Neden hep gidenler mutlu?

Bu arada Sizde inşallah çok çok mutlu olursunuz ilerde

Ne yaşadınız tabiki bilmiyorum ama ne olursa olsun kimseye beddua etmeyin.. Neden biliyo musunuz? Beddua döner dolaşır sahibini bulurmuş da ondan.. Şu hayatta ikili ilişkilerimde çok defa üzüldüm, acı çektim, şiddet gördüm, aldatıldım, heralde yaşamadığım şey kalmadı Allah beterinden de saklasın.. Ama tek bi kişi oldu ki bu dünyada mutluluğu haketmediğini düşündüm ; Evli olduğu halde beni bekarım diye kandırıp hem eşini hem beni aylarca adice aldatan.. Ama biliyo musun ona bile beddua etmedim.. Mutsuz olur da gelir benim hayatıma salça olur, gider kendiyle birlikte başka insanların da hayatını karartır diye.. Mutsuz insan kötülük yapar çünkü.. Bi insanın mutsuzluğunu dilemek, başka iyi insanların da mutsuzluğuna neden olmak olur çünkü.. Beddua etmeyin.. İlahi adalet gerçek dünyada zaten tecelli edecek.. İnşallah sizi de mutlu eden üzmeyen biriyle karşılaştırsın hayat..

Umarim canm çok teşekkür ederim

Şimdi aklıma geldi de, size birşey daha diyim, giden her zaman mutlu olmuyor. Yine kendimden örnek vereceğim tabi ki; benimki biz ayrıdıktan çok kısa zaman içinde nişan yaptı yalapşap evlendi. Ama nişanlıyken olsun, evlendikten sonra olsun konuşmaya çalıştı benimle. Halbu ki sosyal medyada bir wc ye gittiklerini paylaşmadığı kalıyor eşiyle. Aynı anda da benimle olma derdinde hala. Ne kadar mutlu diymi :)) İşte böyle adi bunlar. Evet ilk zamankar çok üzüldüm, ağladım falan ama sonunda çatlayan, mutsuzluktan patlayan ben olmadım. Ben tek başıma yetebilirken, mutlu olabilirken o hala mutsuz, hala arayışta. Ha belki onlar böyle mutlu bilemeyiz ama eşleri bilse, ah o eşleri bilse bunların ne bk olduklarını....

Mutlu olmak icin birinin karsina cikmasini beklersen ne o kisi karsina cikar ne de sen mutlu olursun. Kosullu mutluluk olmaz. Cocukken ya da ilkokula falan giderken hayatinda sevgilin var miydi? Yoktu ama mutluydun degil mi? Mutlu olmayi unutmussun. Yeniden mutlu olmayi ogrenmelisin. Iste tam da bunu ogrendiginde hayatina birisi o zaman girer. Sanirim hayatinda birinin olmasini biraz da kabul gormek istedigin icin istiyorsun. Sen oldugun gibi ol, an'ı yasa, degerlerin olsun ve kendini sev. Iste o zaman mutlu olursun. Dış kaynaklı mutluluk gecicidir. Simdiye kadar hep dış kaynaktan beklemissin mutlulugu ve o kisi de hayatindan cikinca sanki dımdızlak kalmıs gibi hissetmissin. Insan yalnizken de mutlu olabilir. Kendini yeniden tanı ve işe once kendini sevmekle başla.

Benimde eski sevgilim evli mutlu bu cumartesi nişanlanıyorum baska biriyle üstelik ilk kez eski sevgilimdem sonra bir şeyler hissettim ilk gördüğümde yanıma yakıştırmadım zaman verdikçe bana iyi geldiğini mutlu oldugumu hissettim karşınıza çıkan insanları begenmesenizde zaman verin sonradan hissediliyor üstelik erkek aşık olmalı bence sizin sevmeniz kafi. Giden biri gerçekten sevse yanında olurdu bahane bunlar

Son düzenleme:
Evet aslinda cevap bu. Giden sevmedigi icin gidiyor. Sevseydi gitmezdi, gidemezdi, birakamazdi.

çünkü terkeden taraf o. "sonunda kurtuldum ,bitti" düşüncesiyle tabiki mutlu olur.
sizde takmayın. beni istemeyeni ben hiç istemem diye düşünün.

