- 8 Mart 2018
- 381
- 89
- 28
- Konu Sahibi yaseminbudak
-
Çok teşekkürler aşmayı çok çok istiyorum.başka bi olay oldugunda sevdiklerime yansıtıyorumo zaman dedigim gibi gunluk hayatta icinize ata ata en yakinlariniza patliyorsunuz. Bu konunun ustune gidebilirsiniz. Farkinda olmak onemli. Aşacaginizi dusunuyorum.
Haklısınız tuhaf bi yapıları var gercekten sogudu mu tam oluyor bitiyor her seySonra işte erkek bıkıyor
İşin kötüsü erkeğin soğuması çok fena
Soğuyan erkek dönmüyor
Yani biz kadınlar evim yuvam diyoruz
Sabrediyor affediyor yok sayıyor yine seviyor sarılıyoruz
Ama erkek öyle değil!
Bıktırmayın...
Toplayacam ama bunun için nasıl bir adım atabilirim susayım mı alltan mı alayım görmezden mi geliyim onun için yazıyorum burayaaklınızı başınıza toplayın. kuş havalanıp gider valla
Hızlı evet ama kv ve görümce ile sorunları ben çıkarmadım onlar çıkardı.dolaylı olarak eşime yansıdı ve bisim asıl problemimiz ailesinin yaptıkları işte onun davranışı gibi şeyler
merhaba kk .
en ufak bişeyde yüzüm düşüyor ona karşı saldırgan olabiliyorum bi anda tepki veriyorum.. başlarda hiç bişey demez susardı.ama şimdilerde karşılık veriyor.seninle konuşulmaz falan diyor.gecen ev işlerine yardım et dedğimde ben bu zamana kadar hiç ev işi yapmadım sen de yapma birini tut ya da çalışamk istemiyosan bırakabilirsin zor geliyorsa iki iş birden dedi.ki ben öğretmenim ne diye bırakyım?
diyorum ya sabretti bana şimdiye kadar.artık bunaldı.duymak istemiyor.özellikle ailesi ve herhangi bir kısknaçlık mevzusu.haklı olsam bile abartıyo gibi görünüyorum.bi örnek veriyim mesela eşim iş arkadaşına hanım diye mesaj atmış daha sonra mesajda abla diye devam etmiş.o bayan bi hanım bi abla hayırdır diyor eşimde hem hanımsınız hem de ablamsınız çünkü diyor. kadın cevir kazı yanmasın yazıyor?bu sizce normal bi durum mu? ben bu durum da nasıl tepki vermeyeyim?
İşte kilit noktanın farkındasın yaptığı yanlışlar seni bu noktaya getirmiş.Canını yakmış belli yoksa bu kadar dolu olmazsın eşine karşı .Tabi ki normal değil yaptığı Allah ıslah etsin nasıl bir haldir bu bende anlamıyorum.Aynı anlatığınız gibiyim bende konuyu takipteyimdiyorum ya sabretti bana şimdiye kadar.artık bunaldı.duymak istemiyor.özellikle ailesi ve herhangi bir kısknaçlık mevzusu.haklı olsam bile abartıyo gibi görünüyorum.bi örnek veriyim mesela eşim iş arkadaşına hanım diye mesaj atmış daha sonra mesajda abla diye devam etmiş.o bayan bi hanım bi abla hayırdır diyor eşimde hem hanımsınız hem de ablamsınız çünkü diyor. kadın cevir kazı yanmasın yazıyor?bu sizce normal bi durum mu? ben bu durum da nasıl tepki vermeyeyim?
Ya lütfen yanlış anlamayın ama sizinki çok ileri boyutta. Yani o mesajlaşma bence gayet seviyeli, eşinizin hatalı bi yaklaşımı yok.diyorum ya sabretti bana şimdiye kadar.artık bunaldı.duymak istemiyor.özellikle ailesi ve herhangi bir kısknaçlık mevzusu.haklı olsam bile abartıyo gibi görünüyorum.bi örnek veriyim mesela eşim iş arkadaşına hanım diye mesaj atmış daha sonra mesajda abla diye devam etmiş.o bayan bi hanım bi abla hayırdır diyor eşimde hem hanımsınız hem de ablamsınız çünkü diyor. kadın cevir kazı yanmasın yazıyor?bu sizce normal bi durum mu? ben bu durum da nasıl tepki vermeyeyim?
merhaba kk .
