Neden Görüşmek İstemiyor?

Lise zamanı vardı kız arkadaşı, aynı okulda olduğumuz için hatırlıyorum, bir kaç sene çıkmışlardı ama bundan 15 yıl öncesinden bahsediyorum tabi:) Bir daha oldu mu olmadı mı hiç bilmiyorum ama bir konuşma esnasında bana, benim hayatımda hep günlükler oldu demişti, ne kadar doğru bilmiyorum. Bir de kaba bir kelime kullandı bana, onun özrünü dilerken, ben çok uzun zamandır bir bayanla ciddi şekilde konuşmadım o yüzden bilemedim ne diyeceğimi demişti.

tahmin etmiştim. yani zamanla düzelir heralde. biraz seninde çaban gerekiyor. baktın olmuyor istersen bırakırsın

Maddiyatla ilgili bir sıkıntısı yok, maddi durumları gayet iyi. Kendi işi de iyi, ayrıca zaten evlilik ile ilgili her şeyi babası ödeyecek, babasının parası var yani maddiyatla ilgili olduğunu düşünmüyorum. Konuşmaları evliliğe yönelik, biz seni istemeye gelince fln diye konuşuyor hep, aşk yoktur belki daha ama hiç beğenmediği hoşlanmadığı biri ile bu şekilde konuşur mu? Belki daha ilerleyince oluşur o aşk sevgi, inşallah oluşur :)
aklıma ne geldi biliyor musun
evlenmeden evvel biri ile görüşmüştüm
babamla anı şirkette calısan bir cocuktu
babama baba dıyen biriydi yani:)

benzer durumu yasadım
3-4 ay gorustuk onunla
sohbetımız hep evlilik yolunda oldu , işte ailelerimiz benzer ,ikimiz de iş güç sahibi insanlarız , çok iyi anlasacagımızdan eminim falan dıyordu bana hep:)

annelerine sürekli beni anlattıgını falan soylerdı , herneyse.
bu sekılde 4-5 kere bulustuk
son bulusmada ben arabasından ınıp kendı arabama gececekken beni öpmek istedi üstüme abandı resmen hayvan gibi, elleri falan da sağa sola gitti ve ben cok sinir oldum bu davranısına .

inanır mısın sonrasında beni hiç aramadı,
neden aramadıgını sordugumda da işlerim yogun falan dedi kendini geri çekti.

bana evlilik vaadleri veren , babama senelerdir babam sayılır diyen adam meğersem nişanlıymıs ve benımle gorusmeyı kestıkten bır ay snr falan nişanlandı :D

Bu işte de bir iş olabilir.

parası yoktur
durumu iyi gibi görülen biriyle tanıştırdılar beni ayda bir kere görüşünce 2. ayda bıraktım
tanıştıran çocuk sormuş ona param yoktu kendim dışarı çıkamıyorum demiş
sadece arabayla gezmeyle olmuyor bir yere otursak günde 100TL demişti

benzer durumu yasadım
3-4 ay gorustuk onunla
sohbetımız hep evlilik yolunda oldu , işte ailelerimiz benzer ,ikimiz de iş güç sahibi insanlarız , çok iyi anlasacagımızdan eminim falan dıyordu bana hep:)

son bulusmada ben arabasından ınıp kendı arabama gececekken beni öpmek istedi üstüme abandı resmen hayvan gibi, elleri falan da sağa sola gitti ve ben cok sinir oldum bu davranısına .

bana evlilik vaadleri veren , babama senelerdir babam sayılır diyen adam meğersem nişanlıymıs ve benımle gorusmeyı kestıkten bır ay snr falan nişanlandı :KK70:

Çok şaşırdım bir de nişanlıymış ne cesaret... Bunda nişan fln olacağını sanmam canım, bizim babalarımız arkadaş çünkü. Küçük bir yerde yaşıyoruz bir de olsa böyle bir şey duyulur. Belki hemen ısınamıyor, çekingenlik var , zamana bırakıcam artık , umarım daha çok alışıp ısınırız zamanla , baya hoşlanıyorum çünkü :)

