Varsa siz niye bulamadınız? Benim ilahi adalet beklentim olmadı hiç. Umursamıyorum da açıkçası.Yoo gayette var bence sizde baya darbe aldınız göremediniz sonuç sanirim
Sosyal medya seni aldatmasın. Sosyal medyada aşk böcüğü olup normalde birbirine tahammülü olmayan çok fazla insan var. Tabi senin bu gördüğün kişiler mutluda olabilir. Peki neden gidenler mutludur sorusunu düşününce aklıma ilk gelen. Giden zaten kalandan vazgeçmiş ve yeni hayatına adapte olmuştur. O yüzden mutludur diye düşündüm. Sende gidenleri unut kendi hayatına adapte ol. Seni yaşlarında bir yakın arkadaşımla birgün konuşuyoruz. Herkes evlendi sevgilim bile yok. İsim yok su yok bu yok diye aglanıken. Allah daha iyi etsin hem maddi durumu çok iyi hem karakteri çok düzgün biriyle tanışıp miss gibi evlilik yaptı. Kader aslında gitmek le kalmakla alakalıda degil cokSon zamanlarda artık düşündüğüm bu ilişki anlamında sorguluyorum terkedildim geneli beni terkeden evlendi ben kendime bakiyorum yapayalniz mutsuzluğun dibine vurdum artik ya o kadar üzgünümki en son sevdiğim adam evlendi oh sosyal medyada fotoğraf yayınlıyor herkes mutlu bi şekilde olsunlar birsey demiyorum ama beni kötü bir şekilde terkedipte nasıl hemen mutlu oluyorlar ben niye olamadim ki yaş oldu 30 hala yerimde sayıyorum ve mutsuz oldukçada kendimi sorguluyorum
Çokda ah ettim bedduada ettim çünkü canımı acitti
Hıhı evet .uslubum senin saçmalıklarından daha iyi .yüzük nikahla kafayı bozmuşsunuz.ben ne diyorum sen ne diyorsun.Üslubunuza dikkat ederseniz iyi olur.
Ben size ve konu sahibine cevaben yazdım zaten?
Bana “sen” diyemezsiniz tanışmıyoruz!?
“Kocamı” örnek olarak verme sebebim nasıl bir enerji yayarsanız öyle insanlarla karşılaşırsınız demek istemem-di??
Bu şekilde agresif olarak hayatınızı sürdürüyorsanız insanları bu şekilde püskürtürsünüzün canlı örneğinisiniz.
3 senede olsa 3 günde olsa sevgili olduğunuz bir erkekle eşiniz gibi ömürlük gibi bir bağ kurup kendinizi adarsanız o adam noluyor ya der..
kusura bakmayın insan eşine bile kendinden vazgeçerek yaklaşmamalı.
Hayatın ne sunacağını bilemeyiz.
konuşamazdıEğer aklinda gitmek varsa kimsenin duygulariyla oynamaycak ozaman siz kendinizi düşünün lütfen ayni şeyleri yasasaniz böyle rahat konuşabilirmiydiniz acaba
İlahi adelete bende çok inanıyorum, seneler sonra yasattiginin aynısını yaşayan bir çok insana şahit oldum. Ah edenlerin haberi olmadı belki ama onlar aynısını yaşadılar.Var... insanların duygularıyla oynayanlar kandırıp yarı yolda bırakanlar yasattiklarinin beterini yaşıyor. Gözüyle görmüş test edip onaylamış biri olarak yazıyorum adaletin bir ayağı topaldır ama varacağı yere er geç varır. Allah çok büyük.
Çevremde çok gördüm he bana olan olduktan sonra gerci ne olursa olsundaVarsa siz niye bulamadınız? Benim ilahi adalet beklentim olmadı hiç. Umursamıyorum da açıkçası.
Maşallah ne güzel darisi bana :)Sosyal medya seni aldatmasın. Sosyal medyada aşk böcüğü olup normalde birbirine tahammülü olmayan çok fazla insan var. Tabi senin bu gördüğün kişiler mutluda olabilir. Peki neden gidenler mutludur sorusunu düşününce aklıma ilk gelen. Giden zaten kalandan vazgeçmiş ve yeni hayatına adapte olmuştur. O yüzden mutludur diye düşündüm. Sende gidenleri unut kendi hayatına adapte ol. Seni yaşlarında bir yakın arkadaşımla birgün konuşuyoruz. Herkes evlendi sevgilim bile yok. İsim yok su yok bu yok diye aglanıken. Allah daha iyi etsin hem maddi durumu çok iyi hem karakteri çok düzgün biriyle tanışıp miss gibi evlilik yaptı. Kader aslında gitmek le kalmakla alakalıda degil cok
İy olmuşİlahi adelete bende çok inanıyorum, seneler sonra yasattiginin aynısını yaşayan bir çok insana şahit oldum. Ah edenlerin haberi olmadı belki ama onlar aynısını yaşadılar.
