• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden evlilik teklifi etmiyor?

Ben de bunu anlamıyorum. Yani iki insan birbirine güveniyorsa neden borç alinip verilmez ? Erkek kadina destek olsaydi ya ne kadar güzel seni düşünmüş olacaktı. Kaldi ki zaten gönül bağı kurduğun biri zor zamanında destek olmayacaksa neden var ? 3 aylik bir fl9rtten bahsedilmiyor sonuçta.
Borcunu verdi mi dedim ben de zaten.Sevgililik döneminde para alışverişi çok ters bana göre.Ben erkeğin de sürekli hesap ödemesine sürekli ondan hediye beklenmesine de karşıyım genel olarak.Kendi tercihim diyim

Borcunu verdi mi dedim ben de zaten.Sevgililik döneminde para alışverişi çok ters bana göre.Ben erkeğin de sürekli hesap ödemesine sürekli ondan hediye beklenmesine de karşıyım genel olarak.Kendi tercihim diyim
Borç olarak vermedim o yüzden geri almak gibi bir düşüncem yok ayrılık olsa bile o parayı geri istemem ondan.

Ya bir şey söylicem kavga etmek her zaman kötü bir şey değildir ki o hiç kavga etmeyi sevmiyor huzur arıyor diye siz icinizdekileri tutacak mısınız?
Kavga edilir sonra orta yol bulunur sorun çözülür yani hiç kavga etmemek de anormal bi durum bana göre.
Bence insanların ailelerin yanında evlilik surecimiz belirsiz kısmet bakalım deyip geçin.
Niye yazın değil mi falan derlerse valla işte ben daha teklif falan almadım dusunemedim deyin.
Yanı ciddi ciddi bu kız bu teklifi kabul edecek mi diye düşünmesi lazım bu adamın sizi zaten cepte görüyor.
Kendinizi geri çekin derim.

Yanı kendisine zor günde destek olan bir kadının evlilik teklfii isteğini görmezden duymazdan gelen erkeğe ben kızarım.
siz de kizin lütfen duygularınızı saklamayın bilsin üzülüp kirildiginizi.
Bir şeyi yanlış yapmıyorsunuz ayrıca karşınızdaki hoduk sadece.

E
Kredi ne içindi peki??
Ev kredisi. Evlenince yaşamak için ev aldı ama pandemide maaşı çok düşünce ev kredisini ödemeye çok da gücü kalmadi. Ertelemek istedi ben de ertelemek yerine ben veririm dedim 3 aylığına ev kredisini ben ödedim

E

Ev kredisi. Evlenince yaşamak için ev aldı ama pandemide maaşı çok düşünce ev kredisini ödemeye çok da gücü kalmadi. Ertelemek istedi ben de ertelemek yerine ben veririm dedim 3 aylığına ev kredisini ben ödedim
Beraber yaşamak istediğiniz evde tabi,destek olmanız normal.Siz evlilik teklifi etmiyo diyince ben evlilikten bahsetmiyor olarak algıladım.Ama anladığım kadarıyla aslında siz evlilik planı yapıyosun ama teklif etmemiş sadece.Bence takıldığınız şey o kadar yüzeysel ki.Bence bu adam bana uygun mu,evlenince ilişkimiz nasıl olur gibi şeylere odaklanıp doğru karar vermeniz daha doğru olur sanki.Evlenince ayrılmak çok zor iki taraf için çünkü.Daha gerekli şeylere kafa yorun,naçizane tavsiyem...

Ben 27 yaşındayım o 32 yaşında. Evlilik fikri zaten var evlenmek istemiyor diye düşünmüyorum ama teklif etmiyor. Ben artık teklif etsin nişan olsun falan istiyorum olmayınca geriliyorum. Haziran gibi evleneceksek ne zaman nişan yapacağız ki? Bu yaz nişan yaparız demiştik olmadı geriden geliyoruz bu sefer evlilik tarihi de beklediğimiz gibi olmazsa diye korkuyorum

Instagram kaçmiyor canim, ama bu sekilde sevgili kaçar :işsiz:

Daha 1 yillik bir iliskide ortada fol yok yumarta yok ama aile ile hasir nesir olundu iki taraftanda. Evlilik baskisi var. Bu sekilde devam edilirse bu evlilikten hayir gelmez. Daha düne kadar annecim diye pesinden düstügün kadin ile mesafe kurmak isteyeceksin olmayacak.

Önümüz pandemi süreci, hiçbirsey belli degil. Adamin simdi bile maddi zorluklari var, ilerde isini kaybederse ne olacak? Yada zor geçindiginizde, istedigin yemegi bile yapamadiginda ne yapacaksiniz? Zaten tartismadan nefret eden adam ile ne evliligi kalacak ortada?

