• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden Görüşmek İstemiyor?

Bazı insanları yapısı böyle yeni olduğu için belki çok hızlı ilerlemek istemeyebilir. Bende eşimle çok fazla görüşmüyordum. Ama çok şükür eşimin sevgisinden zamanla emin oldum şuan evliyiz. Bazen aylarca görüşmediğimiz oluyordu. Bence bir yanlışını gormediyseniz tanımaya çalışın.

Bunun erkeği kadını yok. O da cekingen olabilir. Anladigim kadarıyla muhafazakarsiniz. Sizin rahat edemediginizi düşünüyor ve size bırakıyor olabilir. Iliskiyi beraber yasiyorsunuz, evlenirken beraber evlenecksiniz, gormek istiyorsaniz ben seni gormek istiyorum demelisiniz.
yok canım muhafazakar fln değilim :) O böyle az talep edince, bende acaba istemiyor mu diye çekingenlik oluştu.

Önceden tanışıyor da olsanız olaylar tipik görücü usülü gidişatında. Adamın sizi kendine uygun bir eş olarak gördüğüne eminim ama aşk yok bence. Mantığıyla hareket ediyor.

Tabiki yıldırım aşkı yok, zaten 15 yıldır bildiği birine mesaj atıp görüşmek istedi sonuçta. Ama huyumu suyumu hiçbir şeyimi bilmiyor, dış görünüşümü, mesleğimi ,ailemi biliyor sadece. Tabi mantığına da yattığı için görüşmek istedi ama zamanla aşk oluşmaz mı? Bende oluştu çünkü:) Üzülüyorum görüşelim demedikçe :)

Canım evlenirken huydan sudan ziyade, saydın ya dış görünüş, meslek, aile diye, hah bu 3 şeye bakılır zaten ilk :)
Oluşabilir tabi ki, ama kendini geri çekmen şart öncelikle.

Canım evlenirken huydan sudan ziyade, saydın ya dış görünüş, meslek, aile diye, hah bu 3 şeye bakılır zaten ilk :)
Oluşabilir tabi ki, ama kendini geri çekmen şart öncelikle.
Ben zaten hiç üstüne düşmüyorum, o 3 kere mesaj atıyorsa ben 1 kere atıyorum. O görüşelim demedikçe ben hiç demiyorum. Evlilik konusu açıyor, biz daha kaç kere görüştük, bunlar ilerinin konusu , şuan konuşulacak şey değil deyip konuyu değiştiriyorum. Ne yapmam lazım?

Ben zaten hiç üstüne düşmüyorum, o 3 kere mesaj atıyorsa ben 1 kere atıyorum. O görüşelim demedikçe ben hiç demiyorum. Evlilik konusu açıyor, biz daha kaç kere görüştük, bunlar ilerinin konusu , şuan konuşulacak şey değil deyip konuyu değiştiriyorum. Ne yapmam lazım?

An itibariyle iyi gidiyorsun. Başka yapacak bir şey yok. Olacağı varsa olur zaten. Olmazsa da "şöyle davransaydım" diyeceğin bir şey yok şu durumda.

Bana ilk mesaj attığında, nerden aklına geldim şaşırdım dedim, uzun zamandır beğeniyorum bütün ailem, ananem , teyzem bile biliyor ama cesaret edemedim demişti. Fakat şimdi geçti o zamanlar, açıldı, görüştük ettik , karşılık da aldı ama 2 haftada 1 yüzyüze görüşme oluyor. Valla artık, keşke bu akşam içki içse de bana bir şeyler söylese diyorum :))
bana pek inandirici gelmedi. Aşık heycan olsa inan hergün buluşur seninle. Yaşı 34 ailesinin zoruyla yazdı galiba... üstelik icip size acılmasıda itici...

Evcimen zaten, iş harici hep evde. Benimle görüşmüyor ama dışarda da gezmiyor eminim. Hatta bana, biz yakında sözleniriz sen de bize gelirsin işte dedi:) dışarı çıkmaya üşendiği için mi anlamadım:) Telefonla konuşma pek olmuyor ama mesajlaşmamız her gün var. Geçen cuma abisi ve eşi ile buluştuk, cumartesi benim arkadaşlarımla programım vardı, pazar için bir şey demedi.
Yengeç diyince coşmuşum. Ne kadar çok "Ben,ben,ben" demişim :KK45:
Siz bilirsiniz ama buradan öyle sıcak bir adam gibi gözükmüyor.
Sanki hakikaten canının istediği biri olsaydı soluğu onun yanında alırdı gibime geliyor.

