- 14 Aralık 2015
- 783
- 674
- 53
İlişkinin daha başındayken bu kadar görüşmek istememesi de garip doğrusu. Nasıl tanışıp anlaşacaksınız nasıl gözlem yapacaksınız bilmiyorum.merhaba kızlar , 2 aydır biri ile görüşüyorum, ikimiz de 34 yaşındayız. Aslında yıllardır bildiğim biri ama hiç konuşmuşluğumuz, merhabamız dahi yoktu. Bir aile dostumuzun oğlu ve aynı zamanda aynı lisede okuduk. Bizim onunla hiç bir muhabbetimiz yoktu ama. Bana bir gün mesaj attı ve öyle konuşmaya başladık, benimle ciddi düşündüğünü, bütün ailesinin haberi olduğunu falan söyledi, çok şaşırdım tabi. 2 aydır mesajlaşıyoruz konuşuyoruz ama bu 2 ayda sadece 4 kere görüştük. En son geçen hafta görüştük, abisi ve eşi ile tanıştırmak istedi beni, onlarla buluştuk. 2 ayda 4 kere görüşmemiz çok az fakat ben kendim görüşelim demiyorum o demezse. Benimle buluşmadığında dışarlarda gezmiyor bundan eminim, işten çıkıp direk eve gidiyor, iş ev hep böyle. Yengeç burcu ayrıca, belki öyle değerlendiren olur. İnsan hoşlandığı kişiyi daha çok görmek istemez mi? Niye böyle? Fikirlerinizi merak ediyorum.
Haa daha sonraki evreler olsa birşey diyemeyebilirdim. Erkek arkadaşımı çok seviyorum 1,5 yıllık bir birlikteliğimiz var. Doğrusu bazen hiç çıkıp görüşmek istemiyorum. Miskinliğimiz tutabiliyor. Burçla alakası yok demişler ama bence çok alakası var.