Yani bu sekilde ilerlersen evet sonunda istedigin beyaz gelinlik, çeyizler felan olur fakat ondan 2 yil sonra burda konu açarsin bosanmak istiyorum diye.

Ya bir şey söylicem kavga etmek her zaman kötü bir şey değildir ki o hiç kavga etmeyi sevmiyor huzur arıyor diye siz icinizdekileri tutacak mısınız?
Kavga edilir sonra orta yol bulunur sorun çözülür yani hiç kavga etmemek de anormal bi durum bana göre.
Bence insanların ailelerin yanında evlilik surecimiz belirsiz kısmet bakalım deyip geçin.
Niye yazın değil mi falan derlerse valla işte ben daha teklif falan almadım dusunemedim deyin.
Yanı ciddi ciddi bu kız bu teklifi kabul edecek mi diye düşünmesi lazım bu adamın sizi zaten cepte görüyor.
Kendinizi geri çekin derim.
Kavgadan her zaman nefret eden biri o konu ne olursa olsun. Ufacık bir şeyi bile o kavga olarak algılar ve huzur istiyorum bir sorunumuz yok der. Ailem beni evlilik konusunda sıkıştırmıyo onun ailesi de ona soruyo ama artık evlilik konusundan çıkıldı da düğün salonu konuşuluyordu en son ailesine gittiğimde. Evlilik açmamaya devam ediyim o zaman ben inşallah aklımdan da atarım burada paylaşmak bile iyi geldi

Instagram kaçmiyor canim, ama bu sekilde sevgili kaçar :işsiz:

Daha 1 yillik bir iliskide ortada fol yok yumarta yok ama aile ile hasir nesir olundu iki taraftanda. Evlilik baskisi var. Bu sekilde devam edilirse bu evlilikten hayir gelmez. Daha düne kadar annecim diye pesinden düstügün kadin ile mesafe kurmak isteyeceksin olmayacak.

Önümüz pandemi süreci, hiçbirsey belli degil. Adamin simdi bile maddi zorluklari var, ilerde isini kaybederse ne olacak? Yada zor geçindiginizde, istedigin yemegi bile yapamadiginda ne yapacaksiniz? Zaten tartismadan nefret eden adam ile ne evliligi kalacak ortada?

Yani bu sekilde ilerlersen evet sonunda istedigin beyaz gelinlik, çeyizler felan olur fakat ondan 2 yil sonra burda konu açarsin bosanmak istiyorum diye.
Ne kadar garip bir anlayışınız var Instagram da ne demek? Beni hiç ama hiç anlamıyorsunuz

Beş yıl sevgili olduğumuz için 40 gün nişanlı kaldık , onun olduğu şehre atanmıştım o yüzden paldır küldür düğün hazırlıklarına giriştik, herşey gayet istediğimiz gibi oldu. Eğer maddi probleminiz yoksa aylarca nişanlı kalmaya gerek yok bunaltmayın kendinizi

Evlilik teklifini bilemem ama her ihtiyacı olduğunda maddi destek olmayın derim.

Ne kadar garip bir anlayışınız var Instagram da ne demek? Beni hiç ama hiç anlamıyorsunuz

En büyük heves bu degilmi? Daha 1 yillik iliskide, adami dogru duzgun tanimadan insan baska niye hemen aile ile iç içe olupta evlilik istesin?

Hani dese 4-5 yildir beraberiz yine anlasilirdi. Evlilik ömür boyudur, yani bu amaçla evlenilir. Gelecek 60 yilini geçireceksin. Önemli olan çabuk çabuk organizasyonlar degil. Önemli olan dogru düzgün birbirinizi tanimaniz. Karsindakini anlayis ile karsilamaktir. Adamda para yok, dügün istiyorsun, evlilik istiyorsun. Bunlar pek olgun davranislar degildir kusura bakmayin.

En büyük heves bu degilmi? Daha 1 yillik iliskide, adami dogru duzgun tanimadan insan baska niye hemen aile ile iç içe olupta evlilik istesin?

Hani dese 4-5 yildir beraberiz yine anlasilirdi. Evlilik ömür boyudur, yani bu amaçla evlenilir. Gelecek 60 yilini geçireceksin. Önemli olan çabuk çabuk organizasyonlar degil. Önemli olan dogru düzgün birbirinizi tanimaniz. Karsindakini anlayis ile karsilamaktir. Adamda para yok, dügün istiyorsun, evlilik istiyorsun. Bunlar pek olgun davranislar degildir kusura bakmayin.
Düğün istemiyorum. Size kendimi ifade etmek de istemiyorum. Sandığınız gibi bir insan değilim. Evlilik için yeterli olgunluğa sahibim. Bir dsha karşılık yazmazsaniz sevinirim bilmediğiniz şeyler var gereksiz yere kalp kırmayın bence

Düğün istemiyorum. Size kendimi ifade etmek de istemiyorum. Sandığınız gibi bir insan değilim. Evlilik için yeterli olgunluğa sahibim. Bir dsha karşılık yazmazsaniz sevinirim bilmediğiniz şeyler var gereksiz yere kalp kırmayın bence

Yahu nisan istiyordunuz, öyle yazdiniz. Simdi dügün istemiyormusunuz? Cidden bunca tantana sadece nikah içinmi? Bana niyese pek inandirici gelmiyor.

