• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden bu kadar acı çekiyorum....

Bitiren sen.

Aylarca yalvaran adama buz gibi duran sen.

Hayatına biri girecek gibi olunca, ayrılık acısını unutan, girivermeyince de ah vah ben ne yaptım diyen sen.

Adam aylarca yalvarmış daha ne yapacakti?

Önündeki maçlara bak artik sen.

Boşluktandır o nefessiz kalış. Aşktan olsaydi duramazdin

İnsan da az da olsa gurur olmalı ki eski sevgiliniz de fazlasıyla varmış. Kimse sizin oyuncağınız değil git deyince gidecek gel deyince gelecek.

Madem bir karar aldınız onun bütün çabalarına rağmen ardınıza bakmadan çekip gittiniz hiç sesinizi çıkartmadan oturun ve susun.
Merhaba herkese,

Arkadaşlarım bile derdimi doğru düzgün dinlemiyorken buraya yazdiklarimi kac kisi okur bilmiyorum ama cok kötüyüm.

3 bucuk yillik iliskimi mayis ayinda tamamen bitirdim. Onceden de konular açmıştım onu artik sevmedigimle ona saygi duymadigimla ilgili. Kararli bir sekilde hem de hic uzulmeden bitirdim hic ağlamadım. Onun yalvarmalarini cabalarini gormezden geldim cunku dedim ya sevmiyordum artik bir sey hissetmiyordum. Hayatima biri girer gibi olmustu belki de o yuzden ayrilik acisi oluşmadı bende.

Ama 6 hafta sonra birden oyle bir çöktüm ki. Meger hepsini icime atmisim. Onsuz kalisimi, beraber kurdugumuz hayalleri, seneye evlenecegimizi, yüzüğümü, emeklerimizi kaybetmemin acısını oyle bir kendimden bile saklamisim ki bıkkınlıktan, simdi nefes alamiyorum.

En acısı da aylarca cabaladiktan sonra, yalvardiktan yapmadigi sey kalmadiktan sonra kabullenmis ve beni tamamen unutmus olmasi. 1 ay once artik nefes alamaz hale gelince ona zar zor ulastim ve ikna edip bulustum duygularimi anlatmak icin. Ve o artik bir duvardi. En ufak bir duygusu kalmamisti.

Bana bakinca gözleri parlayan hemen gülümseyen o adam gitmisti. Karsimda buz gibiydi. Ben karsisinda gozyaslari icinde kendimi anlatirken o buz gibi dinledi sonra da isim var deyip gitti.

Gercekten unuttu mu beni, bizi?

Ayrilan taraf olan duygusuz olan ben bile bu haldeyken o 2 ayda tum her seyi silebildi mi sahiden? Artik iletisimimiz yok. O gunden sonra ne ben yazdim aradim ne de o.

Ama canim cok yanıyor. Seneye evlenecektik biz.

Şimdi mi aklınız başınıza geldi. Başkasından umduğunuzu bulamadınız tabi eski sevgiliniz gözünüzde birden değerli oldu. Ben olsam yüzünüze dahi bakmazdım. Eski sevgiliniz yine sizinle buluşma tenezzül etmiş. Rahat bırakın adamı
:KK11: sinirlenme kız

Ne istediğini bilmeyen insanlara tahammül edemiyorum:KK66:

Sen hep cok iyi biliyorsun heralde ne istediğini. Ha ayrica kimseden umdugumu bulamadigim yok. Sevgilimden ayrildim, dogal bi sekilde biriyle tanisip iliskiye baslamayi denedim fakat uymadigimizi farkedip "kendi kararimla" onunla da iliskimi "ben" sonlandirdim. Kimseyi kimse icin terketmedim,kimseden bir sey ummadim yeterince acik mi?

Amaaan bi dalı tuttum sanıp diğerini bırakmışsın elinde dal kalmayınca da evleneceginiz gelmiş aklına. Yeni birini bulunca unutursun korkma. Kimse kimsenin oyuncağı değil öğrenmişsin işte iyi olmuş

Ben once sevgilimden ayrildim sonra biriyle tanisip iliskiye baamayi denedim uymayınca ondan da ben vazgectim. Elimde dal kalmamasi falan bu sonuca nasil vardınız? Edebimle aldatmadan ayrilmisim bunda yargilayacak bir sey mi var oyuncak olmak ne alaka?

