• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden bu kadar acı çekiyorum....

filizfilizta

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2015
408
219
103
Merhaba herkese,

Arkadaşlarım bile derdimi doğru düzgün dinlemiyorken buraya yazdiklarimi kac kisi okur bilmiyorum ama cok kötüyüm.

3 bucuk yillik iliskimi mayis ayinda tamamen bitirdim. Onceden de konular açmıştım onu artik sevmedigimle ona saygi duymadigimla ilgili. Kararli bir sekilde hem de hic uzulmeden bitirdim hic ağlamadım. Onun yalvarmalarini cabalarini gormezden geldim cunku dedim ya sevmiyordum artik bir sey hissetmiyordum. Hayatima biri girer gibi olmustu belki de o yuzden ayrilik acisi oluşmadı bende.

Ama 6 hafta sonra birden oyle bir çöktüm ki. Meger hepsini icime atmisim. Onsuz kalisimi, beraber kurdugumuz hayalleri, seneye evlenecegimizi, yüzüğümü, emeklerimizi kaybetmemin acısını oyle bir kendimden bile saklamisim ki bıkkınlıktan, simdi nefes alamiyorum.

En acısı da aylarca cabaladiktan sonra, yalvardiktan yapmadigi sey kalmadiktan sonra kabullenmis ve beni tamamen unutmus olmasi. 1 ay once artik nefes alamaz hale gelince ona zar zor ulastim ve ikna edip bulustum duygularimi anlatmak icin. Ve o artik bir duvardi. En ufak bir duygusu kalmamisti.

Bana bakinca gözleri parlayan hemen gülümseyen o adam gitmisti. Karsimda buz gibiydi. Ben karsisinda gozyaslari icinde kendimi anlatirken o buz gibi dinledi sonra da isim var deyip gitti.

Gercekten unuttu mu beni, bizi?

Ayrilan taraf olan duygusuz olan ben bile bu haldeyken o 2 ayda tum her seyi silebildi mi sahiden? Artik iletisimimiz yok. O gunden sonra ne ben yazdim aradim ne de o.

Ama canim cok yanıyor. Seneye evlenecektik biz.

Bitmişse kabullenmişse geri döndürmek çok zor. Biraz zaman ver belki döner ama sanırım şu an birisi var o yüzden bu kadar katı durabiliyor.

Hayatınıza biri girer gibi olmuş ve siz o heyecanla sevgilinizden ayrılmışsınız, ama işler istediğiniz gibi gitmemiş ve o kişi hayatınıza girmemiş böylece eski sevgilinize dönmek istemişsiniz, adam buz gibi olmasın da napsın boynuna mı sarılsın

Hayatınıza biri girer gibi olmuş ve siz o heyecanla sevgilinizden ayrılmışsınız, ama işler istediğiniz gibi gitmemiş ve o kişi hayatınıza girmemiş böylece eski sevgilinize dönmek istemişsiniz, adam buz gibi olmasın da napsın boynuna mı sarılsın

Ayrildigimiz sirada hayatima biri girer gibi oldu. Yani sevgilimden kimse icin ayrılmadım

Hayatına biri girer gibi olmuş birde seneye evlenecekken o sırada adama yapmışsınız yapacağınızı zaten bence şanslıymış adam boşver unut gitsin şimdiden böyle yaptıysan zaten evlendikten sonra bu zihniyetle çok zor günler yaşatırdın adama.

O yalvarirken siz de buz gibi durmussunuz. Ne olacaktı ki. Bunu unutup bir şey olmamış gibi boynunuza mi sarılacaktı. Aşk böyle bir şey değil. Soğudum git ısındm gel olmaz. Çay bile bir kez soğuduktan sonra geri ısıtılmaz. Eski tadı olmaz çünkü acilasir. Bence sevmekten içe atmaktan çok boşluğa düşmüşsünüz. Bu acı boşluğun yarattığı tıngırtı sadece.

GÜNAYDIN DİYORUM VE EKLİYORUM. . Elinizdekinin degerini kiymetini yaninizdayken bilmeyince ve o gittikten sonra ilgi alaka sevgi sözcüğü kalmadığı zaman yana döne onu aramayın KIYMET BİLİN biraz .. kusura bakmayın hemcinsim bile olsaniz bu durumda erkeğe hak veriyorum adam yalvaririm Ağlamış bırakmak bitirmek istememis, size bi havalar gelmiş ve sadece sevgi saygı kalmadığı için bitirmissiniz'ki sanırım sizi cok pofpofladi çok ilgi alaka gösterdi size o dönemler. . Neyse dediğim gibi adam çabaları yeterince ve siz simdi yalnız kaldınız diye oyuncağı elinden alınmış çocuklar gibi davranıp o benimdi demekten vazgeçin..

Bence sizdeki sevgi değil , boşluk . Hayatınızdaki yeni kişi olmamış şimdi eski alışkanlığınız gelmiş aklınıza . Bence kendinize de karşınızdakine de yazık etmeyin . ‘Biz evlenecektik’ düşünceniz biraz geç olmuş . Keşke mayıs ayında ya da her zamansa o zaman düşünseydiniz .
Kendinize zaman tanıyın bence ... hata, başka bir hata ile kapanmaz maalesef .