önceki konularımda bahsettim görümce kv vs sıkıntılar..aşırı kötü şeyler oldu diyemem ama küstük.görümcemle de kv ile de mesafemi koydum ve görüşmüyorum.kv bi kaç kez aradı mesaj attı özür dilerim diye.ama benim içim almıyor arkadaşlar.eşim mesafeli oluruz ama ararım sorarım diyor bunu bile kaldıramıyorum.çok kinciyim hiç geçmiyor içimdeki kötü duygular.
diğer bi konu ise eşimi o kadar bunaltıyorum ki işi gereği nöbet vs. ayarlamak için bayan arkadaşlarıyla iletişime geçiyor.çalıştığı yerde isimleriyle hitap ediyolar birbirlerine bey hanım yok..eski sevgilisini gün yüzüne çıkarıyorum ikide bir daha niceleri...
en ufak bişeyde yüzüm düşüyor ona karşı saldırgan olabiliyorum bi anda tepki veriyorum.. başlarda hiç bişey demez susardı.ama şimdilerde karşılık veriyor.seninle konuşulmaz falan diyor.gecen ev işlerine yardım et dedğimde ben bu zamana kadar hiç ev işi yapmadım sen de yapma birini tut ya da çalışamk istemiyosan bırakabilirsin zor geliyorsa iki iş birden dedi.ki ben öğretmenim ne diye bırakyım?
başlarda hep susan adam artık bana karşılık vermeye hatta tepki olarak kırıcı seyler söylemeye başladı.ben bu durumu hiç kabullenemiyorum.kendime çeki düzen vermek istiyorum.her konuda bağırıp çağırmak çare degil biliyorum.ama bi olay oldugunda muhakkak belli ediyorum ve evde kavga çıkarıyorum.istiyorum ki o beni haklı bulsun alttan alsın ama gerçekler öyle olmuyor...büyütüyorum içimde meseleleri.eve gidicem anneme gidicem dediğim bile oluyor.
kısacası görmezden gelip susamıyorum! sussam ben bunalıyorum içimdekileri söyleyemedim diye konussam eşim bunalıyor artık benden bıkmış durumda. ben ne yapmalıyım yardım edin.
ailesinin yaptıklarını benim zorumla kabul ediyor resmen.kabul ettikten sonra tamam diyor haklısın diyor ama ailem onlar benim ne yapayım sen alıngan olma benim için diyor. bu da benim yapıma çok ters.tepkili oluyorum ben bi söz duyunca.Kinci olmanız en çok size zarar verir çünkü alttan almayan bağıran çağıran insanların etrafı boşalır.erkekler pohpohlanmayı övülmeyi seviyor bağırış şikayet (hele ki ailesiyle ilgi) ve huzursuzluk tan hiç mi hiç hoşlanmıyor
ama ailesi benim aileme dil uzattı diger her seyi affederim ama aileme dedikklerini hazmedemiyorum.kv ile önünde sonunda barışcaz bi şekilde ama görümce ile bilemiyorum gerçekten.hiç yok mu kv görümce ile sorun yasayıp eşiyle iyi olabilen yaEvliliği sürdürmek istiyorsanız kayınvalide görümce ile aranızı düzeltin
Yoksa burnunuzu sürte sürte ayrılığı yaşarsınız
neden böyle söylediniz ki?ne yapabilirim mesela nasıl değiştirebilirim davranışlarımı?Ee evlilik sevgililiğe benzemez kocandan olsam seni boşarım net
gerçekten çok mu sıkmışım adamı?ne yapabilirim bunun için?mesela sus tepki vercegin zaman küs gibi tavsiyeleriniz var mı?Yarısına kadar okudum boguldum yeminle .Yardımcı tutunda temelli bos kalınca iyice sarmayın adama .Spora gidin,kitap okuyun hobi bulun baari .Terapi olur .
evet çogunlukla nasıl bu kadar düşünce yapısı kötü olabilir nasıl gerçkeleri görmez neden anlamıyor bu adam beni diye çıldırıyorum.bu da büyük etken sanırım eşimle kavgalarımızda.mesela o temizlik konsunda bana yumusak konusup tamam elimden geldiğince yardım edicem sende çok yorulursan bırak birini tutalım deseydi ben hiç sinirlenmicektim oysa.Ben burada esinizi haksiz buldum. Ev islerine yardim etmek degil ev isleri onun da sorumlulugunda olmali. "Sen de yapma birini tut" demek yerine kendisi o kisiyi ayarlayip tutmali, neden bu ev isleri sizin sorumlulugunuz altinda kaliyor? Ayrica ben hic ev isi yapmadim demesini de anlamadim, o kadar zor bir sey degil, bu kadar zoruna gitmesinin sebebi anasindan erkek olarak dogmus olmasi mi? Cocuklar bile ev islerini yapmayi kolayca ogrenebiliyorlar, o mu yapamayacak? Ben kesinlikle kabul etmezdim. Belki de esinizin dusunce yapisinda bazi sorunlar vardir, mesela size gore yeterince zeki veya dusunceli degildir, siz de icten ice esim olacak adam neden bu kadar basit bir seyi algilamaktan yoksun diye sinirlenip saldirganlasiyor olabilirsiniz. Ben kisacasi bu dusunce yapisinda bir adamla yapamazdim, kafayi yerdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?