- Konu Sahibi serdi
-
çok haklısınız
kesinlikle
siz ne derseniz o:dance:
çok kabasınız
size sizin tonunuzda yanıt vermeyeceğim
yatağınızı paylaştığınız insanın ailesine misafir demeniz bile bakış açısını ortaya koyar bence ama teşekkür ederim yine de
saygılar
sizin sorununuzu siz dile getirdiniğiniz için yazdım ben
vahiy inmedi
ki sizden örnek vermemi garipsediniz
evlilik çok başka birşey,ben daha öncede belirttiğim gibi, sizlerin daha tecrübeli ve bilgili olduğunu yazdımben yanlızca yorum yaptım.
bir yazar der ki
sevginin karşıtı nefret değil tepkisizliktir..
herkes aksini iddia ederek, kendini bana aklamaya çalıştı.bana katılan çok az insan vardı, tepkisizlikten uzak insanlarsa bir hayli fazla idi..hanımefendi, ailemiz bizi pamuklara sarıp sarmalıyor,ne emeklerle büyüyoruz hepimiz değil mi..
allah herkesi mutlu olacağı kimselerle karşılaştırsın
ama ben verilen tepkiye yinede karşıyım
bakın,iyilik yaptığınız halde kadir kıymet bilmeyene tekrar edilmemesi gerektiğiniz peygamber efendimiz buyurmuştur
problem kişisinin yaptıklarından ona sorun yaşatılıyorsa, açık açık konuşmalı..
ama empati yapılmalı bence
sokaktan evinize aldığınız bir kediye bile bu muameleyi yapmazsınız
bugun bana yarın sana diye bir durum var
bir sonraki ay o eve hanımın ailesi geldiğinde beyeefendi aynı şeyi yapsa nasıl olur sizce..
ben kimseyi haklı bulmuyorum
yada haksızlıkları eşit görüryorum
ama hala lafımın arkasındayım
yemek hazırlıyorum bana yardım etmiyorlar diye hayıflanmam
bir tartışma sorunu haline getirmem bu durumu!
anlatabiliyormuyum diyemeyeceğim,sizin bu konuya duygusal baktığınızı düşünüyorum.
siz haklısınız diyerek konuyu kapatıyorum kendi adıma.
saygılar nisansu hanım:)
Kazulet hanıefendiciğim;
Sen bu konuda bile bu kadar inat ediyorsan evlenince seni düşünemiyorum. Yandın....
Kayınvaliden yada görümcen olursa görürsün sen gününü. En iyisiyle bile sorun oluyor şekerim. Sardunya ya da kaba demişsin ama. Sen kibarlığın yanından bile geçmiyorsun kusura bakma. Sen anladın bence bişeyleride inadını sürüyorsun. Burnunu kırmak zor geldi sanırım. Kibar olamıcam artık canım sana kusuruma bakma:mymeka:.
Bu arada benden örnek verdiğini garipsediğimi kim söyledi vahiy indi sanırımdelikafadulden
evet evet çok haklısnız,kesinlikle söylediğiniz gibi
anlamak yerine haklı yada haksız görmek niyetiniz madem
siz en haklısnız
sırnaşık şeya.s.
Her neyse ben artık kapatıyorum bu konuyu anlaşamıyoruz sonuçta saygı duyuyorum ama genede ileride kötü tecrübeler yaşamamanız dileğiylehihoyyyt
Her neyse ben artık kapatıyorum bu konuyu anlaşamıyoruz sonuçta saygı duyuyorum ama genede ileride kötü tecrübeler yaşamamanız dileğiylehihoyyyt
ben çalışıyorum eve yorgun geliyorum sofra kur bulaşık çay servisi yok meyve bi bakıyorum yatma vakti gelmiş hiç bişey anlamadan doğru dürüst dinlenmeden tekrar işe gidiyorum eşime durumdan bahsettim kimse beni düşünmüyo bi köşeye çekiliyo bu da yorgun diyen yok dedim ... oda bana kızdı kızlar ben eşime budurumu bilsin diye söyledim bana haklısın canım idare et dese sorun kalmıycak ama yooo kızıyo neden böyle kendimi değersiz hissettim annesine daha çok değer veriyo galiba çok canım sıkkın sizce ne yapmalıyım:çok üzgünüm:
onları hoşnut etme çabaları var. hoşnut etsinler tabii, aileleridir.
ama,bunu bizim emeklerimizle yapmaya çalışmalarına kızıyorum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?