Yanlış anlamadıysam hayatınıza biri girer gibi olmuş ayrılık aşamasında ya da henüz ayrılmamışken .
Eğer doğru anladıysam müstehak .

kadın yumuşarda erkk gittimi tam gider canım boşver yaşın gençse akışına bırak hayat güzel yaşamak güzel .giden gelmez

Ben de eşimden soğuduğumu hissediyorum ama senin durumuna düşmekten korktuğum için bırakamıyorum demek pişman olunuyormus

Madem gelecek seneye evlenecektiniz elin herifiyle niye buluştun abla

Diğer adama heyecanlanmışsın umduğun gibi gitmeyince eski sevgiline sarmışsın durum bu

Diğer adama giderken ama biz evlenicektikkkk demiyordun herhalde panpa

Boş kalamayan tiplerdensin sanırım

hepsi gececek emin ol ... bır daha onu arama yanlışını yapma dua et ve başka şeylerle meşgul olmaya çalış acını sonuna kadar yaşa ki içinde zerre umut kalmasın...

OO yin benim olsun ama ben biriyle tanisirsam boylece aklimdan çıkarsa belki bitiririm tarzi şeyler çok kötü çok offff

Bu geçen yaz konunuzda düşünüp yazdığınız şey. Bence uygulamış gibisiniz. Ama olmamış işte. Adamı takdir ettim.

Merhaba herkese,

Arkadaşlarım bile derdimi doğru düzgün dinlemiyorken buraya yazdiklarimi kac kisi okur bilmiyorum ama cok kötüyüm.

3 bucuk yillik iliskimi mayis ayinda tamamen bitirdim. Onceden de konular açmıştım onu artik sevmedigimle ona saygi duymadigimla ilgili. Kararli bir sekilde hem de hic uzulmeden bitirdim hic ağlamadım. Onun yalvarmalarini cabalarini gormezden geldim cunku dedim ya sevmiyordum artik bir sey hissetmiyordum. Hayatima biri girer gibi olmustu belki de o yuzden ayrilik acisi oluşmadı bende.

Ama 6 hafta sonra birden oyle bir çöktüm ki. Meger hepsini icime atmisim. Onsuz kalisimi, beraber kurdugumuz hayalleri, seneye evlenecegimizi, yüzüğümü, emeklerimizi kaybetmemin acısını oyle bir kendimden bile saklamisim ki bıkkınlıktan, simdi nefes alamiyorum.

En acısı da aylarca cabaladiktan sonra, yalvardiktan yapmadigi sey kalmadiktan sonra kabullenmis ve beni tamamen unutmus olmasi. 1 ay once artik nefes alamaz hale gelince ona zar zor ulastim ve ikna edip bulustum duygularimi anlatmak icin. Ve o artik bir duvardi. En ufak bir duygusu kalmamisti.

Bana bakinca gözleri parlayan hemen gülümseyen o adam gitmisti. Karsimda buz gibiydi. Ben karsisinda gozyaslari icinde kendimi anlatirken o buz gibi dinledi sonra da isim var deyip gitti.

Gercekten unuttu mu beni, bizi?

Ayrilan taraf olan duygusuz olan ben bile bu haldeyken o 2 ayda tum her seyi silebildi mi sahiden? Artik iletisimimiz yok. O gunden sonra ne ben yazdim aradim ne de o.

Ama canim cok yanıyor. Seneye evlenecektik biz.

Kör ölmüş badem gözlü olmuş o kadar birde evlenecektik nedir ya birini sevdiğini anlamak için evlenme durumunuzu hatırlamanız mı özlem duygunuzu tetikledi

Sizde benim gibisiniz ya, boş kalmaya gelemiyorsunuz asdfglfş. Aşk meşk değil bu boşluktan bu düşünceler birde alışkanlık.
Tabii umut vermeye gerek yok. Ben duruldum orası ayrı yalnızlık daha güzel. Boş verin önünüzdeki maçlara bakın.

En iyisini yapmis umarim geri adim atmaz.
Seneye evlenmeyi dusundugun insanla birlikteyken "hayatina baskasi girer gibi" nasil oluyor?
En ufak heyecanda iliski bitirip isler istedigin gibi gitmeyince nefes alamaz olmuşsun. :KK70:Bu ask degil baska bisey.
Eski erkek arkadasin bu durumu bilse eminim yuzunu gormeye bile gelmezdi.

Back
X