Ben konu icin tesekkur etmek istiyorum. Demek uzun sureli iliskilerde sogudugumuz donemlerde ayrilmamak gerekiyormus, cunku unutmasi sandigimiz kadar kolay olmayabiliyor. Halbuki hep derler ki heyecan bittiyse, cinsellik kotu gidiyorsa o iliski, o ask bitmistir. Demek ki bu sozlere kulak asmamak lazim. Sevgilimle iliskimde daha ozenli olacagim, sizin hislerinize guvenerek. Sizin icin ise, arkadaslarin yorumlarindan gordugum kadariyla inanc konusunda ayrilik yasiyormussunuz. Bence bu bile ayrilmak icin gecerli bir sebep. Ben de eski sevgilimle, oruc tutuyor diye tartıştığımı hatırlıyorum. Ben de beğenmiyordum, saygı duymuyordum hiç. Hep o alttan alıyordu. Ayrıldığımızda kolay olmadı, ama sonradan iyi ki ayrılmışız dedim, ve geri dönme şansım varken de geri dönmek istemedim. Sizin için bence iyi olmuş, size daha uygun birisini bulabilirsiniz. Ama şu konudaki, "ben meğerse onu seviyormuşum, ama hep içime attığım için anlamamışım" benzeri yorumunuz çok önemli. Heyecan bitti diye ayrılmamak gerekiyor demek ki. Herkese örnek olmalı.[/QUOTE