• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden Görüşmek İstemiyor?

merhaba kızlar , 2 aydır biri ile görüşüyorum, ikimiz de 34 yaşındayız. Aslında yıllardır bildiğim biri ama hiç konuşmuşluğumuz, merhabamız dahi yoktu. Bir aile dostumuzun oğlu ve aynı zamanda aynı lisede okuduk. Bizim onunla hiç bir muhabbetimiz yoktu ama. Bana bir gün mesaj attı ve öyle konuşmaya başladık, benimle ciddi düşündüğünü, bütün ailesinin haberi olduğunu falan söyledi, çok şaşırdım tabi. 2 aydır mesajlaşıyoruz konuşuyoruz ama bu 2 ayda sadece 4 kere görüştük. En son geçen hafta görüştük, abisi ve eşi ile tanıştırmak istedi beni, onlarla buluştuk. 2 ayda 4 kere görüşmemiz çok az fakat ben kendim görüşelim demiyorum o demezse. Benimle buluşmadığında dışarlarda gezmiyor bundan eminim, işten çıkıp direk eve gidiyor, iş ev hep böyle. Yengeç burcu ayrıca, belki öyle değerlendiren olur. İnsan hoşlandığı kişiyi daha çok görmek istemez mi? Niye böyle? Fikirlerinizi merak ediyorum.
İlişkinin daha başındayken bu kadar görüşmek istememesi de garip doğrusu. Nasıl tanışıp anlaşacaksınız nasıl gözlem yapacaksınız bilmiyorum.
Haa daha sonraki evreler olsa birşey diyemeyebilirdim. Erkek arkadaşımı çok seviyorum 1,5 yıllık bir birlikteliğimiz var. Doğrusu bazen hiç çıkıp görüşmek istemiyorum. Miskinliğimiz tutabiliyor. Burçla alakası yok demişler ama bence çok alakası var.

Benim de esim yengec gercekten evcimen oluyorlar ama ilk tanistigimizda oyle uzak durmasi yoktu ama bu benimle de ilgili olabilir cunku genelde hissettigim seyleri soylerim, kendinizi partnerinizin yerine koyarak dusunun bir, birisiyle ilgileniyorsunuz ilk mesaj sizden, 3 mesajiniza bir mesajla cevap veriyor ve hic bir zaman bulusma talep etmiyor.Ben olsam istemedigini dusunurdum ve geri cekerdim kendimi, demem o ki sizin de biraz ilgili Olmaniz gerek, baktiniz olmuyor o zaman bitirirsiniz olmuyor diye

Ben de öyle düşünmüştüm hatta ailesinin onun aklına soktuğunu bile düşündüm , ona sormuştum ,ailen mi beni söyledi sana diye, hayır dedi tabiki. Mesela biraz alkol alınca, değişiyor, hislerini daha çok belli ediyor, çok açık konuşabiliyor benimle ama alkolsüz ise, daha mesafeli , arkadaşça konuşuyor sanki.

Sanki bu işte bir aile baskısı var gibi geldi bana. Seviyor olsa her fırsatta seni görmeye ve ya seninle konuşmaya calisirdi

16 yaşındakı eşim ta İstanbuldan İzmire gelirdi. Her varktı oldugunda.
34 yaşındakı adamın neden gelmedıgıını anlamadım

Evet öyle ama peki bu ağırlık niye? 2 ayda 4 kere görüşmek az değil mi? Çekingen mi o yüzden mi? Bana karşı çok bir şey mi hissetmiyor ondan mı yoksa huyu mu böyle ? Anlamadım
Cekingen olabilir.Ilgi bekliyor olabilir. Ama siz yinede ayni davranin. Gozunde degerinizi kaybetmeyin

Iliskiler konusunda net olmak onemli. Belirsizlikler cok yoruyor insani. Ben olsam bu uzakliginin sebebini sorardim. Ilk adimi o atmis zaten nasilsa. Sen sorunu sormazsan o da sana belliki bir cvp vermeyecek. Siz boyle bekleyip duracaksiniz. Ben sahsen 'sen benden hoslandigini vs yazdin, boylece bir yola girdik simdi duugularin mi degisti neden az gorusuyoruz?' diye sorardim. Seninle mi yoksa benimle mi alakali diye kesin sorardim. Nasil boyle durabiliyorsun bilmem ben catlardim hele de hoslaniyorsam.

Sen teklif et bulusmayi bir seferde. Hatta mekani da sen seciver bu sefer. Belki seni istemiyor saniyor. Sen ona ona karşı birseyler hissettigini soyledin mi hic?

