Neden bu kaynanalar boyle

Sizinki yine samimi davranip yuzunuze karsi soyluyor benim kaynana karsimda sinsi sinsi inceler beni yuzume tek kelime dahi etmez arkamdan soyler boylesi daha cok ifrit ediyor insani. Hem bakin kocanizda arkanizdaymis bu kadar takmayin soylesin soylesin dursun.

Kızlar ben 1.5 senelik evliyim ve tesettürlü bir bayanım çok aşırı bi kapalı değilim kısa tunikler ve dar şeyler giyerim yani eşim tarzını beğendiği için evlendiğin zaman da degistirmedim öyle kaldım. Ve kaynanam sürekli müdahele ediyor herkesin yanında sürekli dile getiriyor beni artık çok rahatsız ediyor eşim her konu acildigin da onlara kiziyor ben onun kocasıyım ve benden başka kimse ona karışamaz diyor. O an kimse ağzını açıp tek kelime etmiyor. Bugün iftara beraberdik yine kaynımın ve görümcelerimin yanında aynı konuyu açtı ve bende sinirle kalktım benim bir kocam var ve ben sadece onun istediği şeyleri yaparım herkes yerini ve haddini bilsin dedim. Ve bu arada bir eltim var oda tesettürlü ama benden daha açık giyiniyor ona hiç müdahele etmez hatta çok güzel olmuşsun kızım der bunu da yüzüne vurdugum zaman ben onu misafir gibi el gibi görüyorum ama seni kızım gibi gördüğüm için öyle müdahele ediyorum diyir sizce biyle bisey olabilir mi yada kaynim onlara para yardımı yaptığı için eltime müdahele etm8yor olabilir mi
Merhaba canim..Sen ya da eşin daha yumusak huylusunuzdur..Isin asli gucu sana yetiyordur..Ondan..Yoksa kizim gibi goruyorum cumleleri numara.Kimse kizi gibi gordugu birini o kadar insanin icinde uyarmaz.Herkesin icinde verilen ogut ogit degil kisiyi rencide etmek amacli yapilan bir davranistir.Gercekten size deger verse kimse yokken soyler..

Ama sanslisinizki.Esiniz yaninizda.O yuzden takmayin..Inanin en onemlisi bu..Esiniz de ona hak verseydi ya da sesini cikarmasaydi bence o zaman daha kotu olurdu..Istediginizi giyin..Ve o oyle soylediginde bence sinirlenmeyin ya da sinirlendiginizi belli etmeyin.Daha fazla ustunuze gelebilir..Gulup gecin,umursamaz davranin.Sinir olur ve bence devam ettirmez..

Keşke kocam nasıl isterse öyle olur demeseydin, yani bir gün kocan giyim şeklini değiştir dese ne diyeceksin.
Benim bir aklım, fikrim var kaç yaşındayım çocuk gibi kim ne derse onu mu giyeceğim lütfen de geç.

Hoş benim kayınvalidem de benim kıyafetlerimi beğenmez pek; ona kalsa minilerle, askılılarla gezeyim ama işte fiziğime yakışmıyor onlar ama kadın anlamıyor. :D

Kv, elti, kayın onları bilmemde
Kimsenin karışma hakkı yok tabii o konusa haklısınız
Ama
Tesettür ve açık kelimesi aynı anda bana itici geliyor
Ya tesettürlüsündür yada açık.
Tesettürlüyüm ama okadarda değil gibi bir tarz bana tuhaf geliyor.
Tam icimden gecenleri yazmissiniz

Kızlar ben 1.5 senelik evliyim ve tesettürlü bir bayanım çok aşırı bi kapalı değilim kısa tunikler ve dar şeyler giyerim yani eşim tarzını beğendiği için evlendiğin zaman da degistirmedim öyle kaldım. Ve kaynanam sürekli müdahele ediyor herkesin yanında sürekli dile getiriyor beni artık çok rahatsız ediyor eşim her konu acildigin da onlara kiziyor ben onun kocasıyım ve benden başka kimse ona karışamaz diyor. O an kimse ağzını açıp tek kelime etmiyor. Bugün iftara beraberdik yine kaynımın ve görümcelerimin yanında aynı konuyu açtı ve bende sinirle kalktım benim bir kocam var ve ben sadece onun istediği şeyleri yaparım herkes yerini ve haddini bilsin dedim. Ve bu arada bir eltim var oda tesettürlü ama benden daha açık giyiniyor ona hiç müdahele etmez hatta çok güzel olmuşsun kızım der bunu da yüzüne vurdugum zaman ben onu misafir gibi el gibi görüyorum ama seni kızım gibi gördüğüm için öyle müdahele ediyorum diyir sizce biyle bisey olabilir mi yada kaynim onlara para yardımı yaptığı için eltime müdahele etm8yor olabilir mi
Valla her ikiside olabilir. Sanırım ben bir süre sonra daha az gidip gelirdim . Nedenini sorarsa da ben her gelişimde aynı konu açılıyor sizin de benim de huzurum kalmıyor derdim. Bir kere uyarabilir hadi diyelim iki neticede yakinlarimiz iyi niyetlerinden şüphe duydugumuz insanlar değiller ama konu konuşulmuş bitmiş hala ısrar edilmesi rahatsız edici.