Çok şaşırdım bir de nişanlıymış ne cesaret... Bunda nişan fln olacağını sanmam canım, bizim babalarımız arkadaş çünkü. Küçük bir yerde yaşıyoruz bir de olsa böyle bir şey duyulur. Belki hemen ısınamıyor, çekingenlik var , zamana bırakıcam artık , umarım daha çok alışıp ısınırız zamanla , baya hoşlanıyorum çünkü :)
ben de ilçede yasıyordum o zaman
babalarımız arkadas demişsin ya
anlattım sana , bu cocuk babamın yanında 10 senedir calısan mühendis çalısanıydı:)
babama baba derdi yani.

nişanlısı ankaradanmış, sonrasında evlenip oraya yerlesti zaten
dikkatli ol

konunuzu okuyunca benim gördüğüm adam sizinle evlenmeyi düşünüyor ve sizden de hiç olumsuz bi mesaj almamış bu konuda. adamın hisleri var mı yok mu bilemem ama aynen şöyle düşünüyor bence "evleninince görüşürüz" . bence rahatsızlığınızı dile getirin ben açık açık derdim bu kadar az yüzyüze görüşme talebin beni çok düşündürüyor derdim.

konunuzu okuyunca benim gördüğüm adam sizinle evlenmeyi düşünüyor ve sizden de hiç olumsuz bi mesaj almamış bu konuda. adamın hisleri var mı yok mu bilemem ama aynen şöyle düşünüyor bence "evleninince görüşürüz" . bence rahatsızlığınızı dile getirin ben açık açık derdim bu kadar az yüzyüze görüşme talebin beni çok düşündürüyor derdim.
Bir kere söylemiştim, biz bu kadar az görüşerek, yıllar da geçse tanıyamayız birbirimizi demiştim , çok haklısın doğru diyorsun fln dedi ama bir şey değişmedi. Biz yakında sözleniriz , bize gelirsin işte demişti bir kere de laf arasında. Sizin dediğiniz gibi de düşünüyor galiba evet.

merhaba kızlar , 2 aydır biri ile görüşüyorum, ikimiz de 34 yaşındayız. Aslında yıllardır bildiğim biri ama hiç konuşmuşluğumuz, merhabamız dahi yoktu. Bir aile dostumuzun oğlu ve aynı zamanda aynı lisede okuduk. Bizim onunla hiç bir muhabbetimiz yoktu ama. Bana bir gün mesaj attı ve öyle konuşmaya başladık, benimle ciddi düşündüğünü, bütün ailesinin haberi olduğunu falan söyledi, çok şaşırdım tabi. 2 aydır mesajlaşıyoruz konuşuyoruz ama bu 2 ayda sadece 4 kere görüştük. En son geçen hafta görüştük, abisi ve eşi ile tanıştırmak istedi beni, onlarla buluştuk. 2 ayda 4 kere görüşmemiz çok az fakat ben kendim görüşelim demiyorum o demezse. Benimle buluşmadığında dışarlarda gezmiyor bundan eminim, işten çıkıp direk eve gidiyor, iş ev hep böyle. Yengeç burcu ayrıca, belki öyle değerlendiren olur. İnsan hoşlandığı kişiyi daha çok görmek istemez mi? Niye böyle? Fikirlerinizi merak ediyorum.
eşimle 2 şer hafta ara ile iki kere görüşüp 3. görüşmede yüzüğü takıp hayırlı iş acele olup diyip 4 te evlendi sağolsun:deli:

Bir kere söylemiştim, biz bu kadar az görüşerek, yıllar da geçse tanıyamayız birbirimizi demiştim , çok haklısın doğru diyorsun fln dedi ama bir şey değişmedi. Biz yakında sözleniriz , bize gelirsin işte demişti bir kere de laf arasında. Sizin dediğiniz gibi de düşünüyor galiba evet.
bu düşünceyi kafasından kaldırmaya bakın öyle şeymi olut . görücü usulünde bile flört şarttır . sabahlara kadar mesahlaşın yüzyüzenin yerini tutmaz

adam sizinle mantık evliliği yapmak yolunda bir adım atmış. biraz sizin iteklemeniz gerekiyor. işiniz zor.

