- 21 Aralık 2017
- 2.024
- 2.161
- 133
Mesafeliydi canim cicim yoktu hic ama hic dikkatimi cekmemistiSevgili iken nasıldınız? Eşiniz ilk zamanlarda nasıldı? Görüşme sıklığı, ilişkinin başlaması fln?
Bendemi oyleydim acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mesafeliydi canim cicim yoktu hic ama hic dikkatimi cekmemistiSevgili iken nasıldınız? Eşiniz ilk zamanlarda nasıldı? Görüşme sıklığı, ilişkinin başlaması fln?
Mesela alkol aldığında , benimle çok açık konuşuyor, hislerini çok belli ediyor, aşık zannedersin konuşmalarından ama normal iken, daha mesafeli, arkadaş gibi konuşuyor sanki. Acaba ilişkinin oturması için zaman mı geçmesi gerek diyorum ama böyle az görüştükçe o samimiyet , bağ kurulmuyor. Sizin görüşmeleriniz daha sıktır ama herhalde ilk başladığınızda?Mesafeliydi canim cicim yoktu hic ama hic dikkatimi cekmemisti
Bendemi oyleydim acaba
Şunu da söyleyeyim, mesela son 2 yılda beni nerelerde gördüğünü , yanımda kim olduğunu hatırlıyor söylüyor göz göze geldik diyor , ben onu hiç hatırlamıyorum, umursamadığım için. Çok az bir beğenisi bile olmasa hatırlar mıydı bunları?Mesela alkol aldığında , benimle çok açık konuşuyor, hislerini çok belli ediyor, aşık zannedersin konuşmalarından ama normal iken, daha mesafeli, arkadaş gibi konuşuyor sanki. Acaba ilişkinin oturması için zaman mı geçmesi gerek diyorum ama böyle az görüştükçe o samimiyet , bağ kurulmuyor. Sizin görüşmeleriniz daha sıktır ama herhalde ilk başladığınızda?
Şunu da söyleyeyim, mesela son 2 yılda beni nerelerde gördüğünü , yanımda kim olduğunu hatırlıyor söylüyor göz göze geldik diyor , ben onu hiç hatırlamıyorum, umursamadığım için. Çok az bir beğenisi bile olmasa hatırlar mıydı bunları?Canım evlenirken huydan sudan ziyade, saydın ya dış görünüş, meslek, aile diye, hah bu 3 şeye bakılır zaten ilk :)
Oluşabilir tabi ki, ama kendini geri çekmen şart öncelikle.
O zaman bu tutuk yengecMesela alkol aldığında , benimle çok açık konuşuyor, hislerini çok belli ediyor, aşık zannedersin konuşmalarından ama normal iken, daha mesafeli, arkadaş gibi konuşuyor sanki. Acaba ilişkinin oturması için zaman mı geçmesi gerek diyorum ama böyle az görüştükçe o samimiyet , bağ kurulmuyor. Sizin görüşmeleriniz daha sıktır ama herhalde ilk başladığınızda?
Zaten artık keşke bu akşam içki içse de bana bir şeyler söylese diyorum:)) Demekki çok mıçmıç olmuyor yengeçler , bu da çok ağır tabi. Burcuna bağlıyorum artık , dedim ya böyle avunuyorum:)O zaman bu tutuk yengec
Ficiya atmak lazim
Dut gibi gezsin
Seviyorum uleyyyyn
Biz ayni okuldaydik beraber gider beraber gelirdik ama okulda gic gorusmezdik
Ben de çekingenim diyemiyorum ki , yani daha uzun bir ilişki, daha çok alıştığım biri olsa derim tabi ama şimdi bu hem yeni hem de böyle az görüşme talep edince, acaba istemiyor mu, beni beğenmiyor mu, sadece mantıken mi yaklaşıyor diyorum, tutuk oluyorum daha çok :)Belki henüz yeni olduğunuz için biraz ağırdan almak istiyordur.
Onunla açık açık konuşsanız.Duygusal ve romantik bir şekilde seni özlüyorum falan deseniz.Olmaz mı ?![]()
Yengec erkegi evine bagli sadik olur.merhaba kızlar , 2 aydır biri ile görüşüyorum, ikimiz de 34 yaşındayız. Aslında yıllardır bildiğim biri ama hiç konuşmuşluğumuz, merhabamız dahi yoktu. Bir aile dostumuzun oğlu ve aynı zamanda aynı lisede okuduk. Bizim onunla hiç bir muhabbetimiz yoktu ama. Bana bir gün mesaj attı ve öyle konuşmaya başladık, benimle ciddi düşündüğünü, bütün ailesinin haberi olduğunu falan söyledi, çok şaşırdım tabi. 2 aydır mesajlaşıyoruz konuşuyoruz ama bu 2 ayda sadece 4 kere görüştük. En son geçen hafta görüştük, abisi ve eşi ile tanıştırmak istedi beni, onlarla buluştuk. 2 ayda 4 kere görüşmemiz çok az fakat ben kendim görüşelim demiyorum o demezse. Benimle buluşmadığında dışarlarda gezmiyor bundan eminim, işten çıkıp direk eve gidiyor, iş ev hep böyle. Yengeç burcu ayrıca, belki öyle değerlendiren olur. İnsan hoşlandığı kişiyi daha çok görmek istemez mi? Niye böyle? Fikirlerinizi merak ediyorum.
Evet öyle ama peki bu ağırlık niye? 2 ayda 4 kere görüşmek az değil mi? Çekingen mi o yüzden mi? Bana karşı çok bir şey mi hissetmiyor ondan mı yoksa huyu mu böyle ? AnlamadımYengec erkegi evine bagli sadik olur.
Soylediklerim aci olacak ama bence size bise hissetmiyor cunku bi erkek severse hangi yasta olursa olsun cok heyecanli olur gormek icin can atar bence mantigiyla hareket ediyor.bu arada esim 34 yasinda ordan biliyorum disariya da cok olgundur ama benimleyken bambaska bir adamdirEvet öyle ama peki bu ağırlık niye? 2 ayda 4 kere görüşmek az değil mi? Çekingen mi o yüzden mi? Bana karşı çok bir şey mi hissetmiyor ondan mı yoksa huyu mu böyle ? Anlamadım
Demelisin bide öyle dene bakalim ne tepki vercek ona göre yolunu çiz. Boyleyse hiccc ugrasma