Tesettürlü değilsiniz, tesettür demek dışardan bakınca asla hat belli etmeyecek ve de eşarbınız göğsü ve omuzları örtecek çene altını da.
Dar ve tunik giyiyorsanız bunun adı tesettür değil moda kapalı giyimdir.
Ötekiler de ne yaparsa yapsın takılmayın boş saçma bir muhabbet.

Seni baskı altında tutmaya çalışıyor çok açık, sen ve eşin bu şekilde devam edin bir süre sonra susacak mecbur.

ya bence eşinde sende yana çok terslenme hem tamam de geçiştir sen bildiği oku.. sonuçta eşin gereken cvbı vermiş sende vermişsin. bişiy mi söylediler o an he he taamm de .. Önemli olan ne söyledikleri değil senn ne yaptıgın ne yapmak istediğin.. Bence eşin yine gereken cvbı verir.
:Yardım oldugundan musluk kesilmesin diye öyle diyolrdır. eger seni kızı gbi görselerdi kendi kızlarına da istediklerini söylerlerdi o zaman derdim ki hee kadın kndi kızına da öyle sanada ..

Cizgini bozma her soyleyisinde ya duymazdan gel yada cevabini ver bir sure sonra susar ama sen sakin onun dediklerini yapma. Ara sira gitme gorusme sorarlarsa bunaltiyor gorusmek istemiyorum dersin oda birakir sacma huyunu heralde :)

İyi niyetle yapılan bir davranış olsa yani Seni kızı gibi gördüğü için uyarma gereği hissediyorsa bunu yalnızken yapar , herkesin içinde değil. O yüzDen pek iyi niyetli değil. Eltinizle baş edemiyor, para yardımı da kesilir diye ona birşey demiyor. İyi yapmışsınız herkes yerini bilsin, dilini tutsun.

Bence eğer bu konuyu bir daha açarsa onun bulunduğu bir ortama gitmeyeceğinizi kesin bir dille söyleyin. Bir daha yaparsa da gitmeyin. Hem kafanız rahat etsin..

ya açılın yada hiç kapanmayın dar giyerim kısa giyerim ama kapalıyım erkekler saçındanmı tahrik oluyor sadece kayınvaliden haklı bence çok eğreti duruyor öyle tipler özenti duruyor ben sevmiyorum ve eleştiriyorum açıkçası kapalıysan düzgün kapan yoksa açıl bu ne

Tesetettürlu nasıl acık giyiniyor ya:)
Bi akraba var bizim de böyle,kafa kapalı diz altı elbise ten rengi corap,nasil kapalılık o?
Boyunn acık ama sorsan kapalı
Kvdeniz haksız karışamaz,cvbını da vermişsiniz zaten ama acık biri olarak bende bir insan kapancaksa lütfen usulüyle kapansın diyenlerdenim.

Tesettürlüyüm ama dar kıyafetler giyerim ne demek :işsiz: tesettür ne demek keşke öğrensek.

Onun haricinde kayınvalidenizin size karışmaya elbette hakkı yok.

Tesetettürlu nasıl acık giyiniyor ya:)
Bi akraba var bizim de böyle,kafa kapalı diz altı elbise ten rengi corap,nasil kapalılık o?
Boyunn acık ama sorsan kapalı
Kvdeniz haksız karışamaz,cvbını da vermişsiniz zaten ama acık biri olarak bende bir insan kapancaksa lütfen usulüyle kapansın diyenlerdenim.
Ben 21 yaşında kalkipta pardesu giyemem esimde daha genç ve spor takılıyor vee çok küçük görünüyor ben onun yanında yaşlı gibi gezemem eşimde bu durumdan hoşnut olmaz zaten her köyün kendi bacağından asılır netice olarak. Söylediklerinizde elbette haklisiniz ama bu benim tercihim. Açık ve dardan kastım dar pantolonların üzerine tunik giyiyorum boğazım ve belim kalcam heryerin kapalı sadece etek giymiyorum tesettürlü olarak onun dışında herhangi birşey yok bakıyorum da yazılanlara herkes bir assalamaya geçmiş bu sözüm size değil yanlış anlamayın

Back
X