• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden bu kadar acı çekiyorum....

En iyisini yapmis umarim geri adim atmaz.
Seneye evlenmeyi dusundugun insanla birlikteyken "hayatina baskasi girer gibi" nasil oluyor?
En ufak heyecanda iliski bitirip isler istedigin gibi gitmeyince nefes alamaz olmuşsun. :KK70:Bu ask degil baska bisey.
Eski erkek arkadasin bu durumu bilse eminim yuzunu gormeye bile gelmezdi.

Ayrildiktan sonra oldu bahsettigim kisi. Kimse icin iliski bitirmedim. Eskisi gibi hissetmedigim icin bitirdim. Ha merak ettiyseniz eski erkek arkadasim hayatıma giren kisiden de haberdardi, iliskimiz olmadigini sadece baglangic asamasinda kaldigimizdan da haberdar.

Kusura bakmayın da sizinki bencillik tamamen. Adamı birakmissiniz, başkası olacak gibiyken suratına dahi bakmamissiniz ve yalvarmalarini göz ardı etmissiniz. Şimdi boşta kalınca ama beni unutmuş. Ömür boyu sizi mi bekleyecekti? Nerden geliyor bu özgüven ? Beklememis iyi de yapmış.

Eski erkek arkadasinin kisa zamanda çok güzel bir ilişkisi olur umarim.Siz de rahat birakin adami.Biraz ne istediğinizi bilin.O nefes alamama hissi boş kaldiğinizdandir.Kisa zamanda yeni birini bulursunuz merak etmeyin.Boş kalmazsiniz.

Ay ne iyi yapmış eski sevgiliniz size.Severim öyle sağlam adamları.Terk et , sıkılınca pişman olunca "Biz evlenicektiiiiiik." Madem evlenecektiniz neden bıraktın çocuğu? Zaten terk edenler hep pişman olup geri döndüğünde diğeri çoktan unutmuş olduğunda terk eden kişi yeni idrak ediyo bazı şeyleri.Ders olmuştur umarım size.

konularını okudum çok yıpratmışssın ilişkini kabak tadı vermiş artık ah vah demenin gereği yok bence.

Klasik terkeden unuttuğunu sanır gider sonra pişman olan taraf olur ve terkedilen zamanla unutur kazanan taraf olur :super:

Bitmiş gitmiş ilişkinin dönüşü olmaz hem kendin ayrılmışsın unutmaya bakacaksın artık

Ayrılık ilişkiyi öldürür.
O atlatmış darısı başınıza.
Iki ayda unuttuysa iyi olmuş böylesi.

Hayatinizdaki kişi çıkınca mı başladı eski sevgili özleminiz.
Kadınlar aşka asiktir lafi geldi aklıma.

Sosyallesin ve yeni birini bulun.

Eskiye donmeniz zor. Boşuna beklemeyin ve kendinizi kandirmayin sizin gönlünüz de başkasına kaymis.

Tekrar eskiye donseniz bile o aşk yok artık.

Ortada bir sebep yokken pat diye ayrılmanız karşı taraf için büyük bir yıkım olmuştur. Şimdi o beyefendinin yerime kendimi koyuyorum da çok kötü hissetmiştir kendini. Ve ısrarcı da olmuş , çabalamış ayrılmamak için. Daha ne bekliyorsunuz ki? Size olan güveni sarsılmış. Sizin onu gerçekten sevmediğinizi şu anda da boşlukta kaldığınız için ona dönmek istediğinizi düşünmüştür.Bence siz onun kıymetini bilememişsiniz gibi geldi. Karşınızdaki kişiyi daha fazla üzmeye hakkınız olmadığını düşünüyorum.O bitirmiş siz de bitirin, yolunuza bakın derim.

Merhaba herkese,

Arkadaşlarım bile derdimi doğru düzgün dinlemiyorken buraya yazdiklarimi kac kisi okur bilmiyorum ama cok kötüyüm.

3 bucuk yillik iliskimi mayis ayinda tamamen bitirdim. Onceden de konular açmıştım onu artik sevmedigimle ona saygi duymadigimla ilgili. Kararli bir sekilde hem de hic uzulmeden bitirdim hic ağlamadım. Onun yalvarmalarini cabalarini gormezden geldim cunku dedim ya sevmiyordum artik bir sey hissetmiyordum. Hayatima biri girer gibi olmustu belki de o yuzden ayrilik acisi oluşmadı bende.