Ben ona mesela yarın görüşelim desem, hayır demez ki yada cevap vermemezlik yapmaz ki. Biz zaten her gün mesajlaşıyoruz konuşuyoruz, konuşurken gayet iyi samimi, yüz yüze görüştüğümüzde de sıcak samimi. Ama neden daha çok görüşelim demiyor onu anlamadım. Hafta sonu için o bir şey demezse, kahve içmeye çıkalım mı biraz derim belki bir akşam.
Sendende adim bekliyo demekki belki oda ne soguk kiz diyodur adim at biraz gozlemle iyi tani

merhaba kızlar , 2 aydır biri ile görüşüyorum, ikimiz de 34 yaşındayız. Aslında yıllardır bildiğim biri ama hiç konuşmuşluğumuz, merhabamız dahi yoktu. Bir aile dostumuzun oğlu ve aynı zamanda aynı lisede okuduk. Bizim onunla hiç bir muhabbetimiz yoktu ama. Bana bir gün mesaj attı ve öyle konuşmaya başladık, benimle ciddi düşündüğünü, bütün ailesinin haberi olduğunu falan söyledi, çok şaşırdım tabi. 2 aydır mesajlaşıyoruz konuşuyoruz ama bu 2 ayda sadece 4 kere görüştük. En son geçen hafta görüştük, abisi ve eşi ile tanıştırmak istedi beni, onlarla buluştuk. 2 ayda 4 kere görüşmemiz çok az fakat ben kendim görüşelim demiyorum o demezse. Benimle buluşmadığında dışarlarda gezmiyor bundan eminim, işten çıkıp direk eve gidiyor, iş ev hep böyle. Yengeç burcu ayrıca, belki öyle değerlendiren olur. İnsan hoşlandığı kişiyi daha çok görmek istemez mi? Niye böyle? Fikirlerinizi merak ediyorum.

İnsan hoşlandığı kişiyi tabiki daha çok görmek ister. Heleki sevgililiğin ilk zamanları en heyecanlı olan durumlar. O demiyorsa siz diyin. Bir diyin iki diyin. Belki oda söyler buluşalım diye.

benzer durumu yasadım
3-4 ay gorustuk onunla

bana evlilik vaadleri veren , babama senelerdir babam sayılır diyen adam meğersem nişanlıymıs ve benımle gorusmeyı kestıkten bır ay snr falan nişanlandı :KK70:

Insanlar nasil bu kadar karaktersiz olabiliyo ya

Insanlar nasil bu kadar karaktersiz olabiliyo ya
bir erkek arkadasım olmustu bu adamdan snr
şirket için gittiğim bir eğitimde tanısmıstık.eğitimden sonra görüşmelerımızdevam etti
kalabalık da bulustuk ıkımız basbasa da.
izmitte yasıyordu , ben de bursada.
faceden eklestık falan , uludaga gittik yürüyüşlere kalabalık eğitimdeki grupla

herneyse sonra ıkımız sevgili olduk, bulusmalarımız daha basbasa oldu
hafta içi iş çıkısı gelırdı taaa izmitten bursaya
iki üç saat gorusurduk giderdi,
ben gelme derdim üzülürdüm
haftasonu yıne gelırdı
bazen bursada konakalrdı pazar gunu de bulusurduk sabah kahvaltıya gıderdık
sinemaya falan gıderdık
böyle böyle 3-4 ay gorustuk
ben havalarda ucuyordum tabi aşık olmustum, evlilikten falan konusmaya baslamıstık artık
ben anneme de acmıstım konuyu

