Neden böylesiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ne Zaman konu açsam demişsiniz
Bu kadar memnuniyetsizliğe rağmen demek ki konu açmaya devam etmişsiniz
Açmayın o zaman

Kotu yorum yapanlarin orta yaş kesimi oldugunu nasil anladiniz?
Orta yaşlarda olmak suç mu?
Herkes istediginiz sekilde cevap vernek zorunda degil. Burada amac bu zaten. Konuya farkli acilardan bakabilmek onemli. Bazen ucuncu goz en yakinimizin gormedigi seyi daha iyi gorebiliyor. Bence cok alingansiniz. Yorumlarda hakaret varsa sikayet et kısmına basabilirsiniz, boyle bir hakkiniz var.

22 yaşındayım sevgilim yok ama çeyiz yapmak istiyorum diyenleri unutmuşsun

Olayı bilmeden konuşman aşırı komik arkadaşımı tanımaman daha komik yürüyen ön yargı

Üyeler hakkinda konu acmak yasak banlanman an meselesi ...buraya konu acarken iyi ve ya kötü butun elestirilere acik olmalisiniz z kusagi olman neyi degistiriyor ben anlamadiim ...yanlis yapmissin demek mi kirici ..Sen adini gizleyince insanlara daha rahat saldirabiliyorsun bunuda baban icin gizli isimle yorum yaptigindan belli hani klavye delikanlisi diyorlar ondan iste ...baban okuma yazma bilmiyor buna rağmen iyi bir yerde calisiyor malesef isyerlerinde Mobbing ilk baban da olmadi okulda polis merkezinde mahkemede calisan tanidiklarim var sadece türk olduklari icin bile Mobbing gorenler var buna rağmen sikiyorlar disini ve ekmeklerinin pesindeler bu onlarin yalaka oldugu anlamina gelmiyor bu onlarin gecindirmek zorunda olduklari aileleri var sorumluluklari oldugu anlamina geliyor ...Ve nedense cocuklari hic boyle sacma sapan ki öyle bir savunma gostermedi cunku kiz senin gi i genc ve akli basinda ...babasi kendini savunmak zorunda sonucta kac yasinda adam cocuk degil ...isinize gelmeyince buraya tü kakalar diye konu acmakta Trend oldu ama banlanlar be guzelim.

Bi daha oku

Banlanmaktn korksam zaten açmam hayat burdan ibaret değil bana

Ahahahha canı sıkılan sataşacak yer arıyor bazen burdaki kişiler Soruna cevap almak yerine, birde milletin cenemesini çekiyorsundur bazen Var öyleleri katılıyorum
Kesinlikle var ama isteyen istediği yorumu yapabilr hakaret içermedikçe
O yüzden konu açarken göze alınması gerekir bence

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…