- 2 Temmuz 2013
- 4.171
- 8.832
- 358
- Konu Sahibi Ruzgarli Tepe
-
Yorum hakki verme kimseye... Hickimse kalkip bana guzel yada cirkinsin diyemez mesela.
Tersle sende bidaha cesaret edemesinlerHiç muhabbet etmediğim bir insan bu cesareti nereden buluyor anlamıyorum
Haklısınız özgüvensiz ve sessiz duruyorum dışarıdan bu yüzden bunu yapabiliyorlar sanırımTersle sende bidaha cesaret edemesinler
İlki zayıf noktanızın bu olduğunu keşfettiyse vurmak için söylemiştir, başarılı da olmuş belli ki. İkincisi de lisede böyle tipler olurdu, bana da bir çocuk durduk yere "Çirkin seni, ay çirkinimiz gelmiş" falan derdi. Lise mezuniyetinde benden hoşlandığını söylemişti. Belki o çocuk da öyle bir şeydir.
Güzellik çirkinlik cidden göreceli kavramlar. Ben çok sevilen, baya geniş hayran kitlesi de olan bir ünlü Türk oyuncuyu çirkin buluyorum mesela, belki burada hayranları vardır ismini yazsam "Aaa zevksiz, saçmalama" falan derler, bana katılan da olur. Canınızı sıkmayın yani.
Aynaya bakınca kendimce güzel bir yüz görüyorum
??????güzel olup olmadığımı sorguluyorum
??????
Yaa amaaaan sende. Iki kişi çirkin dedi diye ne hale gelmişsin. Sen kendini beğeniyorsan yeter, başkalarını boşver. Çokmu önemli sana çirkin diyen insanlarHaklısınız çelişkili yazmışım. ama işte bir an kendimi güzel buluyorum sonra bu sözler aklıma geliyor .insanda kafa karışıklığı ve özgüvensizlik yaratıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?