Kendini geri cek bekle deniliyor da 34 yasinizdasiniz, acik acik konusabilmelisiniz bu konulari. Yanlis anlamayin ayni yastayiz. Hoslandigim biri olsa vallahi birakmam ☺
Uzaklık derken , mesajlaşırken samimi, yüz yüze görüştüğümüzde samimi. duyguların mı değişti desem ama ilk başta çok ilgiliydi de sonradan böyle olmadı ki! Zaten ilk görüşmemiz bile, mesajlaşmaya başladıktan 3 hafta sonra oldu.

Bu iş burçla olacak bi şey değil. Benim eski sevgilim de yengeçti ama çapkının önde gideniydi. Her neyse.

Siz sevgili mi olmak istiyorsunuz? Ya da sevgili misiniz? Çok muallakta kalmış buralar. Ne sevgili gibisiniz, ne de değil. E sen istiyorsun madem; sen teklif et? Yani bu mantığı da anlamak zor; hem çok aşıksın hem de adamdan çekiniyorsun.
Böyle yaparsan, adam 5 ayda 2 kere görüşür. Her şeyi erkeklerden beklememek lazım.
"Bugün canım çok sıkıldı, öğleden sonra çay içelim mi?" ya da ne bileyim, "geçen gün şurada bi şey yedim, çok güzeldi. Senin de denemeni isterim, beraber gidelim mi?" falan diye biraz girişken olsanız, hem sizin de gönlünüzün olduğu anlaşılır, hem de mutlu olursunuz.

Ben görüştüğünüz erkekte bi şey göremedim. Siz, kendi köşenize çekilmişsiniz ve sürekli onun size gelmesini bekliyorsunuz.
Evet bu hafta sonu için ben dicem o bir şey demezse, kahve içmeye çıkalım mı biraz diyeyim

Sanki bu işte bir aile baskısı var gibi geldi bana. Seviyor olsa her fırsatta seni görmeye ve ya seninle konuşmaya calisirdi
Aile baskısı derken, ilk olarak beni aklına ailesi mi getirdi bilmiyorum onu ben de düşünmüştüm. Ama kendisi hoşlanmadım görüşmek istemiyorum dese, ailesi zorla görüşeceksin demez bence. Ona sormuştum bir ara, ailen mi sana beni söyledi diye, hayır tabiki dedi. Ben görüşmek istedim, onlara söyledim, onlar da mutlu oldular demişti. Bir de şöyle bir durum var, son 2 3 yılda beni nerelerde ve kimle gördüğünü çok iyi hatırlıyor, söylüyor ve doğru hepsi. Göz göze geldik diyor ama ben hiç hatırlamıyorum, umursamadığım için. O yüzden demek ki bir beğenisi varmış diyorum.

Aile baskısı derken, ilk olarak beni aklına ailesi mi getirdi bilmiyorum onu ben de düşünmüştüm. Ama kendisi hoşlanmadım görüşmek istemiyorum dese, ailesi zorla görüşeceksin demez bence. Ona sormuştum bir ara, ailen mi sana beni söyledi diye, hayır tabiki dedi. Ben görüşmek istedim, onlara söyledim, onlar da mutlu oldular demişti. Bir de şöyle bir durum var, son 2 3 yılda beni nerelerde ve kimle gördüğünü çok iyi hatırlıyor, söylüyor ve doğru hepsi. Göz göze geldik diyor ama ben hiç hatırlamıyorum, umursamadığım için. O yüzden demek ki bir beğenisi varmış diyorum.

Evet o zaman olabilir fakat neden o zaman görüşmek istemiyor ki gerçekten mantık mi var acaba ? Ya da tanımaya çalışıyor olabilir mi uzaktan izleyerek

Evet o zaman olabilir fakat neden o zaman görüşmek istemiyor ki gerçekten mantık mi var acaba ? Ya da tanımaya çalışıyor olabilir mi uzaktan izleyerek
Zaten ilk yüz yüze görüşmemiz bile mesajlaşmaya başladıktan yani bana açıldıktan 3 hafta sonra olmuştu. Mesajlaşıyorduk ama bir türlü görüşememişti, çekiniyorum fln diyordu ama şimdi o evreler geçti tabi daha alıştık birbirimize. Zamana bırakıcam artık ne yapalım

Zaten ilk yüz yüze görüşmemiz bile mesajlaşmaya başladıktan yani bana açıldıktan 3 hafta sonra olmuştu. Mesajlaşıyorduk ama bir türlü görüşememişti, çekiniyorum fln diyordu ama şimdi o evreler geçti tabi daha alıştık birbirimize. Zamana bırakıcam artık ne yapalım

