Neden bu kayınvalideler böyle

Nedense bu yazdıklarınızı 2. gelin olarak ben yaşadım yaşıyorum da ilginç geldi şuan (kıskançlık,bencillik,nezaketsizlik) kv tecrübeli olduğundan mı böyle davranıyor acaba ,koskoca kadın hep bi taktik hep bi kıyas peşinde eltim desen yüzüne bakmadığı kv kp ben gelince kıymetli oldu ben iyi gelinim havalarına büründü anlattıkları için biliyorum yoksa hiç bi zaman deşmedim çünkü dışardan bakınca öyle bir görüntü yoktu ben etkilenmemek için gelimden geleni yaptıkça üstüme oynanıyor ,kırılmış dökülmüş kişi benim kendi hikayemde...

ah ah eski günler geldi aklıma. benimki de hep böyle yapardı. her misafir geldiginde herkes seni sorar, ayıplar derdi. bir gittim iki gittim sorna benim kv kızının çokcuklarına bakmaya başladı , akşam yemeklerini bile kv yerlerdi. afiyet bal şeker olsun ama misafir gelince o direk evine geçer kv beni arardı en son kızını çağır dedim. kızının başı agrıyormuş . benimde başım agrıyor dedim . olayı kapattım. sen çok güzel yemek yapıyorsun dayınlar geliyor şunu yap demelerde bitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…