günümüzün ekonomik şartlarında çalışmanız gerekiyorsa dişinizi sıkmalısınız. bir yandan çalışırken bir yandan da daha iyi imkanları olan daha mutlu olacağınız başka bir iş aramaya devam edin. Sabredin umarım muradınıza erersiniz. Allah yardımcınız olsun...
Bence de biraz daha sabırlı olmanız gerekiyor. Hayat şartları ortada, ve sizde bu şartları bilerek eşinizle ortak bir hayata herşeye razı olarak tamam demişsiniz. Daha 6 ay geçmiş ve her şeye isyan edip çalışırsam hasta olurum diyorsunuz. Peki çalışmazsanız eşiniz bütün yükü taşıyabilecek mi? Zaten kendisi de olmayacağını söylemiş. O durumda nasıl sıkıntılar içine gireceğinizi düşündünüz mü?
Bence biraz daha sabır sahibi olup içinde bulunduğunuz şartlarda mutlu olmayı öğrenmeli ve sahip olduklarınıza şükretmelisiniz böyle isyan etmek yerine
Canım sabrettim bu zamana kadar 6 aylık evliyim ama ondan öncesindede evleneceğim diyerek sabredip çalışıyordum ama kaldıramıyorum artık sağlıgım herşeyden önemli değilmi nasıl sabrediyim bu durumda nereye kadar gider bu böyle.
ayrıca panik atak hastasıysan evde durman çok kötü olur git bir doktora danış istersen panik atağım var de sana diyecek kendine iş bul meşgale bul oturup kendini dinleme diyecek hem panik atağım var deyip çalışmazsan panik daha çok yapışacak sana üstüne gideceksin yoksa daha fena hasta olursun öyle bir hale gelirsin ki evden dışarı çıkamaz sosyal hayatı 0 olan bir insan olursun git bir psikiyatrise görün çok zorlanıyorsan ilaca başla atlat millet ne durumlarda çalışıyor bazen bakıyorum tv de spikerler grip olmuş sesi çıkmıyor ama biz hastayız bilmem ne deyip bir bahane bulup çıkmamazlık yapmıyorlar kadın kanser olmuş dizilerde rol alıyor panik atak yaşadığım için zor bir hastalık biliyorum ama panik seni öldürmez bunu kafana yerleştir üstüne giderek aşacaksın onu ardına sığınarak değil
çalışmak güzel bence..evde oturmak sıkıcı.bişeyler üretmek para kazanmak..kimseye muhtaç olmadan yaşamak.. sıkıntı çekmeden olmuyor..ben çok sıkıntı çektim..ama çalışmasaydım kimin kapısına borç istemeye gidecektim..en azından kendim yıprandım ama kimseye muhtaç olmadan yaşıyoruz..bence her kadın üretmeli erkeğinin eline bakmamalı.. inan ozaman kocan dahi sana saygı duyar..beyninde çalışmayı dayanılmaz hale getirmişsin..bu düşünceleri beyninden silmeye çalış bence...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?