Yengecse kesin evde oturuyordur
Belki ailesi sık gorusmeyin demistir
Kucuk yerlerde laf olur ya

Geçenlerde dedim, biz ayda 1 görüşerek yada haftada 3 gün mesajlaşarak, yıllar da geçse birbirimizi tanıyamayız dedim. Haklısın dediklerin çok doğru dedi sadece. Ve o günden beri her gün mesaj atmaya başladı napıyorsun die, her gün atmıyordu 2 günde 1 atıyordu.
Bu benim eski eştende beterdi. O hergun arardi bi kerede olsa ama olmuyo nası başlarsa öyle gidiyo duygusuz ruhsuz insanla yaşanmıyo. Ayni oda alkol alinca cok canayakin konuskan olurdu sonra aynı

Bazı insanları yapısı böyle yeni olduğu için belki çok hızlı ilerlemek istemeyebilir. Bende eşimle çok fazla görüşmüyordum. Ama çok şükür eşimin sevgisinden zamanla emin oldum şuan evliyiz. Bazen aylarca görüşmediğimiz oluyordu. Bence bir yanlışını gormediyseniz tanımaya çalışın.
Ama kac yil once

ay böyle ağır adamlara da ayarım.
tanıdık da olsa 2 aylık ilişki insanın kanı kaynar nası duruyo hayret.
iş çıkışına falan akması lazım sık sık, hafta sonu zaten demiyorum bile.
konu sahibi sende nasıl duruyorsun ama o 3 msj atıyo sen 1.
sende soğuksun, itiyosun demekki.

Yengecse kesin evde oturuyordur
Belki ailesi sık gorusmeyin demistir
Kucuk yerlerde laf olur ya
İş yerinde değilse evde ondan gerçekten eminim. Ailesi demiyordur öyle birşey, ailesi hatta istiyormuş evlenmemizi , öyle dedi. Görüşmeden , tanımadan da evlenilmez. Bazı yerlerde okuyorum, yengeçler ilişkide çok ağır ilerler, tam ilişki başlayana kadar baya bir zaman geçer diye. Artık ne yapayım herhalde burcundan dolayı bir şey bu diyorum:) Kendimi böyle avutmaya çalışıyorum:)

ay böyle ağır adamlara da ayarım.
tanıdık da olsa 2 aylık ilişki insanın kanı kaynar nası duruyo hayret.
iş çıkışına falan akması lazım sık sık, hafta sonu zaten demiyorum bile.
konu sahibi sende nasıl duruyorsun ama o 3 msj atıyo sen 1.
sende soğuksun, itiyosun demekki.
Ben çok hoşlanıyorum baya çok hem de:) ama o böyle ağır ilerleyince ben de acaba istemiyor mu diye çekingen duruyorum , o mesaj atmadıkça pek atmıyorum ama yüzyüze görüştüğümüzde iyiyim, sıcak davranıyorum, konuşkanım, soğuk durmuyorum.

İş yerinde değilse evde ondan gerçekten eminim. Ailesi demiyordur öyle birşey, ailesi hatta istiyormuş evlenmemizi , öyle dedi. Görüşmeden , tanımadan da evlenilmez. Bazı yerlerde okuyorum, yengeçler ilişkide çok ağır ilerler, tam ilişki başlayana kadar baya bir zaman geçer diye. Artık ne yapayım herhalde burcundan dolayı bir şey bu diyorum:) Kendimi böyle avutmaya çalışıyorum:)
Ailesi seni zor durumda birakmamak icin cok sık gorusmeyin demis olabilir
Ama yengecler gercekten ev delisi
Eşimle ben yengeciz
Suraya mi gitsek
Himm gitsekmi
Yokya evde oturalim
Bencede oturalim
Hep boyleyiz:KK48:

Ailesi seni zor durumda birakmamak icin cok sık gorusmeyin demis olabilir
Ama yengecler gercekten ev delisi
Eşimle ben yengeciz
Suraya mi gitsek
Himm gitsekmi
Yokya evde oturalim
Bencede oturalim
Hep boyleyiz:KK48:
Sevgili iken nasıldınız? Eşiniz ilk zamanlarda nasıldı? Görüşme sıklığı, ilişkinin başlaması fln?

Back
X