Neyse sizede iyi aksamlar, iyi forumlar.

Ben zaten çalışıyorum iyi de kazanıyorum. Düğün istemiyorum onun eşyalarını kullanmak sadece birkaç şeyi değiştirmek istiyorum. Kına gecesi zaten istemiyorum. Benimle evli olsa şu an maddi açıdan çok daha rahat bir hayatı olurdu emin olun.
Burda size katılmıyorum. Düğün istemezsiniz anlarım ama nikahınızı en iyi şekilde yaparsınız. Kına gecesi ufak da olsa yapın bence. Eşya konusunda mutlaka kullanacağınız eşyaları olacaktır ama yeni bir yuva kurduğunun evlendiğinin farkına varsın adam. Hiç bir şey istemiyorum diyerek kolaya kaçırmayın sevgilinizi. Sonra hep böyle alışıyorlar

Yahu nisan istiyordunuz, öyle yazdiniz. Simdi dügün istemiyormusunuz? Cidden bunca tantana sadece nikah içinmi? Bana niyese pek inandirici gelmiyor.

Neyse sizede iyi aksamlar, iyi forumlar.
Evlilik teklifi istediğimi yazdım onu da yüzükle kendi aramızda istediğimi söyledim. Nişan elbette olacak ama isteme sırasında aile arasında düğün gibi bir nişan değil. Evet nikah istiyorum erkek arkadaşım düğün istiyor gerek yok diyorum. Siz zaten kafanızda bir profil yarattınız ve dediklerime hiç kulak asmıyorsunuz ki anlamak istediğinizi anlıyorsunuz sadece. Cevap yazmayın dediğim halde laf sokma hevesiyle tekrar cevap yazdığınız için gerçekten ayıplıyorum sizi size iyi forumlar

Kavgadan her zaman nefret eden biri o konu ne olursa olsun. Ufacık bir şeyi bile o kavga olarak algılar ve huzur istiyorum bir sorunumuz yok der. Ailem beni evlilik konusunda sıkıştırmıyo onun ailesi de ona soruyo ama artık evlilik konusundan çıkıldı da düğün salonu konuşuluyordu en son ailesine gittiğimde. Evlilik açmamaya devam ediyim o zaman ben inşallah aklımdan da atarım burada paylaşmak bile iyi geldi
Valla bu konuda bi düşünün derim ne demek bi sorunumuz yok deyip konuyu kapatmak?
Belki bana göre bi sorun var ?
Hiç sağlıklı bi yaklaşımı yok bence.

Burda size katılmıyorum. Düğün istemezsiniz anlarım ama nikahınızı en iyi şekilde yaparsınız. Kına gecesi ufak da olsa yapın bence. Eşya konusunda mutlaka kullanacağınız eşyaları olacaktır ama yeni bir yuva kurduğunun evlendiğinin farkına varsın adam. Hiç bir şey istemiyorum diyerek kolaya kaçırmayın sevgilinizi. Sonra hep böyle alışıyorlar
Ben çok masrafsız bir insanımdır. Eşya olarak onun zaten kurulu düzeni var ama birkaç bir şey almak istiyorum olan eşyaları yenilemeye gerek yok boşuna masraf hepsi yeni sonuçta. Nikah zaten masraflı bir şey değil bence

Bu çok önemli sorun bilmem farkında mısınız?

Kavga değil ama tartışmaya, problemleri konuşmaya, çözmeye kapalı insanla yaşamak çok yıpratır sizi. En sonunda, huzur vermeyen, dırdır eden kadın etiketini de yersiniz.

Siz sağlık sorununuzdan dolayı acele ederken sevgiliniz evliliğe ve çocuğa hazır değiliz diyor. Kendi açısından da haklı olabilir. Ama ilişkide fedakar olan, zor günde yardım eden, evlensek bile hiçbirsey istemem, ona masrafım olmaz diyen taraf olarak çok üzülürsünüz bu ilişkide daha.

Zorla da evlilik teklif ettirilmez ayrıca, böyle ettirilecek teklifin de bir kıymeti olacağını sanmıyorum.

Back
X