En iyisi bence de zamanla belli olur

Bence deme.Yaş kaç olursa olsun hele erkekte heyecan olmaz mı? Şimdi o heyecan yoksa ileride sahiplenme duygusu pek olmaz gibime geliyor.
Muhafazar veya liberallikle ilgisi yok insan doğası hep aynı. İlişkilerde erkek bir adım önde olmalı.Yoksa sonra kadın ilgisizlikten yakınıp durur. Binlerce örneği var. İZM'lerle değil gerçekle hareket etmek lazım.
Denemezse bilemez belki adamda ondan bi adim bekliyo denemeden bilemez. Eger hala ruhsuzsa devam etmemeli iyice tanimadan evlenmemeli. Belliki ruhsuz heyecansiz adam belki kucuk bi ihtimal icin denemeli kendi gormeli

Denemezse bilemez belki adamda ondan bi adim bekliyo denemeden bilemez. Eger hala ruhsuzsa devam etmemeli iyice tanimadan evlenmemeli. Belliki ruhsuz heyecansiz adam belki kucuk bi ihtimal icin denemeli kendi gormeli
Ben ona mesela yarın görüşelim desem, hayır demez ki yada cevap vermemezlik yapmaz ki. Biz zaten her gün mesajlaşıyoruz konuşuyoruz, konuşurken gayet iyi samimi, yüz yüze görüştüğümüzde de sıcak samimi. Ama neden daha çok görüşelim demiyor onu anlamadım. Hafta sonu için o bir şey demezse, kahve içmeye çıkalım mı biraz derim belki bir akşam.

İki ihtimal var muhtemelen biri seni hatirlatti o da senle birlikte olmayi deniyo henuz ask yok aranizda ya da kuvvetli ihtimalle evlilik dusundugu için fazla para harcamak istemiyodur malum her bulusma 100-150 liradan asagi tutmuyo. Biz nisanliyken disarda degil ya kocamlarin evde ya da bizim evde bulusuyoduk ordan biliyorum ama biz haftada en az uc dort kere bulusuyoduk. Evlilik düşünmese ailenin yaninda nasil davrandigini kontrol etmez sen tarticaksin hareketlerini dogru oku hayati sen yasayacaksin cunku.

daha önce kız arkadaşı olmuş mu? benim bir iki tanıdığım sırf bu yüzden ilk ilişkilerinde sorun yaşamışlardı. yani bazı erkekler bilmiyor bazı şeyleri. sevgilikte mesajı gezmeyi. şaka gibi ama var böyle erkekler

İki ihtimal var muhtemelen biri seni hatirlatti o da senle birlikte olmayi deniyo henuz ask yok aranizda ya da kuvvetli ihtimalle evlilik dusundugu için fazla para harcamak istemiyodur malum her bulusma 100-150 liradan asagi tutmuyo. Biz nisanliyken disarda degil ya kocamlarin evde ya da bizim evde bulusuyoduk ordan biliyorum ama biz haftada en az uc dort kere bulusuyoduk. Evlilik düşünmese ailenin yaninda nasil davrandigini kontrol etmez sen tarticaksin hareketlerini dogru oku hayati sen yasayacaksin cunku.
Maddiyatla ilgili bir sıkıntısı yok, maddi durumları gayet iyi. Kendi işi de iyi, ayrıca zaten evlilik ile ilgili her şeyi babası ödeyecek, babasının parası var yani maddiyatla ilgili olduğunu düşünmüyorum. Konuşmaları evliliğe yönelik, biz seni istemeye gelince fln diye konuşuyor hep, aşk yoktur belki daha ama hiç beğenmediği hoşlanmadığı biri ile bu şekilde konuşur mu? Belki daha ilerleyince oluşur o aşk sevgi, inşallah oluşur :)

daha önce kız arkadaşı olmuş mu? benim bir iki tanıdığım sırf bu yüzden ilk ilişkilerinde sorun yaşamışlardı. yani bazı erkekler bilmiyor bazı şeyleri. sevgilikte mesajı gezmeyi. şaka gibi ama var böyle erkekler
Lise zamanı vardı kız arkadaşı, aynı okulda olduğumuz için hatırlıyorum, bir kaç sene çıkmışlardı ama bundan 15 yıl öncesinden bahsediyorum tabi:) Bir daha oldu mu olmadı mı hiç bilmiyorum ama bir konuşma esnasında bana, benim hayatımda hep günlükler oldu demişti, ne kadar doğru bilmiyorum. Bir de kaba bir kelime kullandı bana, onun özrünü dilerken, ben çok uzun zamandır bir bayanla ciddi şekilde konuşmadım o yüzden bilemedim ne diyeceğimi demişti.

eşimle bursa istanbul arası ilişki yasadık sevgiliyken
çalısma saatlerimiz de zıttı
günübirlik gelip gece 2 de otobüsle geri döndüğü zamanlar oldu
haftada 2-3 kere gelırdı

normal değil

Back
X