Haa bide 1 ayda neyin nesiymiş. Antartikadanmı geliyorlar lafffff!
Konu sahibi;
Güzelim onların geliş amacı zaten belli, senin sabrını sınamaya gelmişler ;-))
Ne yapacaksın
Kocan varken aman anne canım anne
Yokken imanlarını gevreteceksin ;-))
Politik ol biras ve kocana asla şikayet etme !!
evet söyledim sadece gülümsüyor cevap yok yani dün birkaç mesaj attım kırıldığımı belli ettim ama nafile akşam geldi hiç bişey yokmuş gibi davranıyo... beni umursamıyo galiba içim kan ağlıyo oysaki ben onun için deli oluyorum galiba suç bende ona değer verdiğimi fazla hissetttirdim ne yapacağımı bilemiyorum.
sağolun kızlar teşekkür ederim hepinize dün akşam çektim kenara konuştuk birbirimizden özürdiledik yani mesele halloldu şimdilik . teşekkür ederim..
ne demek seni kiniyorum yaa.kina da gelsin basina.kadinin kadina karsi bu anlayissizligi akil alir gbi deil.kadinin iste ne kadar yoruldugunu ne biliosun.hem herkes laftan sozden anlamazki.ne piskinler var.bu nasi bi onyargi yaasizi çok kınıyorum
gerçekten
yaptığınız çok büyük bir ayıp
herkesin ailesi var
gün gelir kendi aileniz için aynı durumda kalır ve bunları hatırlarsınız
bir ay kalsınlar ne var yani
onlar 1 ay sizinle ise yılın 11 ayı sizin
hem artik cinsellik yanlızca yatak odasında yaşanan bir durum değil
bu konuda o kadar çok alternatif var ki
deseniz ki, bana şunları şunları yapıyorlar, size hak vericem
ama sofra kur, şunu yap, bunu yap diye sorununuzu tanımlamanız benim hoşuma gitmedi
empati kurdum
benim eşim ailem için bunları düşünse soru işaretleri oluşurdu kafamda
siz yemeklerden sonra eşinize yada görümcenize rica edin, yardım edebilir misiniz diye
bence siz eşinizle yanlız kalamamaktan hata yaratmaya zemin hazırlamışsınız..
birde kendinizi onu benden daha çok seviyor tarzında triplere sokmanızda çok komik geldi bana
kendinizi annesiyle kıyaslıyorsunuz..
ev ev ustune olmaz arkadas.yuva yikar yuva...aile kavramindan nefret ettim bu erkeklerin ayar bilmezlikleri yuzundenhiç anlamazmıyım seni benimkiler bir sene kaldılar yanımda sen anla artık ne çektiğimi eşimle boşanma aşamasına bile geldim allaha şükür şuan iyiyimde o günleri hiç hatırlamak istemiyorum
Senin evine senden habersiz nasıl misafir çağırılır eğer çağırdılarsa bir yerlerini kaldırıp hazırlıklarınıda yapsın eşinde az sıçrasın çok biliyorsa kendi işten gelince kalkıp kendi yapsın hizmetlerini oh hem çalış hemde evde çalış tavrını koy kalksın yapsınlar işlerini yemekleriniarkadaşlar ben burda durup herşeyi anlatamam sonuçta ben eşimin ailesine hiç bir saygısızlığım yada kusurum yok elimden gelenin fazlasını yapıyorum mesela dün benden habersiz eve misafir çağırmuşlar eve bi gittim ev dolu kızdım ama misafir çağırdıkları için bana haber vermedikleri için işten yorgun gelmiş karnım acıkmış yemekten sonra çayın yanına ne verilecek falan filan eğer haberim olsa en azından alışveriş yapardım evde heran hazır bişeyler olmuyor. çalışan bayanlar beni daha iyi anlayacaktır.... herkeze teşekkürler
onlara gore aile tek es surekli bulunur o yuzden boylelermerhaba kızlar ben eşimi çok seviyorum 1.5 senedir evliyiz aramızda hiz sorum yok taki kayınvaldemler bize gelesiye kadar onlarla aramızda 1000 klometre var geldiklerinde 1 ay kalıyorlar bayramda memlekete gittim eşim gelemedi kayınvaldemlerle aynı memleketim 20 gün eşimden ayrı kaldın evime dönerken peşime kayın valdem kayın pederim ve görümcem takıldı ne yalan söylüm rahatsız oldum çünki eşimi çok özlemiştim çocuk yok çoluk yok anlarsınızya evimde pek müsayit değil. herneyse iyi geldiler sefa geldiler bide bu ara işle ilgili problemlerim vardı ama anlayış nerde .... ben çalışıyorum eve yorgun geliyorum sofra kur bulaşık çay servisi yok meyve bi bakıyorum yatma vakti gelmiş hiç bişey anlamadan doğru dürüst dinlenmeden tekrar işe gidiyorum eşime durumdan bahsettim kimse beni düşünmüyo bi köşeye çekiliyo bu da yorgun diyen yok dedim ... oda bana kızdı kızlar ben eşime budurumu bilsin diye söyledim bana haklısın canım idare et dese sorun kalmıycak ama yooo kızıyo neden böyle kendimi değersiz hissettim annesine daha çok değer veriyo galiba çok canım sıkkın sizce ne yapmalıyım:çok üzgünüm:
Ahhh ondan bi tane bende var kendini yırtsanda paralasanda yanlış olan sen olursun gitmelerini bekle güzelce konuş tekrar dan anlamıyorsa ver yansın bağır çağır içini rahatlatmış olursan susma ama susarsan ezilirsin alışılır böyle seylermerhaba kızlar ben eşimi çok seviyorum 1.5 senedir evliyiz aramızda hiz sorum yok taki kayınvaldemler bize gelesiye kadar onlarla aramızda 1000 klometre var geldiklerinde 1 ay kalıyorlar bayramda memlekete gittim eşim gelemedi kayınvaldemlerle aynı memleketim 20 gün eşimden ayrı kaldın evime dönerken peşime kayın valdem kayın pederim ve görümcem takıldı ne yalan söylüm rahatsız oldum çünki eşimi çok özlemiştim çocuk yok çoluk yok anlarsınızya evimde pek müsayit değil. herneyse iyi geldiler sefa geldiler bide bu ara işle ilgili problemlerim vardı ama anlayış nerde .... ben çalışıyorum eve yorgun geliyorum sofra kur bulaşık çay servisi yok meyve bi bakıyorum yatma vakti gelmiş hiç bişey anlamadan doğru dürüst dinlenmeden tekrar işe gidiyorum eşime durumdan bahsettim kimse beni düşünmüyo bi köşeye çekiliyo bu da yorgun diyen yok dedim ... oda bana kızdı kızlar ben eşime budurumu bilsin diye söyledim bana haklısın canım idare et dese sorun kalmıycak ama yooo kızıyo neden böyle kendimi değersiz hissettim annesine daha çok değer veriyo galiba çok canım sıkkın sizce ne yapmalıyım:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?