Desteğin icin cok sağol canm beni anladiģn içinkonuşamazdı
Kocam aldattı deyip ağlar neden kocası
Senin sevgilin birşey demeye hakkın yok
Klasik yorumlar canım can sıkmaya değmez
Herkes maşallah bir güçlü bir özgür bilmesek neyse
Hakliysam hiç de dönmez beter olsunlarBeddua doner dolasir sahibini bulur biliyorsunuz degil mi?
Adam ayrilmis, gitmis baskasiyla evlenmis diye niye bu kin, bu ofke?
Her sey yolunda giderken birden soguyup terkedebilirim de, terkedilebilirim de, dunyanin sonu mu gelir hayir, guzel anlarimi kar sayarim. ustelik belki sizin yasiniza yakindir birlikteligimin suresi, oyle 3-5 yillik iliskinin arkasindan babasi ölmüs gibi aglayanlari da hic anlamiyorum, daha az arabesk dinleyin, geçer.
Hıhı evet .uslubum senin saçmalıklarından daha iyi .yüzük nikahla kafayı bozmuşsunuz.ben ne diyorum sen ne diyorsun.
Benim adadığımı nerden çıkardın?
Hep varsayımlar olarak konuşuyorsun
Ayrıca o güvendiğin kocan da bir gün gidebilir o zaman negatif enerji yaydığın için mi diyecek?
Bütün terk edilen aldatılan kadınlar hep negatif enerji yayıyor o zaman.
Bu pozitif enerji olayı cidden sıktı
Son olarak umarım güvendiğin dağlara kar yağmaz..
Umarim canm çok teşekkür ederimİyi de evlililik bir mutluluk mertebesi değil ki. Sosyal medyada mutlu görünenlerin kaçı ne kadar mutlu onu da Allah bilir. Yani sizi terk edenler harika hayatlar yaşıyor da, siz aynen devam ediyorsunuz gibi net bir sonuca varmanız yanlış.
Adına ilahi adalet mi başka bir şey mi dersiniz bilemem, ben kötü insanların kötülüklerinin bir gün kendi hayatlarını da mahvedeceğine inanırım. Yani sizin özellikle ne intikam almanıza ne de beddua etmenize gerek yok.
Eğer mutluluğu bir ilişki yaşamaya endekslerseniz, hata eder, hayatı kaçırırsınız. Umarım ruh eşinizi bulursunuz ama o zamana kadar kendi kendinize mutlu bir insan olmanın yollarını keşfetmelisiniz bence.
Aynen işte ben de böyle düşünüyorum. Başkası üzülünce biz mutlu mu olacağız.Çevremde çok gördüm he bana olan olduktan sonra gerci ne olursa olsunda
Ne kadar güzel yazmışsınız en beğendiğim yazinizda acı aynı acı kesinlikle katiliyorum bu konuya .Ya şöyle söyleyim ah etmek belki anlamsiz hayatim değismedikten sonra ama hiçbisey olmamiş gibi onlarin gayet rahat olmasi belki kahreden bende mutlu olamadim biride çıkmadıki karsima diyeyimki oh ya kimin ne hali varsa görsün ben mutlu oldum diyeyim e oda yok belki bi nevi o anlık işte iç rahatlamasidir ah etmek ve tutmasi bilmiyorum inanin sadece şunu biliyorumki çok mutsuzumGiden mutlu mudur bilemem. Disaridan gorunen oyle... ona bakilirsa disaridan herkes mutlu gorunuyor...Terk edilme acisini iyi bilirim. Yarim kalmis hissetmeyi... Mutsuzum diye gidip 3 yil sonra mutsuzum diye geleni de bilirim... 4 ay sonra tekrar terk edilmeyi de...Evli ya da sevgili olmak yasanan aciyi degistirmiyor. Aci, ayni aci...Biz evliydik, oglumuz var bir de.
Yasadiklarimdan ogrendigim sey o kisiyle olmayacagi icin gidenler gidiyormus...Artik gitmesi gerekiyordu gitti diyorum...Sorularinin cevabini bulamazsin. Hayatimiza devam etmek zorundayiz. Artik kiminle, mutlu mu mutsuz mu umurumda degil. Yeterince vaktimi aldi. Yasattiklarini yasar mi bilemem. Ola ki yasadi icim sogur mu, hayir. Oh der miyim, hayir. Oyle bir karakterim yok cunku. Ne ah ettim ne intikam dusundum.
Onemli olan benim mutlu olmam, bunu anladim. Hayat devam ediyor. Onumuzde de cok uzun bir yol var yurumemiz gereken. Arkaya bakilarak da yurunmuyor. Artik onume bakiyorum. Arkadakiler, gidenler kendi yollarindalar artik.
Kendimle uzuuuun ic muhasebemi de yaptim. Yasadiklarima disaridan da baktim. Soyle olsaydi boyle mi olurdu da dedim. Butun bunlar yasananlari degistirmiyor. Onun mutlu olmasi da bu durumu degistirmeyecek. Ama olan hep benim kaybettigim zananima oldu. Zamani geri getiremem. Kalan zamani mutlu gecirmek en mantiklisi... Birak giden gittigi yerde kalsin. Gelse de mutlu etmiyormus onu gordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?