Geçmiş olsun kadın bir psikologla görüşmenizi tavsiye ederim.Öncelikle merhaba,
Bundan aylar önce intihar girişimim olmuştu. Bileklerimi kesmiştim. O esnada hastanede bir doktorla tanıştım. Psikolojik destek görmem için bana yardım etmişti. 2 ay kadar konuştuk. Hep yanımda oldu. Beraber çok fazla şey yaşadık. Ama sonra evli olduğunu ve ayrılmak istediğini söyledi. Bu sefer eskisinden daha kötü oldum. Yolları çoktan ayırdık. Ama yaşattıkları ağrıma gidiyor. Geçenlerde eşinin fotoğrafını ilk kez gördüm, çok güzel bir kadın. Kendimi kötü bir o kadar da değersiz hissettim.
Ben mi abartıyorum olanları diye düşünüyorum? Ama olanlar aklımdan da çıkmıyor. Ne yapayım dersiniz??
Çok derin değildi kesikler ama iz kaldı maalesef.. ilaçlarin faydasını göremeyince psikiyatriste gitmeyi bıraktımAdam tam hıyarmış ya. Bilekler ne derinlikteydi dikiş atıldı mı ?
Psikiyatriste gidiyor musunuz?
Yaşattıkları zoruma gidiyor. Onun peşini bırakmamıştım, beni polise şikayet etmekle tehdit etmiştiGeçmiş olsun kadın bir psikologla görüşmenizi tavsiye ederim.
Beraber oldugunuz kişi kötü biriymiş siz o durumdayken boşluktan yararlanmış. Bence hiç yaşanmamış gibi düşünmeye çalışın onları takip etmeyi bakmayı bırakın.
Adam hem size hem eşine kötülük yapmış zaten böyle biri sizi mutlu edemezdi iyi ki kurtulmuşunuz.
Kendinize iyi gelecek şeyler yapın ve muhakkak destek almaya çalışın
Öncelikle merhaba,
Bundan aylar önce intihar girişimim olmuştu. Bileklerimi kesmiştim. O esnada hastanede bir doktorla tanıştım. Psikolojik destek görmem için bana yardım etmişti. 2 ay kadar konuştuk. Hep yanımda oldu. Beraber çok fazla şey yaşadık. Ama sonra evli olduğunu ve ayrılmak istediğini söyledi. Bu sefer eskisinden daha kötü oldum. Yolları çoktan ayırdık. Ama yaşattıkları ağrıma gidiyor. Geçenlerde eşinin fotoğrafını ilk kez gördüm, çok güzel bir kadın. Kendimi kötü bir o kadar da değersiz hissettim.
Ben mi abartıyorum olanları diye düşünüyorum? Ama olanlar aklımdan da çıkmıyor. Ne yapayım dersiniz??
Yaşattıkları zoruma gidiyor. Onun peşini bırakmamıştım, beni polise şikayet etmekle tehdit etmişti
O adama gelince net şekilde sapık ve berabt bir insan ablacım. Bak sen hasta olarak hastaneye gitmişsin, hem de psikiyatri hastası olarak. Adam da senden yaşça büyük biri, psikolojinin o an zayıf olduğunu fark edip senden yararlanmış. Adamın yaptığı net şekilde suç hem de tıp ahlakına aykırı. Şikayet etseydin kesinlikle ceza alırdı, hastayla ilişki kurmak yazak. Sen değersiz değilsin, karşındaki hasta bir çocuktan faydalanan iğrenç
Polise şikayet edeceğimi söyledim ona. " Bana hiçbir şey olmaz seninde rızan vardı, en fazla boşanırım ama ben seni şikayet edersem 3 ay yatarsın " dedi. Öyle böyle vazgeçirdi. Ayrıca aradan haftalar geçti, şimdi şikayet etsem birşey yapılır mı ki?peişini bırak, boşver o adamı zaten senden yaşça çok büyük tahmin ediyorum. Ortada ahlaka aykırı çok büyük bir istismar durumu var, dilekçe yazıp başhekime ver, şikayette bulun mutlaka.
Tabİkide karısına herşeyi anlat elbet elinde kanitlar vardır deliller vardır mesajlar vardır . Birde okumuş kültürlü insan der güveniriz böylelerineÖncelikle merhaba,
Devam etmelisin lütfen. Başka bir psikiyatriste de gidebilirsin ya da doktoruna ilacın ile yaramadığını söyleyebilirsin ama zaten antidepresanlar 1 ayda ancak kendini gösteriyor ve kendini iyileştirmek için kendi hatalarının farkında olmalısın. Neden intihar ediyorsun ? Canına kıymaya çalışıyorsun ? İntihar normal ruh hali durumu değil. Lütfen tedavine devam et.Çok derin değildi kesikler ama iz kaldı maalesef.. ilaçlarin faydasını göremeyince psikiyatriste gitmeyi bıraktım
Polise şikayet edeceğimi söyledim ona. " Bana hiçbir şey olmaz seninde rızan vardı, en fazla boşanırım ama ben seni şikayet edersem 3 ay yatarsın " dedi. Öyle böyle vazgeçirdi. Ayrıca aradan haftalar geçti, şimdi şikayet etsem birşey yapılır mı ki?
Onun peşini bırakmayıp bir iki kez hastaneye gittim. Tehdit etme suçundan yatarsın dedi.. Ailemle de aramız pek iyi değilAnlamadım niye hapis yatasın ki, sebep? Hem polise şikayet et, hem de Sağlık Bakanlığına şikayet et, CİMERe de yaz mutlaka. Ailen destek olur mu? Ailenden utanırsan da tek başına da pekala şikayet edebilirsin.
Onun peşini bırakmayıp bir iki kez hastaneye gittim. Tehdit etme suçundan yatarsın dedi.. Ailemle de aramız pek iyi değil
KacÖncelikle merhaba,
Sizin yaşınız kaç? Bu doktor kac yasindaydi? Gönül ilişkisimi kurmustu sizle?Öncelikle merhaba,
Ben 18 yaşındaydım, o da 35 falanKac
Sizin yaşınız kaç? Bu doktor kac yasindaydi? Gönül ilişkisimi kurmustu sizle?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?