- 22 Temmuz 2018
- 13
- 13
- 3
- 36
Aynı şeyi benim eşimde söyledi :) 8 yıl önce söyledi ve 8 yıl geçti biz anne baba olamadıkYeni evliyim daha bebek için çok erken. Ama o kadar çok anne olmak istiyorum ki. Geceleri rüyalarımda hep bir kızım oldugunu görüyorum. İçimde hiç bitmeyen anne olma istegi var. Şuan durumum hiç uygun değil anne olmak için. Düzgün bir işim yok bu benim için büyük engel. Birde eşim beraber gezelim tozalım en azından 1 sene diyor. Sonra düşünelim gibisinden konuşuyor. Bense çocuk hasretiyle yanıyorum. Anlamsız bir şekilde anne olmak istiyorum.
Sen niye herkese sallıyosun? Merak ettim tuhaf tuhaf tepkilerTurk kadininin tek basarisidir evlenip cocuk yapmak...
Kime sallamisim. Dogru soyleyeni dokuz koyden kovarlar. Daha 26 yasinda gitsin gezsin anne olunca noluyo ayrica sanane sana sallayinca konusursun avukatlik yapmaSen niye herkese sallıyosun? Merak ettim tuhaf tuhaf tepkiler
Uslubuna dikkat et. Karsında arkadasın yok. Burda gayet ahkam kesebiliyosun madem git o foto paylasmayan arkadasına da horozlanKime sallamisim. Dogru soyleyeni dokuz koyden kovarlar. Daha 26 yasinda gitsin gezsin anne olunca noluyo ayrica sanane sana sallayinca konusursun avukatlik yapma
Sen bana guzel geldinde ben sana kotumu geldim avukat seni birdaha yazmaUslubuna dikkat et. Karsında arkadasın yok. Burda gayet ahkam kesebiliyosun madem git o foto paylasmayan arkadasına da horozlan
Komik misin yaaSen bana guzel geldinde ben sana kotumu geldim avukat seni birdaha yazma
zaten boyle basliyor annelik once icine anlamsiz bir istek doguyor sonra bu yolda cabaliyorsun ve en son. basariyorsun en buyuk .mutluluga kavusuyorsun rabbim en kisa zamnda nasib etsinYeni evliyim daha bebek için çok erken. Ama o kadar çok anne olmak istiyorum ki. Geceleri rüyalarımda hep bir kızım oldugunu görüyorum. İçimde hiç bitmeyen anne olma istegi var. Şuan durumum hiç uygun değil anne olmak için. Düzgün bir işim yok bu benim için büyük engel. Birde eşim beraber gezelim tozalım en azından 1 sene diyor. Sonra düşünelim gibisinden konuşuyor. Bense çocuk hasretiyle yanıyorum. Anlamsız bir şekilde anne olmak istiyorum.
turk kadini cannakkallerde. kurtulus savaslarinda kendilerinden kat ve kat mermileri tasimistr sende turk kadinisin bununla gurur duyuyormm .sende duymalisin...Turk kadininin tek basarisidir evlenip cocuk yapmak...
Bu da ne demek böyle...Turk kadininin tek basarisidir evlenip cocuk yapmak...
Mecbur 1 sene beklicem henüz 26 yasındayım.(
Çocuklar olduktan sonra eşimle başbaşa bir haftasonu tatiline bile gidemedik, bazen yalnızken yaptığımız aktiviteleri özlüyoruz. Çocuk apayrı birşey iyi ki varlar ama bence birkaç sene tadını çıkarın, sonra bu sakin günleri çok ararsınız.
Aynen öyle inan ki çok özlüyorum ben de bazen.Ahh evet ya
En basitinden evde otururken hadi çiğ köfte yemeye çıkalım derdik gece mesela.
Şimdi imkansız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?