sonrasında benim izmitte bir devlet dairesinde calısan arkadasım var
tesadüf bu ya
benım bu sevgilim dediğim adamın bazı resmı evrakları benım arkadasımın önüne gitmiş işlem için.
meğer bu adamcağız evliymiş.
izmitte evleri varmıs karısı ile ama karısı hamıle oldugu için son aylarını ailesinin memleketınde gecırıyormus
ben de geceleri rahat konustugumuz için ve facesinde ekli oldugum ve aktif bir face oldugu için hiç aklıma boyle bır ıhtımal gelmedi.

yani ben evli adamla elele kolkola 3-4 ay takılmısım
kendımden nefret ettim ama bilemezdim
bu dediğim 7-8 yıl once falandı
yani olabiliyorlar
bazı erkekler bu kadar adi pislikler .

adam sizinle mantık evliliği yapmak yolunda bir adım atmış. biraz sizin iteklemeniz gerekiyor. işiniz zor.
Tabi ki aşık bir şekilde başlamadık bu ilişkiye, onun dışardan beğenisi ve mantık var bence de. Zamanla birbirimizi tanıyarak aşk oluşur mu onda da peki?

Tabi ki aşık bir şekilde başlamadık bu ilişkiye, onun dışardan beğenisi ve mantık var bence de. Zamanla birbirimizi tanıyarak aşk oluşur mu onda da peki?
bu tamamen kişisine bağlı birşey. ama zamanla oluşması genellikle çok zordur. bu iş olursa da onun açısından sırf evlenmiş olmak için evlenmek olacak gibi geliyor. daha şimdiden haftalarca görüşmek istemiyor.evlenince de eşinizden ilgi ve sevgi göremeyebilirsiniz. zaten bu şekilde evliliğe götürmek de biraz sizin çabanıza bağlı gibi.

bir erkek arkadasım olmustu bu adamdan snr
şirket için gittiğim bir eğitimde tanısmıstık.eğitimden sonra görüşmelerımızdevam etti
kalabalık da bulustuk ıkımız basbasa da.
izmitte yasıyordu , ben de bursada.
faceden eklestık falan , uludaga gittik yürüyüşlere kalabalık eğitimdeki grupla

herneyse sonra ıkımız sevgili olduk, bulusmalarımız daha basbasa oldu
hafta içi iş çıkısı gelırdı taaa izmitten bursaya
iki üç saat gorusurduk giderdi,
ben gelme derdim üzülürdüm
haftasonu yıne gelırdı
bazen bursada konakalrdı pazar gunu de bulusurduk sabah kahvaltıya gıderdık
sinemaya falan gıderdık
böyle böyle 3-4 ay gorustuk
ben havalarda ucuyordum tabi aşık olmustum, evlilikten falan konusmaya baslamıstık artık
ben anneme de acmıstım konuyu

sonrasında benim izmitte bir devlet dairesinde calısan arkadasım var
tesadüf bu ya
benım bu sevgilim dediğim adamın bazı resmı evrakları benım arkadasımın önüne gitmiş işlem için.
meğer bu adamcağız evliymiş.
izmitte evleri varmıs karısı ile ama karısı hamıle oldugu için son aylarını ailesinin memleketınde gecırıyormus
ben de geceleri rahat konustugumuz için ve facesinde ekli oldugum ve aktif bir face oldugu için hiç aklıma boyle bır ıhtımal gelmedi.

yani ben evli adamla elele kolkola 3-4 ay takılmısım
kendımden nefret ettim ama bilemezdim
bu dediğim 7-8 yıl once falandı
yani olabiliyorlar
bazı erkekler bu kadar adi pislikler .
Allah oylelerinden korusun hepimizi.

yengeçler aşırı duygusaldır
bence seni mantıken uygun bulduğu için seni tanımak istedi
aşık olsa duramazdı sensizz
benimde başıma geldi ordan biliyorum

Back
X