Neden hep kaybediyorum?

Kayipyel

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2023
41
-11
1
21
Öncelikle merhaba,
Bundan aylar önce intihar girişimim olmuştu. Bileklerimi kesmiştim. O esnada hastanede bir doktorla tanıştım. Psikolojik destek görmem için bana yardım etmişti. 2 ay kadar konuştuk. Hep yanımda oldu. Beraber çok fazla şey yaşadık. Ama sonra evli olduğunu ve ayrılmak istediğini söyledi. Bu sefer eskisinden daha kötü oldum. Yolları çoktan ayırdık. Ama yaşattıkları ağrıma gidiyor. Geçenlerde eşinin fotoğrafını ilk kez gördüm, çok güzel bir kadın. Kendimi kötü bir o kadar da değersiz hissettim.
Ben mi abartıyorum olanları diye düşünüyorum? Ama olanlar aklımdan da çıkmıyor. Ne yapayım dersiniz??

Adam tam hıyarmış ya. Bilekler ne derinlikteydi dikiş atıldı mı ?
Psikiyatriste gidiyor musunuz?

Geçmiş olsun kadın bir psikologla görüşmenizi tavsiye ederim.
Beraber oldugunuz kişi kötü biriymiş siz o durumdayken boşluktan yararlanmış. Bence hiç yaşanmamış gibi düşünmeye çalışın onları takip etmeyi bakmayı bırakın.
Adam hem size hem eşine kötülük yapmış zaten böyle biri sizi mutlu edemezdi iyi ki kurtulmuşunuz.
Kendinize iyi gelecek şeyler yapın ve muhakkak destek almaya çalışın

Adam tam hıyarmış ya. Bilekler ne derinlikteydi dikiş atıldı mı ?
Psikiyatriste gidiyor musunuz?
Çok derin değildi kesikler ama iz kaldı maalesef.. ilaçlarin faydasını göremeyince psikiyatriste gitmeyi bıraktım

Yaşattıkları zoruma gidiyor. Onun peşini bırakmamıştım, beni polise şikayet etmekle tehdit etmişti

O adama gelince net şekilde sapık ve berbat bir insan ablacım. Bak sen hasta olarak hastaneye gitmişsin, hem de psikiyatri hastası olarak. Adam da senden yaşça büyük biri, psikolojinin o an zayıf olduğunu fark edip senden yararlanmış. Adamın yaptığı net şekilde suç hem de tıp ahlakına aykırı. Şikayet etseydin kesinlikle ceza alırdı, hastayla ilişki kurmak yazak. Sen değersiz değilsin, karşındaki hasta bir çocuktan faydalanan iğrenç ötesi bir insan.

Son düzenleme:
Yaşattıkları zoruma gidiyor. Onun peşini bırakmamıştım, beni polise şikayet etmekle tehdit etmişti

peişini bırak, boşver o adamı zaten senden yaşça çok büyük tahmin ediyorum. Ortada ahlaka aykırı çok büyük bir istismar durumu var, dilekçe yazıp başhekime ver, şikayette bulun mutlaka.

Allah'ın cezası aşağılık adam bunu nasıl yapabilir daha beter yara alacağını bilmiyormuydu. Peki sizle cinsellik de yaşadımi

peişini bırak, boşver o adamı zaten senden yaşça çok büyük tahmin ediyorum. Ortada ahlaka aykırı çok büyük bir istismar durumu var, dilekçe yazıp başhekime ver, şikayette bulun mutlaka.
Polise şikayet edeceğimi söyledim ona. " Bana hiçbir şey olmaz seninde rızan vardı, en fazla boşanırım ama ben seni şikayet edersem 3 ay yatarsın " dedi. Öyle böyle vazgeçirdi. Ayrıca aradan haftalar geçti, şimdi şikayet etsem birşey yapılır mı ki?

Tb
Tabİkide karısına herşeyi anlat elbet elinde kanitlar vardır deliller vardır mesajlar vardır . Birde okumuş kültürlü insan der güveniriz böylelerine

Çok derin değildi kesikler ama iz kaldı maalesef.. ilaçlarin faydasını göremeyince psikiyatriste gitmeyi bıraktım
Devam etmelisin lütfen. Başka bir psikiyatriste de gidebilirsin ya da doktoruna ilacın ile yaramadığını söyleyebilirsin ama zaten antidepresanlar 1 ayda ancak kendini gösteriyor ve kendini iyileştirmek için kendi hatalarının farkında olmalısın. Neden intihar ediyorsun ? Canına kıymaya çalışıyorsun ? İntihar normal ruh hali durumu değil. Lütfen tedavine devam et.
Diğer konuya gelecek olursak herkesin hayatına bir dönem hatta zaman zaman saçma sapan insanlar giriyor, strese giriyoruz ya da bizi sinirlendiriyor veya üzüyorlar. Yaşam tam olarak budur, mutluluklarımız anlıktır. Hep beni buluyor demek yerine hayatında mutlu olduğun şeylere odaklan

Anlamadım niye hapis yatasın ki, sebep? Hem polise şikayet et, hem de Sağlık Bakanlığına şikayet et, CİMERe de yaz mutlaka. Ailen destek olur mu? Ailenden utanırsan da tek başına da pekala şikayet edebilirsin.

Polise şikayet edip ne diyeceksin ki reşitsen ve zorla birlikte olmadıysa seninle polis hiçbir şey yapmaz bu konuda.

Onun peşini bırakmayıp bir iki kez hastaneye gittim. Tehdit etme suçundan yatarsın dedi.. Ailemle de aramız pek iyi değil

Onun peşini bırakmayıp bir iki kez hastaneye gittim. Tehdit etme suçundan yatarsın dedi.. Ailemle de aramız pek iyi değil

Burda tehdit yok ki, sen tehdit ettin mi ki? Tehdit bambaşka bir suç her şeyden önce yazılı veya görüntülü kayıt gerekiyor. Yaşının küçük olmasından faydalanıp yalan atmış sen de inanmışsın cano Yarın durma Sağlık Bakanlığını ara, şikayette bulun. Sağlık Bakanlığının şikayet hattı var sanırsam ara. CİMERe de yazmayı unutma. Adamın yaptığı büyük bir suç, hastayla ilişki kurmak hele ki senin durumunda büyük suç.

Kac
Sizin yaşınız kaç? Bu doktor kac yasindaydi? Gönül ilişkisimi kurmustu sizle?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…