Neden erkekler ailesine karısından daha çok değer veriyor ??

• Konu Sahibi Konu Sahibi serdi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
¨Bir insan düsüncesiz olunca yapacak iki sey var; ya acik acik durumu söylemek, yada susmak.
Bu durumda esinizin bir sucu yok bence.
Erkeklerin geneli böyle, kadinin yoruldugunu anlamazlar, ve misafirlerinizde esinizin anne babasi üstelik, onlar esiniz icin degerli.
Burda düsüncesiz olan kayinvalideniz, kayinpederiniz ve görümceniz.
Baska zaman gelselermis, dertleri neymis hemende pesinize takilmislar?
üstelik calisan bir bayansiniz, yazik günah..

Bosver be canim, üzülme, esine söyleme birsey, ailesini evden kovamaz napsin adamcagiz.
Gelip gecici süre bu, yarin koyar giderler, sen esinle arani bozma, sonra üzülürsün, biraz sIk disini.
Afedersiniz geceleri yatakta haric, bir gün bile esiyle basbasa olamayan hanimlar var.
Sen sanslisin yine uzaktalarmis.

Ne kadar düşüncesiz insanlar var ya...
yorgun gel işten bir de onların keyfini yap
oh ne ala..

sen işi biliyorsunnnnyerimseniben

erkekler evliliğin ilk senelerinde bazı şeyleri idrak edemiyolar
eğer senin konumunda olsaydım ve eşime sıkıntımı anlatsaydım yeni evliyken eminim eşim senin eşin gibi bana kızardı ama şimdi biraz daha olgunlaştı şimdi beni haksız görmez.
sabret canım erkekler evliliği daha geç öğreniyorlar daha zor olgunlaşıyolar
zaten kalıcı değillermiş yakında giderler

aslında sabırsız davranmışsın.sadece bir ay kalacaklarmış sonrada evlerine geri dönecekler.tamam anlayışsızlar sana yardımcı olmaları gerekirdi çok düşüncesizler boşvercen canım.eşinde zaten sende 1 kere geliolar ona da laf ediosun die sana söylenmiştir onunda gücüne gitmiştir.hani kayınvalidenlerle yaşayıpta bu sorunları yaşasaydın bi şekilde çözüm üretilirdi ama bunun için huzursuzluk çıkarma derim.sonuçta seninde ailen var eşine laf söleme hakkı veriosun

kızlar çok teşekkür ederim sağolun desteğiniz için merak etmeyin misafirlerime karşı saygıda , güler yüzde kusur etmiyorum ben sadece eşime kırgınım bazı şeyleri uygun bi dille söyledim beni anlamadı sadece kızdı oysaki bana deseydiki canım seni çok iyi anlıyorum sen üzme kendini dese bu iki çümle bana yeticek ama nerde... bana misafire hizmet zor gelmiyo bi şekilde yapıyorum ama eşimin aşırı ilgisizliği beni çıldırtıyor.. yemekten sonra çay demlemek bişey ikram etmek zorunda değilim ama yapıyorum ... meyvemi ikram edi yorum... size bir olay anlatım benim eşim bir gün çalışıyo bir gün evde geçen akşam eve gittim bi önceki gün eşim çalıştığı için görüşememiştik gece geç geliyo uyumuş oluyorum eve gittim yemek yedik herkez oturma odasına çekildi ben mutfağı topladım çayı demledim bardakları hazırla falanderken başka işlerimde vardı yaklaşık 2 saat oldu eşim bütün gün ailesiyle birlikteydi bense eşimi iki gündür görmemiştim insan yanıma gelip hayatım napıyosun günün nasıl geçti deyip yanağıma bi buse kondursa sonra içeri gitse bana yeticek işte benim zoruma giden bu. normalde asla böyle değildir o yüzden çok üzülüyorum. ben 7 de işe gidiyorum o geç gidiyo beni her sabah kalkar kalkmaz arardı her sabah. ama ailesi geleli yok... ben demiyorumki peşimde dolansın hep bana ilgi göstersin istediğim küçücük bişey. bazı arkadaşlar beni yanlış anlamış ama herkezin kendi görüşü ama eminim benim yerimde kim olsa eşine kırılırdı üzülürdü.... herkeze teşekkürler...