Hayatınıza yeni biri girmiş olsaydı eski sevgiliniz aklınıza bile gelmeyecekti bence. Yalnızlıktan acı çekiyorsunuz.
Eğer onu gerçekten sevseydiniz ayrılmaz veya O yalvarırken dayanamazdınız.
Doğru söyleyeyim ben eski sevgilinize üzüldüm sizden çok ama sizde yaşattığınızın aynısını yaşamışsınız. İlahi adalet.
Olan olmuş bu saatten sonra önünüze bakacaksınız.

adama namaz kılmasını bile yasaklamışsınız. bravo iyi kurtarmış kendini. sizin gibi insanlara üzülmüyorum. 3.5 yıl bir insana ümit vermek ve hor görüp ayrılmak. ha merak etmeyin yeni birisini bulunca toparlanırsınız. yanlızlık ve bencillikten üzülmeniz. başka bişey değil

artik gozum dışarı bile kaymaya basladi. Biriyle tanışınca sevgili olsak nasil olur diye aklimdan geciyor

arakterime uymayan şeyler hayal ediyorum. O yine benim olsun ama ben biriyle tanisirsam boylece aklimdan çıkarsa belki bitiririm tarzi şeyler

Onu kendimden altta görüyorum, iyi bir yerlere gelmeyi haketmediğini düşünüyorum

ona saygı duymamama sebep oluyor

karşımdaki insan bana hiçbir konuda hiçbir şey katmıyorsa bu ilişkinin hiçbir anlamı olmadığını, hiçbir açıdan bana güven vermediğini, donanımsız ve beceriksiz olduğunu, onun bu halinden bıktığımı falan söyledim. Pişman mıyım? Hayır. Çünkü bunlar benim gerçek düşüncelerim.
tamamen boşluktan acı çekiyorsunuz. aşık falan değilsiniz. 3 senedir hayatınızda olan bir 'arkadaş'ı kaybettiğiniz, gelecek planlarınız değiştiği ve yalnız kaldığınız için üzülüyorsunuz. acınızın konusu kendiniz. karşınızdaki insan değil. akıllı adammış da sizi geri kabul etmemiş. merak etmeyin kısa zamanda atlatırsınız.

Merhaba herkese,

Arkadaşlarım bile derdimi doğru düzgün dinlemiyorken buraya yazdiklarimi kac kisi okur bilmiyorum ama cok kötüyüm.

3 bucuk yillik iliskimi mayis ayinda tamamen bitirdim. Onceden de konular açmıştım onu artik sevmedigimle ona saygi duymadigimla ilgili. Kararli bir sekilde hem de hic uzulmeden bitirdim hic ağlamadım. Onun yalvarmalarini cabalarini gormezden geldim cunku dedim ya sevmiyordum artik bir sey hissetmiyordum. Hayatima biri girer gibi olmustu belki de o yuzden ayrilik acisi oluşmadı bende.

Ama 6 hafta sonra birden oyle bir çöktüm ki. Meger hepsini icime atmisim. Onsuz kalisimi, beraber kurdugumuz hayalleri, seneye evlenecegimizi, yüzüğümü, emeklerimizi kaybetmemin acısını oyle bir kendimden bile saklamisim ki bıkkınlıktan, simdi nefes alamiyorum.

En acısı da aylarca cabaladiktan sonra, yalvardiktan yapmadigi sey kalmadiktan sonra kabullenmis ve beni tamamen unutmus olmasi. 1 ay once artik nefes alamaz hale gelince ona zar zor ulastim ve ikna edip bulustum duygularimi anlatmak icin. Ve o artik bir duvardi. En ufak bir duygusu kalmamisti.

Bana bakinca gözleri parlayan hemen gülümseyen o adam gitmisti. Karsimda buz gibiydi. Ben karsisinda gozyaslari icinde kendimi anlatirken o buz gibi dinledi sonra da isim var deyip gitti.

Gercekten unuttu mu beni, bizi?

Ayrilan taraf olan duygusuz olan ben bile bu haldeyken o 2 ayda tum her seyi silebildi mi sahiden? Artik iletisimimiz yok. O gunden sonra ne ben yazdim aradim ne de o.

Ama canim cok yanıyor. Seneye evlenecektik biz.
Zamanında ben acı çekerken duvar olan kişiye bende öyle davranırdım şahsen

Belki de sizin ona yasattiginizi size yasatmak istiyor bilemem

EGO ,adam çok iyi yapmış. kusura bakmayın ama hayatınıza biri girecekmiş girmeyince de eski sevgilin kıymetli oldu demek

tamamen boşluktan acı çekiyorsunuz. aşık falan değilsiniz. 3 senedir hayatınızda olan bir 'arkadaş'ı kaybettiğiniz, gelecek planlarınız değiştiği ve yalnız kaldığınız için üzülüyorsunuz. acınızın konusu kendiniz. karşınızdaki insan değil. akıllı adammış da sizi geri kabul etmemiş. merak etmeyin kısa zamanda atlatırsınız.
Alıntılar çok iyi :kahve:

Bende bı an aşk acısı sandım :KK53:

Onunla ayrılırken duygularıniz neye götürduyse onu yaptınız şimdi dönmek istemeniz de aynı şekilde.
Tükürdugunuzu yalamak yerine nasipte varsa diye yolunuza bakmayı denemelisiniz..
Belki bu ayrılık onun kıymetini anla diye belki de daha iyi bilir çıkacak diye belki de o artık hakettiği mutluluğu alsın diye oldu.
Nasip kısmet hayırlısı diyerek geleceğe odaklanın..

Back
X