bağlamıyolar ki, bence sogutuyolar..Bu tür insanlar nasıl başarıyor acaba dönüp dolaşıp olayı kendine bağlamayı
Ben hiç yapamam, hatta kimse sormadan derdimi bile anlatmam bazen.
Evet, insan kendini kullanılmış gibi hissediyor bir saatten sonra...Evet ben de dinlerim ama dinlenilmek de isterim :)
Ben de dinlemekten bayan taraftanim:))))))))), o yuzden de cok konusmam. Bir de insanlari bayacagini dusundugum seyleri konusmam. Ic dokmem, dert yanmam , sikayet etmem mesela.
Bos , sacma sapan muhabbetlerden cidden bayiyorum, hele kaynana gorumce muhabbeti varsa olmek istiyorum o anda.
Ilgimi ceken tek konu kaliteli dedikodu
Ama hiç dertleşmek istemiyor musun? Ben de kolay içimi dökemem aslında. Aynı senin gibi karşımdakileri üzecek şeyleri konuşmak zorunda değilsen hiç lafını etmem. Kimileri hiç bir şey bulamazsa gece gördüğü korkunç rüyayı anlatıyor :)Ben de dinlemekten bayan taraftanim:))))))))), o yuzden de cok konusmam. Bir de insanlari bayacagini dusundugum seyleri konusmam. Ic dokmem, dert yanmam , sikayet etmem mesela.
Bos , sacma sapan muhabbetlerden cidden bayiyorum, hele kaynana gorumce muhabbeti varsa olmek istiyorum o anda.
Niye dert değil mi? :)bi de bu konu taşınır
Ben de dinlemekten bayan taraftanim:))))))))), o yuzden de cok konusmam. Bir de insanlari bayacagini dusundugum seyleri konusmam. Ic dokmem, dert yanmam , sikayet etmem mesela.
dert ama, hani insan ilişkilerini sorgular nitelikte bi konu oldugundan 'ilişkiler, hayatın içinden' mi neydi, öyle bi bölüme tasınıyo genelde bu tarz konularNiye dert değil mi? :)
Sen de içini kk ' ya döküyorsun bazen bacı
Zaten bu tarz daha rahat. Yazışarak :)
Sen de içini kk ' ya döküyorsun bazen bacı
Hee. Valla ben bu taşımaları pek anlamıyorum. Editör taşıdım diyor ama sanki konu aynı yerden devam ediyor gibi. Bakalım akibeti ne olacak. Sağol bilgi için .:)dert ama, hani insan ilişkilerini sorgular nitelikte bi konu oldugundan 'ilişkiler, hayatın içinden' mi neydi, öyle bi bölüme tasınıyo genelde bu tarz konular
Ahahahah cakalllllllllllllllllllBu sayede reelde kafa sisirmiyorum iste fena mi
burda kalsa bence de daha iyi, daha cok yorum gelir.. düşünceler paylaşılır..Hee. Valla ben bu taşımaları pek anlamıyorum. Editör taşıdım diyor ama sanki konu aynı yerden devam ediyor gibi. Bakalım akibeti ne olacak. Sağol bilgi için .:)
O zaten sorgulanmak gibi oluyor. En tehlikelisi de tatlı tatlı ağzından laf alınması, sen de hazır dinleyeni bulmuşum diyorsun içini döküyorsun, dikkat !!!Bunun tersi versiyonu da var, seni dinler, senin özelini, derdini en ince ayrıntısına kadar öğrenmeye çalışır, iyiniyetinden değil tabi ama kendisine gelince ketumdur, soruları geçiştirir, diğeri neyse de bu dediğim tehlikeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?