- 8 Mart 2018
- 381
- 89
- 28
- Konu Sahibi yaseminbudak
-
Günaydın.
Kendinizi telkinle düzeltemiyorsanız yardım almalısınız.
Açıkçası ben kadın olarak evde bağıran çağıran adam istemem.
En küçük bir olayda demişsiniz büyük olay bile olsa hiç sevmem kavga gürültü.
Demek ki içinizde biriktirmeye devam ediyorsunuz.ben susmalıyım bişey yok bunda tepki verme sürekli diyorum kendime ama bu sefer yüzüm düşüyo küs gibi oluyorum eşim de noldu noldu neyin var diyince patlıyor içimdekileri söyleyiveriyorum.
9 aylık evliyiz.Ne kadarlık evlisiniz
evet bende şöyle bi bakıyorum eşimin yüzüne çok üzülüyorum çok masum geliyor.ama o bana karşılık verince içimde fırtınlar kopuoyr.hep sussa olmayacak tabiki....Demek ki içinizde biriktirmeye devam ediyorsunuz.
Bilmem ben çok düşkünümdür kocama.
Öyle kızmak bir kenarda dursun doğru düzgün trip attığımı bile bilmem.
İnsan sevdiğine kıyabilir mi?
Aaa bir de yeni evlisiniz!9 aylık evliyiz.
bende bunun için üzülüyorum.yani kavga gürültü oluyor ama yarım saat sonra barışıyoruz.genelde de eşim barışır.hiç bişey yokmuş gibi gelir sarılır falan.böyle alıştım diye en ufak bi laf ağır geliyor bana şimdiAaa bir de yeni evlisiniz!
Daha cicim aylarındasınız ayol!
İyi ya geç olmadan bu kininize çare bulun.evet bende şöyle bi bakıyorum eşimin yüzüne çok üzülüyorum çok masum geliyor.ama o bana karşılık verince içimde fırtınlar kopuoyr.hep sussa olmayacak tabiki....
O ufak laflar yarın öbür gün büyür büyür o zaman da daha ağırlaşır altından hiç kalkamazsınız.bende bunun için üzülüyorum.yani kavga gürültü oluyor ama yarım saat sonra barışıyoruz.genelde de eşim barışır.hiç bişey yokmuş gibi gelir sarılır falan.böyle alıştım diye en ufak bi laf ağır geliyor bana şimdi
yani hep istiyorsunuz ki ben adamı köpek yerine koyayım ama o ağzını açıp iki kelime etmesin? sebep?
haklısınız. kendi kendime bişey yapamayacksam yardım alacagım.Sorunlusun.
Her b.ka kavga cikaran insani kimse istemez yaninda.
Adami daha fazla bunlatirsan ayriliga kadar gider.
Kendine gel.
Psikiyatriste git .
Gunumuzde cogu kisi ilac kullaniyor sen de kullan.
Esine kendine evlilgine daha fazla zarar verme
Neden bu güzel zamanlarınızı aşkla muhabbetle geçirmek varken hayatı kendinize zindan ediyorsunuz?
9 aylık evlilikte ne yaşadınız da bu hale geldiniz?
Siz bağırın çağırın ama adam sussun öyle mi? Neden?
Ve temizlik konusunda da ne güzel demiş birini tut diye. Burda çalışıp yardımcı alamayan kadınlar da var.
Şükredin bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?