- 27 Nisan 2012
- 15.837
- 19.105
- 498
- Konu Sahibi yaseminbudak
-
eşinizi sevdiğinize emin misiniz?evet bende şöyle bi bakıyorum eşimin yüzüne çok üzülüyorum çok masum geliyor.ama o bana karşılık verince içimde fırtınlar kopuoyr.hep sussa olmayacak tabiki....
Al canim benim.haklısınız. kendi kendime bişey yapamayacksam yardım alacagım.
merhaba kk .
önceki konularımda bahsettim görümce kv vs sıkıntılar..aşırı kötü şeyler oldu diyemem ama küstük.görümcemle de kv ile de mesafemi koydum ve görüşmüyorum.kv bi kaç kez aradı mesaj attı özür dilerim diye.ama benim içim almıyor arkadaşlar.eşim mesafeli oluruz ama ararım sorarım diyor bunu bile kaldıramıyorum.çok kinciyim hiç geçmiyor içimdeki kötü duygular.
diğer bi konu ise eşimi o kadar bunaltıyorum ki işi gereği nöbet vs. ayarlamak için bayan arkadaşlarıyla iletişime geçiyor.çalıştığı yerde isimleriyle hitap ediyolar birbirlerine bey hanım yok..eski sevgilisini gün yüzüne çıkarıyorum ikide bir daha niceleri...
en ufak bişeyde yüzüm düşüyor ona karşı saldırgan olabiliyorum bi anda tepki veriyorum.. başlarda hiç bişey demez susardı.ama şimdilerde karşılık veriyor.seninle konuşulmaz falan diyor.gecen ev işlerine yardım et dedğimde ben bu zamana kadar hiç ev işi yapmadım sen de yapma birini tut ya da çalışamk istemiyosan bırakabilirsin zor geliyorsa iki iş birden dedi.ki ben öğretmenim ne diye bırakyım?
başlarda hep susan adam artık bana karşılık vermeye hatta tepki olarak kırıcı seyler söylemeye başladı.ben bu durumu hiç kabullenemiyorum.kendime çeki düzen vermek istiyorum.her konuda bağırıp çağırmak çare degil biliyorum.ama bi olay oldugunda muhakkak belli ediyorum ve evde kavga çıkarıyorum.istiyorum ki o beni haklı bulsun alttan alsın ama gerçekler öyle olmuyor...büyütüyorum içimde meseleleri.eve gidicem anneme gidicem dediğim bile oluyor.
kısacası görmezden gelip susamıyorum! sussam ben bunalıyorum içimdekileri söyleyemedim diye konussam eşim bunalıyor artık benden bıkmış durumda. ben ne yapmalıyım yardım edin.
aynen. en ufak bi çamaşır asmada falan çok bunalıyorum.bana söyle yaparken geliyim diyo ama zorla geliyor bende görünce sinirleniyorum.temizlikci de tutmadım hiç.kendim yapayım diye ama bana yardım etmezse tutacagımbence ev işleri konusunda haklısınız
ne demek ben hiç ev işi yapmadım yardım edemem vs.. o evde tek kişimi yaşıyor ? siz bir bireysiniz
bence hiç para pul düşünme direk temizlikci tut ev işleri için çünkü çalışırken hem ev işi hem iş sıkıntılı olur eşin yardım etmesse.. hele ki birde cocuk oldugu zaman sen düşün gerisini. belki ev iş hayatı sizi ruhen çok yormuştur o yüzden böylesinizdir.. bende eve gidince boğuluyorum mesela.
eşin ve senin burcun ne cok merak ettimbende bunun için üzülüyorum.yani kavga gürültü oluyor ama yarım saat sonra barışıyoruz.genelde de eşim barışır.hiç bişey yokmuş gibi gelir sarılır falan.böyle alıştım diye en ufak bi laf ağır geliyor bana şimdi
yapsında zorla yapsın canmaynen. en ufak bi çamaşır asmada falan çok bunalıyorum.bana söyle yaparken geliyim diyo ama zorla geliyor bende görünce sinirleniyorum.temizlikci de tutmadım hiç.kendim yapayım diye ama bana yardım etmezse tutacagım
Al canim benim.
Hemen git erteleme
Bu devirde cogu kisi ilac kullaniyor.
Dunyayi kendine ve esine zindan etme.
