neden bu kadar kinciyim?eşim ve içimdeki sorunlar..

bende aynen öyleyim.susamıyorum duramıyorum.eşimde fark etti ve beni başta susturuyo ya da oda değiştiriyor.bende arkasından koşturuyorum daha diyeceklerim bitmedi diye :)

İlk sorun yaşanırken haklı olman önemli ama sonrasında haklılık kimseye sökmüyor unut diyorlar ailesiyle görüşmeni bekliyorlar
Benim çevremde sizin istediğiniz örnekten yok başka çevrelerde işler nasıl yürüyor bilmiyorum :)

Allah rızası için profesyonel yardım alın zira çekilir dert değil(siniz), beni de yanlış anlamayın.

Belirli olgunlığa erişememiş,iş hayatının içinde olupta iş hayatındaki kadın erkek ilişkilerini benimseyememiş,kendi ailesi kendisine neyse,eşinin ailesinin de eşi için o olduğunu idrak edememiş insanlar evlenmememeli.Kusura bakma canım ama durum bu.Eşinin seni alttan alışı ,senin şımarmana sebep olmuş.Şımardıkça dozu arttırmışsın.O da artık tahammül edememiş.Daha 9 aylık evlilikte neyi paylaşamyorsun.Daha evlilik hayatında ne gördün de tahammülsüzsün.SAYGI en büyük erdemdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…