Neden bu kadar çok anne olmak istiyorum

Aynı şeyi benim eşimde söyledi :) 8 yıl önce söyledi ve 8 yıl geçti biz anne baba olamadık (( Rabbim bizi büyük bir sınava koydu hayırlısı olsun inşallah.tup bebek için doktor doktor geziyoruz 8 yıldır halada Umut yok maalesef ((

Cocuk olduktan sonra istesende eski özgürlügünüz eski haliniz kafanıza esenı o an yapma lüksünüz bir daha cocuklar epey büyüyene kadar mümkün değil o yuzden eşini dinle sakın acele etme

Sen niye herkese sallıyosun? Merak ettim tuhaf tuhaf tepkiler
Kime sallamisim. Dogru soyleyeni dokuz koyden kovarlar. Daha 26 yasinda gitsin gezsin anne olunca noluyo ayrica sanane sana sallayinca konusursun avukatlik yapma

Kime sallamisim. Dogru soyleyeni dokuz koyden kovarlar. Daha 26 yasinda gitsin gezsin anne olunca noluyo ayrica sanane sana sallayinca konusursun avukatlik yapma
Uslubuna dikkat et. Karsında arkadasın yok. Burda gayet ahkam kesebiliyosun madem git o foto paylasmayan arkadasına da horozlan

Uslubuna dikkat et. Karsında arkadasın yok. Burda gayet ahkam kesebiliyosun madem git o foto paylasmayan arkadasına da horozlan
Sen bana guzel geldinde ben sana kotumu geldim avukat seni birdaha yazma

zaten boyle basliyor annelik once icine anlamsiz bir istek doguyor sonra bu yolda cabaliyorsun ve en son. basariyorsun en buyuk .mutluluga kavusuyorsun rabbim en kisa zamnda nasib etsin

bizde ilk sene pek düşünmedik içten içe istememe rağmen.hadi gezin tozun akılları dolanırdı etrafımızda.hep kızardım söyleyenlere niye kimse hayırlısı demiyor diye.kucaklarında çocuk hoplatırken konuşması kolaydı.olmazsa kına dağıtcam derdim hatta.ve dediğim oldu olmadı.benim kucağım boş kaldı.boşa geçen 4 senem hemen yap arkadaşım sonra istesende olmayabiliyor

Çocuklar olduktan sonra eşimle başbaşa bir haftasonu tatiline bile gidemedik, bazen yalnızken yaptığımız aktiviteleri özlüyoruz. Çocuk apayrı birşey iyi ki varlar ama bence birkaç sene tadını çıkarın, sonra bu sakin günleri çok ararsınız.

Hormonlar Biraz kafanızı dağıtın bence evde de o kadar yalnız kalmayın, meşguliyet şart. Bence en az 2 yıl beklemek lazım evlilik otursun bi önünüzü görün..

Allah gönlünüze göre versin :) yazdıklarınızın tam tersini hissediyorum, neden böyle bilmiyorum. Anne olmak istemiyorum. Tam tersine eşim çok istiyor. Hakkımızda hayırlısı diyelim.

Turk kadininin tek basarisidir evlenip cocuk yapmak...
Bu da ne demek böyle...
Türkiye de iyi bir üniversiteden mezun olup yurtdışında da eğitimini tamamlayan ardından iyi bir ünvanla iyi bir şirkette çalışan 2 yabancı dil bilen evli 26 yaşında bir Türk kadınıyım. Ve evet ben de anne olmak istiyorum. Ve bu asla Türk kadınının tek başarı anlayışı değil. Türk kadının yine başka bir Türk kadınını bu şekilde yermesi ne biliyim çok garip.

Yapmayin...
Ewliliginizin en az 2 yilinin tadini cikarin herseyinizle hazir olunca cocuk deyin.Ewlilik olarak oturun eş olarak birbirinize zamn verin belki guzel seyler olmuycak belki uyusmuycaksiniz bosanmalari bile dusunun birikim olarak calisma olarak biraz kazanc elde edin.Sonra cocuk deyin

Mecbur 1 sene beklicem henüz 26 yasındayım. (

21 yaşında evlendim
29 yaşına girerken bebeğim oldu
Hormonlar anca istedi benim
Ondan önce iyi ki yapmamaşım
Güzel zamanlar geçirdik eşimle
Ama seni anlıyorum 28 yaşına geldiğimde birşey oldu bebek istemeye başladım
Yine de evliliğin çok yeni, iki kişi olduğunuz günler ayrı keyifli oluyor.

Ahh evet ya
En basitinden evde otururken hadi çiğ köfte yemeye çıkalım derdik gece mesela.
Şimdi imkansız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…