Neden bu kadar çok anne olmak istiyorum

sl_12

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2017
2.028
2.288
83
Yeni evliyim daha bebek için çok erken. Ama o kadar çok anne olmak istiyorum ki. Geceleri rüyalarımda hep bir kızım oldugunu görüyorum. İçimde hiç bitmeyen anne olma istegi var. Şuan durumum hiç uygun değil anne olmak için. Düzgün bir işim yok bu benim için büyük engel. Birde eşim beraber gezelim tozalım en azından 1 sene diyor. Sonra düşünelim gibisinden konuşuyor. Bense çocuk hasretiyle yanıyorum. Anlamsız bir şekilde anne olmak istiyorum.

Bende senin gibi idim kısa sürede anne oldum.İyi ki olmuş evlatlarım ama eşini dinle bence bir iki sene evliliginiz otursun rahat rahat gezmek keyfini sür.
Allah hayirli zamanda hayırlısı ile nasip etsin.

Evlenince insanın içine düşüyor bu düşünce çok iyi anlıyorum seni.
Biz evlendik 1 sene olmadı. Ben kafama takmaya başlamıştım niye olmuyor falan diye. 1 yılın sonunda oldu mesela bizimki. Bazen diyorum ki rabbim biliyorda vermiyor. Eşimle aynı evin içinde olmaya alışmak 1 yılımı aldı. Belki çocuk olsaydı hormonlar falan derken ilk kavgamızda biterdi bu evlilik.
Allah gönlünüze göre versin inşallah :)

eşinizi dinleyin, 1-2 sene bekleyin. yeğeniniz falan varsa gidin onlarla ilgilenin, annesi de rahatlar biraz :)

eşinizi dinleyin, 1-2 sene bekleyin. yeğeniniz falan varsa gidin onlarla ilgilenin, annesi de rahatlar biraz :)
oturduğum yer her yere ters bir yerde eşimde pazar hariç hergün yogun çalışıyor evde tüm gün çok sıkılıyorum İstanbul trafigini çekmemek için hiç bir yere gitmiyorum (

Evlendim, mission complete. Next step! gibi bir durum mu oluyor acaba?
Ya adam da ne güzel evde pinekleyen cinsten değilmiş. Sevdiğin insanla hem TR hem dünya yı gezmenin tadına doyun 2 sene bence

Yani bana bu istek evlendikten 3 sene sonra geldi, şu anda da durum malum. Size biraz erken gelmiş sanki, bence 1 sene erteleyin çünkü cinsel hayatı ciddi etkiliyor. Yani libidom çok yüksek olmasına rağmen hem hareket kabiliyetim kalmadığından hem de mantar olduğumdan birliktelik olmuyor, mantar olmadan önce de eskisi gibi aktif ve özgür olmuyordu. Evliliğimin ilk yılı böyle olsun istemezdim açıkçası.

Ben de evlendiğim ilk gün yapabilirdim öyle bi istek.
Ancak eşim istemedi 3 sene sonra ikna ettim de kızımız oldu. Şimdi diyorum iyiki eşimi dinlemişim. O 3 senede birkaç ülke gördük, sayısız tatile çıktık. Şimdi akşam yemeğine bile zor gıdıyoruz. Uyku saati geçtiğinde huzursuz olmaya başlıyor
Evlenmeden önce 3 çocuk yaparım diyen ben tek çocuklu olmaya karar verdim. Eşinizi dinleyin gerçekten çok büyük sorumluluk.

Evlendim, mission complete. Next step! gibi bir durum mu oluyor acaba?
Ya adam da ne güzel evde pinekleyen cinsten değilmiş. Sevdiğin insanla hem TR hem dünya yı gezmenin tadına doyun 2 sene bence
Eşim evde olsa sıkılmam belki. Deli gibi çalışkan benim tersim Akşam gelse sarısal sevsem diye dört gözle bekliyorum. Sonrada kafama çocuk fikirleri geliyor

Bende cilveli bir bayanım eşimi kendime çekebiliyorum . Belkide hamilelik evliliği yıpratıyor. En çok aldatılma oldugu zaman dilimi

Eşim evde olsa sıkılmam belki. Deli gibi çalışkan benim tersim Akşam gelse sarısal sevsem diye dört gözle bekliyorum. Sonrada kafama çocuk fikirleri geliyor
Bak bu da bi neden. Adamı çok sevdiğin için hadi bundan bi tane de sen klonla diye sinyal veriyor bedenin.
O yalancı sese kanmaa. Ne güzel doya doya sevin birbirinizi 2 sene. Hamilelik, hormanlar ve akabinde bebek çok yorucu olacak. Birbirinizi sevmek için aynı enerjiyi bulamazsınız sonra .

Çocuk sahibi olmak eşinizle birlikte almanız gereken bı karar . Benim eşimin de bazı korkuları tedirginlikleri vardı ben de onu biraz cesaretlendirdim. Yani erkekler bizim gibi düşünmüyor. Ekonomik kaygılar ona iyi bi gelecek sunabilecek miyim ya hasta bi çocuk olursa yani engelli vs tüm hayatın değişecek olması vs vs vs tabiki bunları bizde düşünüyoruz ama anne olmak hissi daha ağır . Onu anladığınızı hissettirin kaygilarinizin ortak olduğunu anlasın ve biraz cesaretlendirin

Yorum yapsam mı bilemedim

Zira en son yorum yapması gereken kişiyim galiba
Ben 3. yü bilem yaptım ne desem ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…