- 18 Mayıs 2019
- 277
- 217
- 18
- Konu Sahibi Pamuksekerim12
Kızlar ben 1.5 senelik evliyim ve tesettürlü bir bayanım çok aşırı bi kapalı değilim kısa tunikler ve dar şeyler giyerim yani eşim tarzını beğendiği için evlendiğin zaman da degistirmedim öyle kaldım. Ve kaynanam sürekli müdahele ediyor herkesin yanında sürekli dile getiriyor beni artık çok rahatsız ediyor eşim her konu acildigin da onlara kiziyor ben onun kocasıyım ve benden başka kimse ona karışamaz diyor. O an kimse ağzını açıp tek kelime etmiyor. Bugün iftara beraberdik yine kaynımın ve görümcelerimin yanında aynı konuyu açtı ve bende sinirle kalktım benim bir kocam var ve ben sadece onun istediği şeyleri yaparım herkes yerini ve haddini bilsin dedim. Ve bu arada bir eltim var oda tesettürlü ama benden daha açık giyiniyor ona hiç müdahele etmez hatta çok güzel olmuşsun kızım der bunu da yüzüne vurdugum zaman ben onu misafir gibi el gibi görüyorum ama seni kızım gibi gördüğüm için öyle müdahele ediyorum diyir sizce biyle bisey olabilir mi yada kaynim onlara para yardımı yaptığı için eltime müdahele etm8yor olabilir mi