Evlenince insanın içine düşüyor bu düşünce çok iyi anlıyorum seni.Yeni evliyim daha bebek için çok erken. Ama o kadar çok anne olmak istiyorum ki. Geceleri rüyalarımda hep bir kızım oldugunu görüyorum. İçimde hiç bitmeyen anne olma istegi var. Şuan durumum hiç uygun değil anne olmak için. Düzgün bir işim yok bu benim için büyük engel. Birde eşim beraber gezelim tozalım en azından 1 sene diyor. Sonra düşünelim gibisinden konuşuyor. Bense çocuk hasretiyle yanıyorum. Anlamsız bir şekilde anne olmak istiyorum.
oturduğum yer her yere ters bir yerde eşimde pazar hariç hergün yogun çalışıyor evde tüm gün çok sıkılıyorum İstanbul trafigini çekmemek için hiç bir yere gitmiyorumeşinizi dinleyin, 1-2 sene bekleyin. yeğeniniz falan varsa gidin onlarla ilgilenin, annesi de rahatlar biraz :)
Eşim evde olsa sıkılmam belki. Deli gibi çalışkan benim tersimEvlendim, mission complete. Next step! gibi bir durum mu oluyor acaba?
Ya adam da ne güzel evde pinekleyen cinsten değilmiş. Sevdiğin insanla hem TR hem dünya yı gezmenin tadına doyun 2 sene bence
Bende cilveli bir bayanım eşimi kendime çekebiliyorum . Belkide hamilelik evliliği yıpratıyor. En çok aldatılma oldugu zaman dilimiYani bana bu istek evlendikten 3 sene sonra geldi, şu anda da durum malum. Size biraz erken gelmiş sanki, bence 1 sene erteleyin çünkü cinsel hayatı ciddi etkiliyor. Yani libidom çok yüksek olmasına rağmen hem hareket kabiliyetim kalmadığından hem de mantar olduğumdan birliktelik olmuyor, mantar olmadan önce de eskisi gibi aktif ve özgür olmuyordu. Evliliğimin ilk yılı böyle olsun istemezdim açıkçası.
Bak bu da bi neden.Eşim evde olsa sıkılmam belki. Deli gibi çalışkan benim tersimAkşam gelse sarısal sevsem diye dört gözle bekliyorum. Sonrada kafama çocuk fikirleri geliyor
Çocuk sahibi olmak eşinizle birlikte almanız gereken bı karar . Benim eşimin de bazı korkuları tedirginlikleri vardı ben de onu biraz cesaretlendirdim. Yani erkekler bizim gibi düşünmüyor. Ekonomik kaygılar ona iyi bi gelecek sunabilecek miyim ya hasta bi çocuk olursa yani engelli vs tüm hayatın değişecek olması vs vs vs tabiki bunları bizde düşünüyoruz ama anne olmak hissi daha ağır . Onu anladığınızı hissettirin kaygilarinizin ortak olduğunu anlasın ve biraz cesaretlendirinYeni evliyim daha bebek için çok erken. Ama o kadar çok anne olmak istiyorum ki. Geceleri rüyalarımda hep bir kızım oldugunu görüyorum. İçimde hiç bitmeyen anne olma istegi var. Şuan durumum hiç uygun değil anne olmak için. Düzgün bir işim yok bu benim için büyük engel. Birde eşim beraber gezelim tozalım en azından 1 sene diyor. Sonra düşünelim gibisinden konuşuyor. Bense çocuk hasretiyle yanıyorum. Anlamsız bir şekilde anne olmak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?