Neden gelinlerden hep bir beklenti var???

Anladım gelin dediğin evini temizler yemeğini yapar düşüncesinde biri hadi yemek anlarım ama ev temizliği nedir

Konuş bence.o da benim kv gibi komutan sanmasın kendini bi süre sonra.Ama bir bskımdan yine iyi arayıp kızım diyo.şükret haline bence.Ama bunuda konusabilirsin onu kırmadan

Doğrudur arkadaşım sen de haklısın.
Bunları ilk baştan yazsaydın cevabım farklı olurdu elbet.

En güzeli sakince yanlızken açık konuşmak bence,

belki farkedemiyor emrivaki ile canınızı sıktığını, etrafındakiler hep dediklerini yapıyorsa sizden de öyle bekliyordur...

Konuştığunuz halde aynı devam ediyorsa ozaman art niyet var olduğunu düşünürsünüz

Senede 1-2 kere olsa bu durum hiccccc rahatsiz bile olmam ama ayda 2-3 kere ve haftasonlari olunca agirlamak istemiyorum. Sanki onlara bagliymisim gibi o güne planda yapamiyorum. Cok sıkıcı gercekten

Bence haklısıniz. Bir degil iki değil ayrica mecburmus gibi davranmasi da cabasi. Niye haftasonlarini sürekli heba edesiniz ki. Cok iyi yapmissiniz. Bidaha yapin. Anlarsa da anlasin. Zaten beklenti şimdiden oluşmuş. önünü almazsaniz genelleyebilir.

Kv deler gelinleri hizmetci gibi gorurler cnm.oglunun parasini yiyoruz ya aaaa hizmetimizi yapacak mecbur.hicccc orali olma musaitmusait degilim de acikca.o utansin.baska cocugu yokmu bence mesafe en iyisi.samimi olma soguk ol enguzeli...

Hazırlamak sorun değilse eğer gelmelerinde bi sorun görmüyorum her gün kendimiz için yemek yapıyoruz nasılsa onlar da yabancı olmadığına göre ne varsa yerler . Gelmelerini istemediğini hissettirirsen bi süre sonra eşinlede problemler çıkmaya başlar

Aç teli biz oglumla dışardaiz daha yeni çıktıkda siz Gidin eve biz de acıkmis oluruz annecim sen birseyler hazırlayiver hep beraber yeriz tamam mı de

Bakın anlamıyor bazı üyeler mesele yemek filan değil burada.
Zaten yüreğinde birazcık iyilik olan biri elbette büyüklerini yemeğe çağırır ağırlar görgülü biriyse.
Ama bu kendini davet ettirmek nedir ya,evimi temizle,buzdolabımı boşalt bilmem ne gibi salak emirler.
Az yesinde kendine bi uşak tutsun.
Kendi kızı evlenince kv sine kul köle olmasını isteyecek mi acaba bu kv modeli acaba?
Hiç sanmam ikiyüzlüler net!
Ama konu sahibini bıktırmışlar biraz bekleyip bir şeyler sorsanız anlayacaksınız durumu.
Ama yok 2 dk da kötü gelin yaptınız kadını yine her zamanki gibi.

Ay ne munasebet yaaa, sen onlarin kadrolu ascisi misin? Yuz verme. İnsan 6 saatlik yoldan sonra bi zahmet evine gitsin soyunsun dokunsun banyosunu yapsin, camasirini yikasin ,valizini bosaltsin, evini derlesin toplasin. Ne isi var gelin evinde yemekte? Ben anlamiyorum bu insanlarin hic mi isleri yok evlerinde kapi kapi geziyorlar utanmadan? Sinirlendim sabah sabah

Benden birsey beklenmiyor. Beklesede yapmiyorum, emrivaki misafirligi cogu zaman geri ceviriyorum.sevmiyorum kendisini zaten hissediyordur.
Bu kadar tavirli mesafeli oldugum halde emrivaki geldikleri oldu. Birde yuz versem hic tepemden inmezler.

Yazdım yazdım sildim. Ama içimde kalmasın.

Gelenlerde artık sizin anneniz babanız değil mi? Kocanızı daldan mı topladınız. Geçmiş mevzu bilmiyorum ama geçimsiz yada kaprisli birine benziyorsunuz.

Size hak verdim de iyi ki de aramış, en azından haber veriyor. Ya hiç aramadan kapıya dayansalardı biz geldik diye. Yine medeniymiş biraz. Beterin beteri var

Yazdım yazdım sildim. Ama içimde kalmasın.

Gelenlerde artık sizin anneniz babanız değil mi? Kocanızı daldan mı topladınız. Geçmiş mevzu bilmiyorum ama geçimsiz yada kaprisli birine benziyorsunuz.

Haklısınız. Ama her haftasonu tekrarlanmaya başlamış bu mevzu, bence aşırı. Hem de küçük çocuğu olan, belki de çalışan bir kadın. Her daim evi pırıl pırıl olmayabilir, sürekli evinde her malzemesi hazır birkaç çeşit yemek yapamayabilir, işi gücü olabilir, hasta olabilir, moralsiz olabilir. İnsanlara biraz da davet etme fırsatı tanımak gerekir. Biraz da davet edilmeyi beklemek gerekir.

Sürekli böyle yapsam, bir zaman sonra anlarmi dersiniz? Bana anlar ama orali olmaz gibi geliyor cünkü -.-
Anlasinlar gelin istemiyo demekki canim bu ne ya disardan soykesin yesinler her seferinde ac karnini diyurmak zorunda degilsiniz onlarin alistirmayın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…