- 8 Mart 2018
- 381
- 89
- 28
- Konu Sahibi yaseminbudak
-
çok haklısınız.beni potansiyel bi bomba görüyor. bende susucam artık umarım.çıok tesekkürlerHemde acilen
YAni adama konuşma fırsatı vermiyorsun ki bu durumda.
Seni nasıl ikna etsin.
Adamın şuan ki modu evde patlayacak bir bomba var.
Artık yeter bende susmayayım.
Bunu anlamadım.
Eşiniz değil de kadın yürüyor gibime geldi...
haklısınız.ben başka cevap beklemişim.eşim hiç sıkmaz para harcamamı istiyor sürekli temzilkci tut demesi de o yüzden benimle uğraşma tut temzilikciyi diyor aslında.Yani adam yapamam demiş sende yapma temizlikçi tutalım demiş daha ne etsın yanı.benımkı bardak kaldırmaz.almasam kaldırmasam 1 sene masada durur o bardak.Allah askına bıraz yapıcı olun
haklısınız. çok büyük olaylaer olmadı her zaman yanımda gibi ama ne bileyim daha çok sey bekledim sanırım evlililten eşimden o yüzden hayal kırıklıgı yasamış olablirimDaha yeni evlisiniz.Biz eşimle 8 sene ilişkiden sonra evlendık.ilk zamanlar aynı evde yaşamanın verdiği zorluklar var.her ne kadar severseniz sevin aynı yataga aynı eve gırınce iş bazen değişiyor.iki tarafın da anlayıslı olması lazım ama burda gorunuyorkı sızın esınız sızı ıdare edıyor.lütfen herseyı bu kadar onemseyıp esınıze sarmayın.herseyın bı cozumu vardır ıllakı yeter kı sevın bırbırınızı.eşinize saygılı olmayı oğrenın herbıseyde kın tutmak ne demek cok buyuk bır olayda yok.sız kendı ıcınızde bıtırın bu davranıslarınızı bence.ve eşinizi bunaltmayın susmayın fakat daha sakın olun nefrete baglamayın olayı.gercekten bı evde guzursuzluk olunca tadı tuzu kalmıyor o evın
Eskiden ben de böyleydim. Kendimi ve eşimi gördüm konunun içinde. Adamı bıktırmıştım artık susamıyordum hiç. Seninki biraz şımarıklık bence. Eşin sana çok yüz vermiş kusura bakma. Ben bir süre ilaç kullandım, sorun bendeydi. Kendime çeki düzen verdim. 13 yıllık evliyim ben düzelinve bütün sorunlar çözüldü. Sana tavsiyem yardım al, çabala. Adama da dünyayı dar etme.
eşinizi sevdiğinize emin misiniz?
insan sevdiği insana @Laale nin dediği gibi gerçekten kıyamaz
adamın 9 ayda sabrı taşıp karşılık vermeye başlamış doğal olarak
inşallah şiddete dönüşmez
yardım almalısınız...
ben ikizler eşim oğlak burcu. burucumun etkisi var mıdır gercekten bu konudaeşin ve senin burcun ne cok merak ettim
evet bence içimde büyüyen konular kv görümce eşimin bu olaylara tepkisi..bende içimde büyüttüm onlara bişey diyemeyince eşimden cıkıyo bütün sinirimEl için ne diye eşini kırıyorsun ? Bak artık aile oluyorsunuz.İki gün sonra çocuk doğuncada böyle geçimsiz mi olacaksınız ? O çocuğun günahı ne ? Bence sen kv, görümcene olan nefretini eşine kusuyorsun.Bu yaptığın şey evliliğini iki kişi yaşamıyor olduğunuzu gösterir ee siz böyle olursanız herkeste karışır. Bugün eşinin ailesi yarın kendi ailen. Ben derim ki böyle davranma.Kv, görümcen ve senin aranda ne geçti bilemiyorum belli canın sıkılmış, miden bulanmış, soğumuşsun ama eşin arada kalıyorda olabilir.Kim ne derse desin sen evliliğine bak.
biz ölelim bence
merhaba kk .
