neden hayatımız çalışmakdan ibaret olmuş

benım oğlum tv le arası yok zaten bakıcının da ıkı cocugu var ve tum gun onlarla oynuyor apartmnın favorsı ...ınsan delısı bır cocuk ben evde suraklı ılgılenıyorum zaten ...ama kurallı bı sosyal yasam en saglıklısı o nedenle kresler guzel

Genelde tepki görmüyorum cevaplarımdan dolayı.
Süslü cevap derken neyi kastettiğinizi anlayamadım.
Benim anladığımsa süslü cevaplardan enfret ederim ben. Net, yalın ve gerçek olmadığını düşünürüm.
Elbette ki tepki göreceğniz kaçınılmaz olacaktır demişsiniz.
Tepki alan ben değilim farkında mısınız. Bu kadar insandan bu kadar çok tepki alan sizsiniz.

Ayrıca negatif hiç de değilim.
Yaşadığım sıkıntılarım sizinkilerin yanında o kadar büyük ki burda gören ve bilen arkadaşlarım da var.
Ama hiçbir zaman sen bana bunu dedin diye saldırmadım hiç.
Ya da ufacık şeyler bitirmedi beni. Bitirmesine izin vermedim. Mücadele ettim, ömrümün sonuna kadar da edeceğim. Bir tek sıkıntısı olan siz değilsiniz. Herkes neler yaşıyor.

Şu son yorum beni bitirdi.
Siz ne yaptığınızın farkında değilsiniz.
ben kendime zarar verdim sizin topiğinizde kendime bunları söylettirerek.
Gerçekten sizin derdinizi paylaşmaya değmezmiş.
Ben de sizinle bir daha karşılaşmamayı umuyorum.

Son düzenleme:

Elimden geldiğince cevap yazmaya çalışıyorum görmediklerimde olmuştur mutlaka. Kursa gitmekde tabiki mantıklı güzel bişey ama kafam rahat değil onun için ben bi müddet evde dinlenip tekrar iş bakacağım öneriniz için teşekkürler.

okudum yorumlarınızı,insan elindedir mutlu yaşamak mutsuz yaşamak,kendin seçersin .

şöyle bir şey var çalışan annelerde evde oturan anneler diye ayırmamak lazım,önemli olan nasıl bakmaktır,çocuğa yaklaşım tarzı çok önemlidir

çalışan annelerin çocukların gördüğü saatler bellidir,evet ama ona yaklaşımı oyun oynaması,onunla konuşması bambaşka bişeydir

bunu kimse bilemezki,tv izlemek iyi değil evet ama kimi şeyleride tvden öğreniyorlar,fazlası zararlı bence,sonuçta tvde sayı öğretiyorlar,meyveleri tanıtıyorlar ingilizce kelimeler öğreniyorlar

Ama dogruyu duymakdan niye rahatsız oluyosunuz ben bu konuyla ilgili bütün mesajlarınızı tek tek okudum ilk mesajınızdan itibaren olumsuzluk akıyor yanii bu durumda siz bana haksızlık etmiş oluyorsunuz siz yine fikrinizi belirtseydiniz ama daha ılımlı yaklaşsaydınız aramızda bu diyalog olmazdı diyorum gayet açık. İnsanlara daha başından olumsuz hava estirirseniz alacağınız cevapda çok olumlu olmasa gerek öyle değilmi bu sırf benim için geçerli değil. İnsanların damarına basarsanız bu kim olursa olsun vereceği tepkide ona göre olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…