Yeni evlisiniz cicim aylarini boyle gecirme
çamaşır asmanın nesinden bunalıyorsunaynen. en ufak bi çamaşır asmada falan çok bunalıyorum.bana söyle yaparken geliyim diyo ama zorla geliyor bende görünce sinirleniyorum.temizlikci de tutmadım hiç.kendim yapayım diye ama bana yardım etmezse tutacagım
Neden garip hissediyorsunuz? Ne güzel çözüm bulmuş, kendin yap banane de diyebilirdi.aslında yaşanan hiç kötü bi olay yok.sadece ailesi konusunda.yeteri kadar yanımda olmadığını destek çıkmadıgını düşündüm.bir de temizlik konusunda ondan daha yapıcı bi cevap bekledim sanırım tamm yardımcı olmaya çalışırım gibi.oyle diyince bi garip hissettim.
Eşiniz sizinde farkında olduğunuz yaklaşımınızdan rahatsız ve bunalmış.
Üstesinden gelemiyorsanız yardım alın.
Aile konularını da üstelemeden devamlı ağzınıza alıp kurcalamayın yapmayın bunu zamana bırakın.
Tam fikrinize gelecek frenleyin kendinizi.
Adam zamanında hatta yapmış olabilir insanız neticede ve artık yapmıyorsa neden sırf canını acıtmak için sizden soğuması için elinizden geleni yapıyorsunuz ki ?
Elimizde olan bir şey durdurun kendinizi.
Yoksa böyle eşinizin ters cevap vermesini çok duyarsınız.
yapsında zorla yapsın canm
emin ol hiç bir erkek kendi halinde gelipde yardım etmiyor hep söyleme ile .. benim eşimde öyle
şunu şunu yap derim demeden yapmaz
yani yapsın da ben söyleme razıyım onlar bizim gibi düşünmüyorlar düşünceleri çok farklı.. ama sen temizlikci tut ve sakın işinden cıkma kafayı yersin yoksa evde.
diğer mevzuya gelince biraz içinde tut bazı şeyleri herşeyi yansıtma eşine
bende senin gibiyim.. zaman geçtikce duruluyor insan.. birazda frenlemesi gerektiğin ögreniyor bakış açın değişiyor vs..
ama birşey olduğu zaman halen yüzüm düşer burnundan fitil fitil getiririm.. bıkarsa bıksın.
Hemde acilenüstüne gitmemin sebebi beni ikna edecek şeyler söylese de içim rahatlasa diye :) biliyorum çok saçma ama dediğiniz gibi frenlemem lazım acilen.
diyorum ya sabretti bana şimdiye kadar.artık bunaldı.duymak istemiyor.özellikle ailesi ve herhangi bir kısknaçlık mevzusu.haklı olsam bile abartıyo gibi görünüyorum.bi örnek veriyim mesela eşim iş arkadaşına hanım diye mesaj atmış daha sonra mesajda abla diye devam etmiş.o bayan bi hanım bi abla hayırdır diyor eşimde hem hanımsınız hem de ablamsınız çünkü diyor. kadın cevir kazı yanmasın yazıyor?bu sizce normal bi durum mu? ben bu durum da nasıl tepki vermeyeyim?Oyy, sizin davranışlarınız hiç normal değil. Yazık adam yine iyi sabretmiş
evet benim de gördüğüm örnekler var.ama dediğiniz gibi susup görmezden gelemiyorum sorunum bu böyle olmaya çalışacagım görmezden gel sıfır beklenti...Neden garip hissediyorsunuz? Ne güzel çözüm bulmuş, kendin yap banane de diyebilirdi.
Ayrıca eltim de böyleydi, her şeyden kavga çıkartırdı, sürekli tartışma daha 1,5 yıllık evlilerdi. Eltim babasına gitti ve kaynım aradı artık seni çekemem bitti boşuyorum seni diye. Şimdi boşanıyorlar, eltim aşırı pişman ama son pişmanlık fayda etmiyor. Küçük şeyler dediğiniz öyle bir büyür ki bi bakmışsınız o yuva paramparça olmuş ve eşiniz artık sizden tiksiniyor.
Mutlu olun, gezin tozun ya boşverin saçma sapan şeyleri.
Bunu anlamadım.diyorum ya sabretti bana şimdiye kadar.artık bunaldı.duymak istemiyor.özellikle ailesi ve herhangi bir kısknaçlık mevzusu.haklı olsam bile abartıyo gibi görünüyorum.bi örnek veriyim mesela eşim iş arkadaşına hanım diye mesaj atmış daha sonra mesajda abla diye devam etmiş.o bayan bi hanım bi abla hayırdır diyor eşimde hem hanımsınız hem de ablamsınız çünkü diyor. kadın cevir kazı yanmasın yazıyor?bu sizce normal bi durum mu? ben bu durum da nasıl tepki vermeyeyim?
Ama aile efradına karşı kinci olmayın derim ne yasadınız bilmiyorum ama herkes ikinci bı şansı hak eder helekı aile sonuçta esınızın ailesi sızınde ailenız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?