önceki konularımda bahsettim görümce kv vs sıkıntılar..aşırı kötü şeyler oldu diyemem ama küstük.görümcemle de kv ile de mesafemi koydum ve görüşmüyorum.kv bi kaç kez aradı mesaj attı özür dilerim diye.ama benim içim almıyor arkadaşlar.eşim mesafeli oluruz ama ararım sorarım diyor bunu bile kaldıramıyorum.çok kinciyim hiç geçmiyor içimdeki kötü duygular.
diğer bi konu ise eşimi o kadar bunaltıyorum ki işi gereği nöbet vs. ayarlamak için bayan arkadaşlarıyla iletişime geçiyor.çalıştığı yerde isimleriyle hitap ediyolar birbirlerine bey hanım yok..eski sevgilisini gün yüzüne çıkarıyorum ikide bir daha niceleri...
en ufak bişeyde yüzüm düşüyor ona karşı saldırgan olabiliyorum bi anda tepki veriyorum.. başlarda hiç bişey demez susardı.ama şimdilerde karşılık veriyor.seninle konuşulmaz falan diyor.gecen ev işlerine yardım et dedğimde ben bu zamana kadar hiç ev işi yapmadım sen de yapma birini tut ya da çalışamk istemiyosan bırakabilirsin zor geliyorsa iki iş birden dedi.ki ben öğretmenim ne diye bırakyım?
başlarda hep susan adam artık bana karşılık vermeye hatta tepki olarak kırıcı seyler söylemeye başladı.ben bu durumu hiç kabullenemiyorum.kendime çeki düzen vermek istiyorum.her konuda bağırıp çağırmak çare degil biliyorum.ama bi olay oldugunda muhakkak belli ediyorum ve evde kavga çıkarıyorum.istiyorum ki o beni haklı bulsun alttan alsın ama gerçekler öyle olmuyor...büyütüyorum içimde meseleleri.eve gidicem anneme gidicem dediğim bile oluyor.
kısacası görmezden gelip susamıyorum! sussam ben bunalıyorum içimdekileri söyleyemedim diye konussam eşim bunalıyor artık benden bıkmış durumda. ben ne yapmalıyım yardım edin.
Szin yazdıklarınızda aynı kendimi gördüm..Bu şekilde davranmaya devam edersen eşin belli bir süre sonra seni haklı bulmaz tam aksine ailesini haklı görür çünkü senin çekilmez bir insan olduğunu, geçimsiz olduğunu düşünür. Bende ilk evlendiğimiz zamanlarda böyleydim kayınvalidemle çok sorunlar yaşadım hala unutabilmiş değilim. Sürekli eşimin başının etini yiyordum yani onlara olan öfkemi bildiğin eşimden çıkarıyordum. Bir gün bana kendini benim yerime koy senin ailenle ben anlaşamasam ve sürekli sana kussam öfkemi ne hissedersin dedi. Haklıydı onun ne suçu vardı oysa elinden geleni yapıyordu, beni ailesine ezdirmiyordu sürekli arkamda duruyordu ama ben şımarıklık yapıyordum farkındaydım. Zor oldu ama kendime çekidüzen vermeyi başardım. Kayınvalideme hala bayıldığım söylenemez ve bazı konularda hiç affetmiyorum ve affedeceğimi de sanmıyorum eşim de bunları biliyor ve bana hak veriyor. Ama artık eşime söylenmiyorum kayınvalideme saygı çerçevesinde cevabımı verip geçiyorum.
Szin yazdıklarınızda aynı kendimi gördüm..
bende sizin gibiydim.. eşim ezidrmediği halde öfkemi adama kusardım
başının etini yer, bütün eksiklerini söyler, kırar dökerdim..
sonra durdum.. sustum yuttum.. unuttum mu ? hayır
artık kendim hallediyorum içim yangın yeri
çok zoruma giden şeyler var hala gidiyor
çok önemli agır birşey değise ailesi ile ilgili hiç yorum yapmıyorum
bu sıralar eltim ve kaynım yüzünden birbirimize girdik.. artık onlar içinde girmeyeceğim karar verdim..
çok zor oluyor ama içinde tutmak çook zor çok yıprandım bazen eşinin arkanda durmasıda yetmiyor.. hele ki kendimi ezdirdiğim cevap vermediğim zamanlar için halen içimde nefretim büyüyor artık takır takır cevap verdiğim halde unutlmuyor.
evet bence içimde büyüyen konular kv görümce eşimin bu olaylara tepkisi..bende içimde büyüttüm onlara bişey diyemeyince eşimden cıkıyo bütün sinirim
evet zaten bunladı belli ki bana cevap vermeye başladı susmuyoe artık. bende farkındayım yanlış yaprğımı ama susunca içim içimi yiyor duramıyorum kafamın içinde kavga ediyorumMaalesef sorun sende, yardım almalısınız. Esin tabiki annesiyle gorusucek. Yada iş arkadaslariyla. Ee ev işine yardım etmiyor ama birini tut diyor,o da güzel.
Bence sen bazı şeyleri öncelikle kabul et. Ve kendine meşgale bul.
Pozitif ol , bak seninde olumsuz tarafın var.
Ailesiyle de mesafeli yemiş ,sorun yok yani. Herkesin hayatinda böyle ufak tefek sorunlar var, bir şekilde idare ediliyor.
Sen eşine böyle davranmaya devam edersen , soğur adam , böyle düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?