• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden evlilik teklifi etmiyor?

Kendim söyleyerek ettirmek gibi bir isteğim yok ki etmesi için ne yapabilirim diye soruyorum tabi ki evlilik teklif et diyemem ona

Evlilik delisi değilim aslında teklif delisi oldum. Evlilik tarihi olarak planladığımız tarih yaklaşık bir yıl sonra ben bu tarihi öne çekmek istemiyorum ben sadece evlilik teklifi istiyorum.

Üstelemiyorum da aslında ama aklımda sürekli bu var. Kendime zarar veriyorum. Arama motorum sürekli evlilik teklifiyle ilgili falan ama ona her gün evlilikten bahsetmiyorum aksine evlilik konusunu kapatmaya çalışıyorum onunlayken.

Siz biraz takıntı yapmışsınız bu durumu, bence akışına bırakın biraz, siz üsteledikçe irite olacak gibi.. ayrıca bu işler öyle tartışmayla konuşmayla olmaz..

Bogustugu her sorunda yanındaydım onu yalnız bırakmadım ki elimden gelen desteği verdim sadece bir kez evlilikle ilgili istemiyor musun tartışması yaptım o kadar onun da ayrı özel bir nedeni vardı.

Bir yıldan uzun süreli ilişkimiz var. Ciddi bir ilişki istediğini ilk günden itibaren söyleyen biri. Ailesiyle tanıştım sık sık gidiyorum ailesinin evine o da benim ailemle tanıştı birkaç kez bize geldi. İlişkimizde büyük sorunlar hiç olmadı mutlu bir çiftiz ama evlilik teklif etmiyor. Maddi açıdan pandemi onu çok zorladı maaşı bir anda çok düştü kredi borcuyla eş maaş almaya almadı ama ona maddi destek de oldum kaç ay kredisini ben ödedim. Maddi durumu yoluna girmeye başladı ve benim aklımda sadece evlilik teklifi var. Bu yüzden onunla birsevgilin kez kavga da ettim bana evlilikte sadece maddiyat değil maneviyat da çok önemli ben huzur istiyorum dedi. Kavga etmekten nefret eder zaten. Seneye yaz evleneceğiz diye biliyor herkes bu yüzden zaman yaklaştıkça teklif beklentim de artıyor. Nasıl teklif etmesini sağlayabilirim neyi yanlış yapıyorum?
Sevgilinin kredi borcunu ödemek???Size olan borcunu geri ödedi mi acaba,ona göre yorum yapıcam??

Evlilik delisi değilim aslında teklif delisi oldum. Evlilik tarihi olarak planladığımız tarih yaklaşık bir yıl sonra ben bu tarihi öne çekmek istemiyorum ben sadece evlilik teklifi istiyorum.
Acaba çevrenizde ya da sosyal medyada gördüğünüz evlilik tekliflerine imrendiğiniz için böyle hissediyor olabilir misiniz? Her şeyin bir zamanı var. Üzgünüm ama böyle devam ederseniz ilişkiniz bitebilir bile

Tekliften yana büyük bir beklentim yok sadece yüzük alsa güzel sözler söylese yeter bana. Ödemedi bu arada ödemesini ben kabul etmedim. Paraya ihtiyacı vardı ben de verdim o almayı istemese de zaten evlencez diyerek ikna ettim. Pişman da değilim verdiğim için

Evliliğe kafayı bu kadar takma nedenim soylemek istemiyordum ama sağlık sorunum. Endometriozis ameliyatı oldum ben iki ay önce. Ameliyat öncesi doktorların hepsi evlen evlen dedi çocuk sahibi olmak için çok vaktin olmayacak ameliyat sonrası en fazla 6 ay dediler. Sonra doktorumla doğum kontrol ilaciyla regl olmayı engelleme tedavisinde anlaştık evliliği öne almaya gerek kalmadı. Kavga da o dönemde çıktı. Evlenmek istiyorum dediğimde maddi olarak evliliğe ve çocuğa hazır değiliz dedi. Ben ısrar edince huzur istiyorum dedi.

evlilik tarihi belliymiş işte. teklif etmesine niye takıldınız anlamadım.
konuşup anlaşmışsınız zaten.

Benim eşim de bana etmedi. Gerek var mıydı? Hayır. Evleneceğimizi biliyorduk zaten. Bi kere konuyu açtım o da teklif etmek bana saçma geliyor dedi ben de saygı duydum istemediği bir şeye zorlamadım.
O daha önce teklif edeceğinin sinyalini verdi bana nasıl yüzük istediğimi sordu ama sonra yüzük almadı

Kesinlikle normal değilsiniz. Arama motorunda sürekli evlilik teklifiyle ilgili şeyler aramanız, kendinizi yiyip bitirmeniz vs. Adamın yerinde olsam herhalde manyak bu diye düşünürüm. 🤦🏻‍♀️

Seneye yaz diyor işte ama nişan falan konuşmuyoruz hiç öncesinde bu yaz yaparız diye konuşmuştuk ama olmadı. Şimdi o yüzden geriliyorum
Siz bu kadar istekli olunca etmez.
Bir erkek bi yildan beri etmiyorsa basin tekemyi. Sonra o size basar. Cok ciddiyim.

Bilmeden yorum yapmasanız keşke. Kırıcı oluyosunuz

Girdi evet yeni girdi ama girdi çok şükür. Şu an eskisi gibi kendini geçindirecek durumda. İşi yoluna girdiğinden beri teklif diye kendimi yiyorum ben biliyorum saçma ama öyle yapıyorum
şuan işi yoluna girmiş olabilir ama bence önünü göremiyor oda herkes gibi.
onun tedirginliğini yaşıyor olabilir.
evlilik masraflı iş belki tam anlamiyla önunu gordugunde herseyi cok hizli bir sekilde halledecektir

Ben de evlilik teklifi almadım, 1 yıl çıkıp sonraki sene evlendik. Nikahtan 2 ay önce nişan yaptık ama dizlerinin üzerine çöküp evlenme teklif etmedi, yapsaydı gülmekten cevap veremezdim zaten :süslü:

Ne kredisi ödüyor? Evlilik teklifi sonrasında nişan süreci ciddi masraf aslına bakarsanız. Tektaş alışveriş kıyafet çikolata çiçek derken. Parasını toparlayamadığı için giremiyordur bu işlere hiç

Back
X