neden bu kadar kinciyim?eşim ve içimdeki sorunlar..

evet bende şöyle bi bakıyorum eşimin yüzüne çok üzülüyorum çok masum geliyor.ama o bana karşılık verince içimde fırtınlar kopuoyr.hep sussa olmayacak tabiki....
eşinizi sevdiğinize emin misiniz?
insan sevdiği insana Laale nin dediği gibi gerçekten kıyamaz
adamın 9 ayda sabrı taşıp karşılık vermeye başlamış doğal olarak
inşallah şiddete dönüşmez

yardım almalısınız...

Eşiniz sizinde farkında olduğunuz yaklaşımınızdan rahatsız ve bunalmış.
Üstesinden gelemiyorsanız yardım alın.
Aile konularını da üstelemeden devamlı ağzınıza alıp kurcalamayın yapmayın bunu zamana bırakın.
Tam fikrinize gelecek frenleyin kendinizi.
Adam zamanında hatta yapmış olabilir insanız neticede ve artık yapmıyorsa neden sırf canını acıtmak için sizden soğuması için elinizden geleni yapıyorsunuz ki ?
Elimizde olan bir şey durdurun kendinizi.
Yoksa böyle eşinizin ters cevap vermesini çok duyarsınız.

aynen. en ufak bi çamaşır asmada falan çok bunalıyorum.bana söyle yaparken geliyim diyo ama zorla geliyor bende görünce sinirleniyorum.temizlikci de tutmadım hiç.kendim yapayım diye ama bana yardım etmezse tutacagım

Bende sızın gibiyim en ufak bı tartışmada bile yüzüm düşer eşim hıc bısey olmamış gibi davranır bende onun gibi yapabilmek istiyorum ama olmuyor illa konuşup gönlümü alacak ben bagırıp cagıramam esım sınırlenınce anında susarım oda kırıldıgımı anlar bazende böylesi ıyı gibi geliyor obur turlu adam lackalasır artık takmaz kırmaktan korkmaz gibi geliyor malum kıncılıgımden dolayı baya bı uğraş veriyor yedi yıllık evlıyız bu hep boyle oldu ama ilerde bıkar artık gönlümü almakla uğraşmaz mı bilemem inşallah öyle olmaz

eşin ve senin burcun ne cok merak ettim

yapsında zorla yapsın canm
emin ol hiç bir erkek kendi halinde gelipde yardım etmiyor hep söyleme ile .. benim eşimde öyle
şunu şunu yap derim demeden yapmaz
yani yapsın da ben söyleme razıyım onlar bizim gibi düşünmüyorlar düşünceleri çok farklı.. ama sen temizlikci tut ve sakın işinden cıkma kafayı yersin yoksa evde.
diğer mevzuya gelince biraz içinde tut bazı şeyleri herşeyi yansıtma eşine
bende senin gibiyim.. zaman geçtikce duruluyor insan.. birazda frenlemesi gerektiğin ögreniyor bakış açın değişiyor vs.. hayatında sadece eşin yok hep eşin odaklı düşünme ondan bagımsız düşün birşeyleri bagımsız yaşa..
ama birşey olduğu zaman halen yüzüm düşer burnundan fitil fitil getiririm.. bıkarsa bıksın.

çamaşır asmanın nesinden bunalıyorsun
öğretmensin kaçta evde oluyorsun?
senede 3 ay izinin var
yıl arasında 15 gün izinin var

biz ölelim bence

Neden garip hissediyorsunuz? Ne güzel çözüm bulmuş, kendin yap banane de diyebilirdi.
Ayrıca eltim de böyleydi, her şeyden kavga çıkartırdı, sürekli tartışma daha 1,5 yıllık evlilerdi. Eltim babasına gitti ve kaynım aradı artık seni çekemem bitti boşuyorum seni diye. Şimdi boşanıyorlar, eltim aşırı pişman ama son pişmanlık fayda etmiyor. Küçük şeyler dediğiniz öyle bir büyür ki bi bakmışsınız o yuva paramparça olmuş ve eşiniz artık sizden tiksiniyor.
Mutlu olun, gezin tozun ya boşverin saçma sapan şeyleri.

Ama aile efradına karşı kinci olmayın derim ne yasadınız bilmiyorum ama herkes ikinci bı şansı hak eder helekı aile sonuçta esınızın ailesi sızınde ailenız

üstüne gitmemin sebebi beni ikna edecek şeyler söylese de içim rahatlasa diye :) biliyorum çok saçma ama dediğiniz gibi frenlemem lazım acilen.

Yani adam yapamam demiş sende yapma temizlikçi tutalım demiş daha ne etsın yanı.benımkı bardak kaldırmaz.almasam kaldırmasam 1 sene masada durur o bardak.Allah askına bıraz yapıcı olun

zorla olunca da daha çok sinirleniyorum ben en iyisi hiç bişey söylemeyip kendim yapayım diyorum.o zaman da yüzüm düşüyor:) tesekkür ederim yorumunuz için.

üstüne gitmemin sebebi beni ikna edecek şeyler söylese de içim rahatlasa diye :) biliyorum çok saçma ama dediğiniz gibi frenlemem lazım acilen.
Hemde acilen
YAni adama konuşma fırsatı vermiyorsun ki bu durumda.
Seni nasıl ikna etsin.
Adamın şuan ki modu evde patlayacak bir bomba var.
Artık yeter bende susmayayım.

Oyy, sizin davranışlarınız hiç normal değil. Yazık adam yine iyi sabretmiş
diyorum ya sabretti bana şimdiye kadar.artık bunaldı.duymak istemiyor.özellikle ailesi ve herhangi bir kısknaçlık mevzusu.haklı olsam bile abartıyo gibi görünüyorum.bi örnek veriyim mesela eşim iş arkadaşına hanım diye mesaj atmış daha sonra mesajda abla diye devam etmiş.o bayan bi hanım bi abla hayırdır diyor eşimde hem hanımsınız hem de ablamsınız çünkü diyor. kadın cevir kazı yanmasın yazıyor?bu sizce normal bi durum mu? ben bu durum da nasıl tepki vermeyeyim?

evet benim de gördüğüm örnekler var.ama dediğiniz gibi susup görmezden gelemiyorum sorunum bu böyle olmaya çalışacagım görmezden gel sıfır beklenti...

Bunu anlamadım.
Eşiniz değil de kadın yürüyor gibime geldi...

Ama aile efradına karşı kinci olmayın derim ne yasadınız bilmiyorum ama herkes ikinci bı şansı hak eder helekı aile sonuçta esınızın ailesi sızınde ailenız

evet bence yasadıklarım normal değildi ama burdaki konuları okuyunca o kadar da kötü değilmiş durum diyorum.işte içimdeki kini bir yenebilsem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…