serdi eşine ilgi istediğini söyledin mi peki bu konuda konuşabiliyomusun

evet söyledim sadece gülümsüyor cevap yok yani dün birkaç mesaj attım kırıldığımı belli ettim ama nafile akşam geldi hiç bişey yokmuş gibi davranıyo... beni umursamıyo galiba içim kan ağlıyo oysaki ben onun için deli oluyorum galiba suç bende ona değer verdiğimi fazla hissetttirdim ne yapacağımı bilemiyorum.

aileleri gelince bazı erkekler eşlerini ikinci plana atıyorlar..seninki de bu gruptanmış..onlar gidince eski hale gelirsiniz.ailesi gidene kadar sabret.
bir de seni anlamasını şu anda bekleme.onlar gidince seni ne kadar ihmal ettiğini o zaman anlar.....

ya canım böle bişi olabilirmi ne saçma sende konuşma biraz tavrını koyy aaaa
benim eşimde bazen aldırmıyoda klava:
ben düzeltiyorum onu sonra yani msj attıyorum cvp vermezse akşam eve gelince msjımı okumadın mı derim nasıl sesiz kalmasına izin veriiyosunnn kafamçokkarıştı

bişiler yap dişilik kullan ne bilem yaww bu iş böle olmazzz-tatlicadiarzu-

kaydirigubbakcemile tut elinden gel hele ben sana pul koleksiyonumu göstercem de
klava:
al eline oklavanı geçir kafasına aaaaa

sağolun kızlar teşekkür ederim hepinize dün akşam çektim kenara konuştuk birbirimizden özürdiledik yani mesele halloldu şimdilik . teşekkür ederim..

sağolun kızlar teşekkür ederim hepinize dün akşam çektim kenara konuştuk birbirimizden özürdiledik yani mesele halloldu şimdilik . teşekkür ederim..

Çok sevindim canım.. Mutluluklar... a.s.

hiç anlamazmıyım seni benimkiler bir sene kaldılar yanımda sen anla artık ne çektiğimi eşimle boşanma aşamasına bile geldim allaha şükür şuan iyiyimde o günleri hiç hatırlamak istemiyorum

ne demek seni kiniyorum yaa.kina da gelsin basina.kadinin kadina karsi bu anlayissizligi akil alir gbi deil.kadinin iste ne kadar yoruldugunu ne biliosun.hem herkes laftan sozden anlamazki.ne piskinler var.bu nasi bi onyargi yaa

hiç anlamazmıyım seni benimkiler bir sene kaldılar yanımda sen anla artık ne çektiğimi eşimle boşanma aşamasına bile geldim allaha şükür şuan iyiyimde o günleri hiç hatırlamak istemiyorum
ev ev ustune olmaz arkadas.yuva yikar yuva...aile kavramindan nefret ettim bu erkeklerin ayar bilmezlikleri yuzunden

Senin evine senden habersiz nasıl misafir çağırılır eğer çağırdılarsa bir yerlerini kaldırıp hazırlıklarınıda yapsın eşinde az sıçrasın çok biliyorsa kendi işten gelince kalkıp kendi yapsın hizmetlerini oh hem çalış hemde evde çalış tavrını koy kalksın yapsınlar işlerini yemeklerini

Boşanma davası nasıl açılır?

Boşanma davası açmak için kusursuz olmak veya daha az kusurlu olmak şart değil.Daha ağır kusurlu olan tarafta davayı açabilir. Fakat karşı tarafta az da olsa kusurlu olmalı.Örneğin: Zina sebebiyle boşanma davası açılan adama eşinin de ağır hakaret etmiş olması gerekir. Boşanma davası açarken nelere dikkat edilmesi gerektiğini Avukat Fuat Volkan Bilgehan Kadınlar Kulübü TV'ye anlatıyor.

Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri, sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye desteklerinizi bekliyoruz. Sizleri yakından ilgilendiren videolarımızla sizleri sitemize davet ediyoruz. Kadınlar Kulübü olarak sitemize ve sosyal mecralarımızı takipte kalmaya ne dersiniz :)

onlara gore aile tek es surekli bulunur o yuzden boyleler

sen dünyanın en haklı insanı da olsan annesine haksızsın demeyecek.
geneli böyle..

Ahhh ondan bi tane bende var kendini yırtsanda paralasanda yanlış olan sen olursun gitmelerini bekle güzelce konuş tekrar dan anlamıyorsa ver yansın bağır çağır içini rahatlatmış olursan susma ama susarsan ezilirsin alışılır böyle seyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…