Ama 6 hafta sonra birden oyle bir çöktüm ki. Meger hepsini icime atmisim. Onsuz kalisimi, beraber kurdugumuz hayalleri, seneye evlenecegimizi, yüzüğümü, emeklerimizi kaybetmemin acısını oyle bir kendimden bile saklamisim ki bıkkınlıktan, simdi nefes alamiyorum.

En acısı da aylarca cabaladiktan sonra, yalvardiktan yapmadigi sey kalmadiktan sonra kabullenmis ve beni tamamen unutmus olmasi. 1 ay once artik nefes alamaz hale gelince ona zar zor ulastim ve ikna edip bulustum duygularimi anlatmak icin. Ve o artik bir duvardi. En ufak bir duygusu kalmamisti.

Bana bakinca gözleri parlayan hemen gülümseyen o adam gitmisti. Karsimda buz gibiydi. Ben karsisinda gozyaslari icinde kendimi anlatirken o buz gibi dinledi sonra da isim var deyip gitti.

Gercekten unuttu mu beni, bizi?

Ayrilan taraf olan duygusuz olan ben bile bu haldeyken o 2 ayda tum her seyi silebildi mi sahiden? Artik iletisimimiz yok. O gunden sonra ne ben yazdim aradim ne de o.

Ama canim cok yanıyor. Seneye evlenecektik biz.
Eski konularınızı okudum da sizin ilişkinin bitmesi yerinde olmuş. Hakaret, saygısızlık, sac baş çekme, dini inancı sorgulama, inanc konusunda benim gibi olsun bencilligi, hor gorme, aldatmaktan korkma, müdahil aile vs vs vs.

Yolunuza bakın.
Aci çekmiyorsunuz, sadece boşluğa düşmüşsünüz.

bende merak ettim ve okudum eski konuları gerçekten çocuk kurtulduğunu minnet bilmiş olmalı şuan:emir_bebek: boşuna beklemeyin yani

bende merak ettim ve okudum eski konuları gerçekten çocuk kurtulduğunu minnet bilmiş olmalı şuan:emir_bebek: boşuna beklemeyin yani

Fikir sorduk diye terbiyesizlik yapmaya hakkin yok. Yorum yapmanin da bir adabı olmalı. Ne kurtulmasindan bahsediyorsun sen ? Sınırı asmayalim. O gayet mutluydu ve ben iletisimi kesene kadar da hep devam etmek istedi. Yaptigin kendince kucumseyici yorum malesef gercekleri degistirmicek...............

Eski konularınıza da baktım da. Ne sizi tanırım ne erkek arkadaşınızı. Ama o çocuğa üzüldüm. Buraya onunla ilgili yazdıklarınızı okusaydı ayrılık sonrası size yalvarmazdı bile. Bilgisayara virüs bulaştırdı diye o kadar hakaret işitmiş yazık. Umarım yeni biriyle tanışır ve çok mutlu olur.sizin de biraz egonuzu törpülemeniz ve kendinize yeni bir yol çizmeniz gerek. Ama yeni ilişkinizde karşınızdakinin bir insan olduğunu unutmayın. Erkekler de kırılır,üzülür.

Fikir sorduk diye terbiyesizlik yapmaya hakkin yok. Yorum yapmanin da bir adabı olmalı. Ne kurtulmasindan bahsediyorsun sen ? Sınırı asmayalim. O gayet mutluydu ve ben iletisimi kesene kadar da hep devam etmek istedi. Yaptigin kendince kucumseyici yorum malesef gercekleri degistirmicek...............
Sen ayrıldın diye ölsün mü adam sıkılmış ayrılmışsın dönsün istiyorsun ne istediğin bile belli değil arkandan aşk acısı çekmeye devam edecek diye bir kaide yok belli ki unutmuş yoluna bak sende

Sen ayrıldın diye ölsün mü adam sıkılmış ayrılmışsın dönsün istiyorsun ne istediğin bile belli değil arkandan aşk acısı çekmeye devam edecek diye bir kaide yok belli ki unutmuş yoluna bak sende

Dönsün istedigim sonucuna nerden vardin cok merak ettim bi alıntılasana? Ayrildigima pismanim demis miyim ben ki ne istedigin belli degil diyorsun? Kafana gore hikaye uydurmayip okudugun kadariyla ilgilenmeni tavsiye ederim

Back
X