Evet gözümüz var sizin kocalarınızda
Hasta ruhlu
Senin neyini kıskanıcam ya tanımam etmem
Benim hayatımı bilmeden konuşuyorsun işte
Herkes koca delisi mi ya
İnsan olmayı senden mi öğrenicez
Saçma sapan yorumlar yaptın karşılık verdim diye bana insanlık dersi veriyor aklınca
Kible banane
Ban yerim mutlu mu olucan
Nedir Yani
Benim işim gücüm var zaten
Sizin gibi bütün gün burda değilim

Son düzenleme:
Inşallah canm haklisiniz aslinda ne güzel yazmişsiniz

Canm ya siz çok gerildiniz üzüldüm

Zaten gidenler mutlu ama olmuyor ya sanki o mutlu evet ama ben hala unutamiyorum onu ariyorum sesini özledm yaa

Zaten gidenler mutlu ama olmuyor ya sanki o mutlu evet ama ben hala unutamiyorum onu ariyorum sesini özledm yaa
Sil kafandan güçlü ol böylesi hayırlı demekki sen mutsuz olup onu beklemeyi değil Mutlu olup yuva kurmayı hakediyorsun. Emin ol yeni biri çıktığında unutucaksın ama kendini kapama yeni bir ilişkiye geçmiş geçmişte kaldı. Seninde değerini bilecek biri çıkıcak çocukların olup mutlu olucaksın böyle düşün. Allah seni korumuş belki bu ilişkiden kimsenin ne olacagını Allah bilir.. Dilerim tez vakitte hayırlı kalbi güzel biri çıkar karsınıza bu zamana kadar olmadığı için şükredersiniz. Kafanı ve enerjini eski sevgilinle doldurma bol bol hayal kur yeni biri için ve en önemlisi Allaha güven. En güzel örnegi Hz. Yusufun babası Yakuba Allah ne demiş sana Yusufu verme sebebim Bütün ümidini bana baglaman oldu. Seninde tek ümidin Allah olsun..

Birisi sizi artık hayatınızda istemiyor diye niye yaşamı kötü gitmek zorunda? Siz üzülüyorsunuz diye herkesin kahrolmasını istemek bencilce.

Birşey sürekli başınıza geliyorsa, kendinizde hata arayın..kendinizi hatasız buluyorsanız ciddi ilişki içinde olan insanlarla görüşün..flört edilir ayrılınabilir..artık bunu kaldırabilecek olgunluğa erişmiş olmanız lazım.

O hayatın da biri varken yaptı bana bunu ama

Ne güzel yazmişsiniz duygulandim valla inanin elimde değilki çok üzülüyorum tezden çikar insallah istediğim gibi birisi

O hayatın da biri varken yaptı bana bunu ama

Bu onun karaktersizliği..başkasının hatası için niye kendinizi cezalandırıyorsunuz ki..herkesin kötü ilişki tecrübesi olmuştur..sizde bunu yaşadınız geçti gitti..ha birde insanların şuan mutlu gözükmeleri, yıllarca öyle olacaklarının garantisi olmuyor..bu belki içinizi rahatlatır.

Bilmiyorum bakalim neler olacak şu zor zamanlar geçsin artik ya

Orası öyle kimsr kendi başina gelmeden anlamiyorki gelmesin de kimsenin başina
Gelmesin tabi ama insan hersey başıma gelir diye düşünmeli ona göre konuşmalı temkinli olmalı olmazsa bir gün yere çakılır
Bu işler böyle.erkek milletine güven yok bu devirde.ben şahsen kimsenin mutluluğunu kıskanmam evet bu tip kadınlar var ama öyle biri değilim .onları mutlu eden şeyler belki beni mutlu etmez.onun mutlu dediği hayat beni tatmin etmeyebilir .ama nedense evli kadınlar hele de böyle tazeyse kıskanıyorsuna bağlıyor düzgün cevap veremeyince
Bu şahış gibi çok insan var alışığım ben.çok evlilikle bozsaydım kafayı iki günde bulurdum sosyal ve gayet güzel bir kızım.
Neyse iyi insanlar iyi şeyleri kötüler kötü şeyleri çeker diye birşey yok maalesef.o yüzden kötülükler yapan bir insan hayatta başarılı olabiliyor ama iç dünyasında ne yaşadığını bilemezsin.o yüzden zamana bırak .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…