neden bu kadar kinciyim?eşim ve içimdeki sorunlar..

yaseminbudak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2018
381
89
28
merhaba kk .
önceki konularımda bahsettim görümce kv vs sıkıntılar..aşırı kötü şeyler oldu diyemem ama küstük.görümcemle de kv ile de mesafemi koydum ve görüşmüyorum.kv bi kaç kez aradı mesaj attı özür dilerim diye.ama benim içim almıyor arkadaşlar.eşim mesafeli oluruz ama ararım sorarım diyor bunu bile kaldıramıyorum.çok kinciyim hiç geçmiyor içimdeki kötü duygular.

diğer bi konu ise eşimi o kadar bunaltıyorum ki işi gereği nöbet vs. ayarlamak için bayan arkadaşlarıyla iletişime geçiyor.çalıştığı yerde isimleriyle hitap ediyolar birbirlerine bey hanım yok..eski sevgilisini gün yüzüne çıkarıyorum ikide bir daha niceleri...

en ufak bişeyde yüzüm düşüyor ona karşı saldırgan olabiliyorum bi anda tepki veriyorum.. başlarda hiç bişey demez susardı.ama şimdilerde karşılık veriyor.seninle konuşulmaz falan diyor.gecen ev işlerine yardım et dedğimde ben bu zamana kadar hiç ev işi yapmadım sen de yapma birini tut ya da çalışamk istemiyosan bırakabilirsin zor geliyorsa iki iş birden dedi.ki ben öğretmenim ne diye bırakyım?

başlarda hep susan adam artık bana karşılık vermeye hatta tepki olarak kırıcı seyler söylemeye başladı.ben bu durumu hiç kabullenemiyorum.kendime çeki düzen vermek istiyorum.her konuda bağırıp çağırmak çare degil biliyorum.ama bi olay oldugunda muhakkak belli ediyorum ve evde kavga çıkarıyorum.istiyorum ki o beni haklı bulsun alttan alsın ama gerçekler öyle olmuyor...büyütüyorum içimde meseleleri.eve gidicem anneme gidicem dediğim bile oluyor.

kısacası görmezden gelip susamıyorum! sussam ben bunalıyorum içimdekileri söyleyemedim diye konussam eşim bunalıyor artık benden bıkmış durumda. ben ne yapmalıyım yardım edin.

Günaydın.
Kendinizi telkinle düzeltemiyorsanız yardım almalısınız.
Açıkçası ben kadın olarak evde bağıran çağıran adam istemem.
En küçük bir olayda demişsiniz büyük olay bile olsa hiç sevmem kavga gürültü.

ben susmalıyım bişey yok bunda tepki verme sürekli diyorum kendime ama bu sefer yüzüm düşüyo küs gibi oluyorum eşim de noldu noldu neyin var diyince patlıyor içimdekileri söyleyiveriyorum.

ben susmalıyım bişey yok bunda tepki verme sürekli diyorum kendime ama bu sefer yüzüm düşüyo küs gibi oluyorum eşim de noldu noldu neyin var diyince patlıyor içimdekileri söyleyiveriyorum.
Demek ki içinizde biriktirmeye devam ediyorsunuz.
Bilmem ben çok düşkünümdür kocama.
Öyle kızmak bir kenarda dursun doğru düzgün trip attığımı bile bilmem.
İnsan sevdiğine kıyabilir mi?

Demek ki içinizde biriktirmeye devam ediyorsunuz.
Bilmem ben çok düşkünümdür kocama.
Öyle kızmak bir kenarda dursun doğru düzgün trip attığımı bile bilmem.
İnsan sevdiğine kıyabilir mi?
evet bende şöyle bi bakıyorum eşimin yüzüne çok üzülüyorum çok masum geliyor.ama o bana karşılık verince içimde fırtınlar kopuoyr.hep sussa olmayacak tabiki....

Aaa bir de yeni evlisiniz!
Daha cicim aylarındasınız ayol!
bende bunun için üzülüyorum.yani kavga gürültü oluyor ama yarım saat sonra barışıyoruz.genelde de eşim barışır.hiç bişey yokmuş gibi gelir sarılır falan.böyle alıştım diye en ufak bi laf ağır geliyor bana şimdi

evet bende şöyle bi bakıyorum eşimin yüzüne çok üzülüyorum çok masum geliyor.ama o bana karşılık verince içimde fırtınlar kopuoyr.hep sussa olmayacak tabiki....
İyi ya geç olmadan bu kininize çare bulun.
Kendinize de eşinize de yazık etmeyin.
Şu üç günlük dünyada neyi paylaşamıyorsunuz ki.
Sevmek sevilmek gülmek eğlenmek o kadar kolay ki...

O ufak laflar yarın öbür gün büyür büyür o zaman da daha ağırlaşır altından hiç kalkamazsınız.

Neden bu güzel zamanlarınızı aşkla muhabbetle geçirmek varken hayatı kendinize zindan ediyorsunuz?
9 aylık evlilikte ne yaşadınız da bu hale geldiniz?
Siz bağırın çağırın ama adam sussun öyle mi? Neden?
Ve temizlik konusunda da ne güzel demiş birini tut diye. Burda çalışıp yardımcı alamayan kadınlar da var.
Şükredin bence.

Sorunlusun.
Her b.ka kavga cikaran insani kimse istemez yaninda.

Adami daha fazla bunlatirsan ayriliga kadar gider.
Kendine gel.
Psikiyatriste git .
Gunumuzde cogu kisi ilac kullaniyor sen de kullan.

Esine kendine evlilgine daha fazla zarar verme
haklısınız. kendi kendime bişey yapamayacksam yardım alacagım.

bence ev işleri konusunda haklısınız
ne demek ben hiç ev işi yapmadım yardım edemem vs.. o evde tek kişimi yaşıyor ? siz bir bireysiniz
bence hiç para pul düşünme direk temizlikci tut ev işleri için çünkü çalışırken hem ev işi hem iş sıkıntılı olur eşin yardım etmesse.. hele ki birde cocuk oldugu zaman sen düşün gerisini. belki ev iş hayatı sizi ruhen çok yormuştur o yüzden böylesinizdir.. bende eve gidince boğuluyorum mesela.

aslında yaşanan hiç kötü bi olay yok.sadece ailesi konusunda.yeteri kadar yanımda olmadığını destek çıkmadıgını düşündüm.bir de temizlik konusunda ondan daha yapıcı bi cevap bekledim sanırım tamm yardımcı olmaya çalışırım gibi.oyle diyince bi garip hissettim.

Daha yeni evlisiniz.Biz eşimle 8 sene ilişkiden sonra evlendık.ilk zamanlar aynı evde yaşamanın verdiği zorluklar var.her ne kadar severseniz sevin aynı yataga aynı eve gırınce iş bazen değişiyor.iki tarafın da anlayıslı olması lazım ama burda gorunuyorkı sızın esınız sızı ıdare edıyor.lütfen herseyı bu kadar onemseyıp esınıze sarmayın.herseyın bı cozumu vardır ıllakı yeter kı sevın bırbırınızı.eşinize saygılı olmayı oğrenın herbıseyde kın tutmak ne demek cok buyuk bır olayda yok.sız kendı ıcınızde bıtırın bu davranıslarınızı bence.ve eşinizi bunaltmayın susmayın fakat daha sakın olun nefrete baglamayın olayı.gercekten bı evde guzursuzluk olunca tadı tuzu kalmıyor o evın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…