorum yapiyo kimse yok gosterici aklı başında yorum yapmiyo anca eleştiri ben eleştiri istesem zaten derdim var diye konu açmam bazı insanlar çok tuhaf bundan okuduğu iki satıra beni kötü evlat ilan eden bile var orta yaş kesimi kullanıyor daha çok burayı bundan kaynaklı mıdır bilmiyorum dilleriniz çok sivri ve kalp kırıcı daha olumlu olunsa keşke ayni sorunu bi arkadaşıma anlatınca çok farklı olumlu tepki alıyorum burda elinde olsa bi kaşık suda boğacak insanlar görüyorum herkes için değil ama çoğunluk böyle ben z kuşağı olduğum siz x kuşağı olduğunuz için çatışma mi yaşıyorum anlamadim Ben artık pes diyorum bu kadar da olmaz buna bile olumsuz cevap helal olsun nasıl bi kin bu
Bi daha okuBuradaki insanlar sizin arkadaşınız değil. Herkes tecrübesi olan konularda konuşuyor, eleştirmek isterse de eleştiriyor. Konunuzu okumuştum, bilgim olmadığı için yorum yapmamıştım ama kimse hakaret etmemişti. Biraz alıngansınız herhalde?
Mutsuz da desin nolur mutsuz da desin. 15 gündür kimse bana mutsuzsun demediŞşş ona da desene kadın kadının düşmanı diye onun da çok oldu bu lafı duymayalı.
Banlanmaktn korksam zaten açmam hayat burdan ibaret değil banaÜyeler hakkinda konu acmak yasak banlanman an meselesi ...buraya konu acarken iyi ve ya kötü butun elestirilere acik olmalisiniz z kusagi olman neyi degistiriyor ben anlamadiim ...yanlis yapmissin demek mi kirici ..Sen adini gizleyince insanlara daha rahat saldirabiliyorsun bunuda baban icin gizli isimle yorum yaptigindan belli hani klavye delikanlisi diyorlar ondan iste ...baban okuma yazma bilmiyor buna rağmen iyi bir yerde calisiyor malesef isyerlerinde Mobbing ilk baban da olmadi okulda polis merkezinde mahkemede calisan tanidiklarim var sadece türk olduklari icin bile Mobbing gorenler var buna rağmen sikiyorlar disini ve ekmeklerinin pesindeler bu onlarin yalaka oldugu anlamina gelmiyor bu onlarin gecindirmek zorunda olduklari aileleri var sorumluluklari oldugu anlamina geliyor ...Ve nedense cocuklari hic boyle sacma sapan ki öyle bir savunma gostermedi cunku kiz senin gi i genc ve akli basinda ...babasi kendini savunmak zorunda sonucta kac yasinda adam cocuk degil ...isinize gelmeyince buraya tü kakalar diye konu acmakta Trend oldu ama banlanlar be guzelim.
Dinözörüz biz. Sen tavuksunBak calcifer biliyo nası gülmüş
Kesinlikle var ama isteyen istediği yorumu yapabilr hakaret içermedikçeAhahahhacanı sıkılan sataşacak yer arıyor bazen burdaki kişiler Soruna cevap almak yerine, birde milletin cenemesini çekiyorsundur bazen Var öyleleri katılıyorum
Ne burdan başka bi hayat da varmışBanlanmaktn korksam zaten açmam hayat burdan ibaret değil bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?