Neden dinlemiyorlar?

valla lafinin alindigi yerde satmak lazim.. bosa konusmus hissiyati cok pis bence..

Ben de dinlemekten bayan taraftanim:))))))))), o yuzden de cok konusmam. Bir de insanlari bayacagini dusundugum seyleri konusmam. Ic dokmem, dert yanmam , sikayet etmem mesela.

Bos , sacma sapan muhabbetlerden cidden bayiyorum, hele kaynana gorumce muhabbeti varsa olmek istiyorum o anda.

Ilgimi ceken tek konu kaliteli dedikodu

değil mi ama?
hayat zaten yorucu,yıpratıcı. herkeste benzer dert var. tamam kv,bilmem ne derdini dinlersin ,fikir verirsin ama 3-5 güne gene aynı hikayeyi aynı şekilde dinlemek bozuk teyp gibi sinir bozucu.

Arkadaşlar dertleşmek için varsa kafa dağıtmak için de olmalı.

Ama hiç dertleşmek istemiyor musun? Ben de kolay içimi dökemem aslında. Aynı senin gibi karşımdakileri üzecek şeyleri konuşmak zorunda değilsen hiç lafını etmem. Kimileri hiç bir şey bulamazsa gece gördüğü korkunç rüyayı anlatıyor :)

Sen de içini kk ' ya döküyorsun bazen bacı

Şu ara en çok yaşadığım şey.
Kardeş bildiğim yıllarımı beraber geçirdiğim insan,nasıl bencilmiş.
Ben bi derdimi anlatmaya kalksam ya konuyu değiştirir ya kendi sorununa çevirir.

Ya kendi dertleri daha önemlidir,sizinkinden.
Ya en çok onun derdi dinlensin,onunla meşgul olunsun ama sen naparsan yap düşüncesindesindedir.
Yani bu böyle sürer gider.

dert ama, hani insan ilişkilerini sorgular nitelikte bi konu oldugundan 'ilişkiler, hayatın içinden' mi neydi, öyle bi bölüme tasınıyo genelde bu tarz konular
Hee. Valla ben bu taşımaları pek anlamıyorum. Editör taşıdım diyor ama sanki konu aynı yerden devam ediyor gibi. Bakalım akibeti ne olacak. Sağol bilgi için .:)

Bunun tersi versiyonu da var, seni dinler, senin özelini, derdini en ince ayrıntısına kadar öğrenmeye çalışır, iyiniyetinden değil tabi ama kendisine gelince ketumdur, soruları geçiştirir, diğeri neyse de bu dediğim tehlikeli

Şehirde genel tavır çok bilmişlik gibi. İnsanlar onca yıl okumuş, etmiş haliyle sergilemek istiyorlar. Sen konuşmak istediğinde genelde işleri oluyor. Kırsalda ise anlatacak farklı birini bulunca kendi hikayesini soluksuz tamamlayıp, sana da dedikodu malzemesi olarak kullanmak için soru sorma şeklinde. Hatta sen konuşurken sık sık sözünü kestikleri için zaten susuyorsun, hatta aman boşver ben anlamam diyeni de var. Ama tabii bunlar genelleme.

O zaten sorgulanmak gibi oluyor. En tehlikelisi de tatlı tatlı ağzından laf alınması, sen de hazır dinleyeni bulmuşum diyorsun içini döküyorsun, dikkat !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…