Neden hep kaybediyorum?

Neden intihar girişiminde bulundunuz

Kendinizi kendi başınıza kurtarın ki kurtulmak için tuttuğunuz dal kurumasın.

Olanlar aklınızdan çıkmak zorunda. Kendi geleceğiniz için devam etmek zorundasınız.

Bak canım bir kere ne olursa olsun canına kıyma yaşın çok genç hayatını yaşa hiç bir şey için canını sıkmaya değmez

Tb

Tabİkide karısına herşeyi anlat elbet elinde kanitlar vardır deliller vardır mesajlar vardır . Birde okumuş kültürlü insan der güveniriz böylelerine

Yapmayın yahu. Nasıl akıllar veriyorsunuz.
Kızcağız zaten intihar girişiminde bulunmuş. Böyle bir şey yaparsa patlayacak olan olayları kaldıracak psikolojide mi sizce?
19 yaşında kız çocuk daha çocuk

Yapmayın yahu. Nasıl akıllar veriyorsunuz.
Kızcağız zaten intihar girişiminde bulunmuş. Böyle bir şey yaparsa patlayacak olan olayları kaldıracak psikolojide mi sizce?
19 yaşında kız çocuk daha çocuk
Ama doktor bey karısıyla mutlu mesut huzurlu şekilde evliliğine devam edecek olan bu kıza olacak nasıl sindirecek ki

Intihar vakası var ortada bu doktor kim ya sikayet edilmesi lazım.
Böyle bir şey olabilir mi?
Görevi kötüye kullanmak bu.
Seninle ilişkiye girdi mi?
Lütfen detaylı yaz.
Böyle bir şey varsa bu kişinin kariyerini bitirmek gerek.
Feminist derneklere yazarın ortalığı ayağa kaldırırım.
Hasta bir insanı istismar edemez.
Piskiyatr mi?

Rızan var diye bir şey yok.
Şikayet et lütfen.
Nerde yaşıyorsun sen ?
İstanbul da mı?

Yatarsın hapiste demiş bide .
Korkutuyor pislik.
Ya ben her gün artık biri adına utanmaktan yoruldum.
Gerçekten şok oluyorum bu nasıl bir şeytanlık.

Tedaviye ihtiyacınız var.
Tedaviye gittiği hastanede oluyor bunlar zaten.
Intihar vakasiyla gidiyor hastaneye hasta bir genç kız istismara uğruyor bu seferde.
Pıskolojısı bozuk birinle ilişkiye giriyor hem de evli .

Hassas bir dönemde tedavi olmak için gittiğiniz hastanede doktor yardımcı olmak zorunda işleri bu ancak sizin durumunuzdan yararlanıp birliktelik yaşamak adilik, mesleğine de ihanet şikayet edilmeli.
her gelen psikolojik rahatsızlığı olandan yararlanıyor bunu artık huy edinmiş olabilir.
Şikayet işini bir düşünün kendinizden sonra belki başka kadinları kurtarmis olursunuz.
Kadın bir doktordan destek almanız ve inatla bırakmamanz lazım.
Ama bu doktor içeri gir 10 dk.konus 5 kutu ilaç al çık değil minimum 45 dk konuşma şeklinde bir doktor olmalı biraz pahalı olur ama imkanınız varsa iyi gelecek olan budur.
Doktorla mesaj konuşma fotoğraf varsa lütfen saklayin. Özellikle birliktelik kabul ettiği mesajları cimer üstünden ekleyin . Her yere şikayet edin.. adı çıksın en azından bir daha yapamasin.
Boşanması değil mesele zor durumda olan kadınlardan yararlanması belki siz 100. Kadınsnzdr adam inanılmaz bir av yeri bulmuş çok tehlikeli.

Son düzenleme:
Ay inanamıyorum Sabah sabah sinirlerim zıpladı yine.
Şikayet edilmesi lazım bunun.
Böyle bir şey olabilir mi ya?
Herkese yapar bu adam .
Bunun durdurulması gerekiyor .

Ama doktor bey karısıyla mutlu mesut huzurlu şekilde evliliğine devam edecek olan bu kıza olacak nasıl sindirecek ki

Sindirmek zorunda.
O adam karısıyla mutlu mesut devam edemez. Huylu huyundan vazgeçmez ve bir yerde patlak verir zaten.
Bu kızcağız o stresi kaldıramaz.
Kadın "benim kocama sen kafayı takmışsın, yoldan çıkarmışsın" der (ki bizim kadınlar bayılır kocayı korumaya) ve kıza ağır küfürler ederse ne olacak?

Birine akıl verirken birkaç adım ötesini de hesap etmek lazım. Hele böylesi hassas durumlarda.

Tedaviye gittiği hastanede oluyor bunlar zaten.
Intihar vakasiyla gidiyor hastaneye hasta bir genç kız istismara uğruyor bu seferde.
Pıskolojısı bozuk birinle ilişkiye giriyor hem de evli .

İstisnalar kaideyi bozmaz.
Her doktor aynı değildir.
Tedavisine devam etmek zorunda, ilaçlarını almayı bırakmış. Tekrar intihara kalkışırsa ne olacak.

İstisnalar kaideyi bozmaz.
Her doktor aynı değildir.
Tedavisine devam etmek zorunda, ilaçlarını almayı bırakmış. Tekrar intihara kalkışırsa ne olacak.
Evet etmeli tedavisine
Ama bu doktor da şikayet edilmeli hemen .
Böyle bir şey olamaz

Evet etmeli tedavisine
Ama bu doktor da şikayet edilmeli hemen .
Böyle bir şey olamaz

Şikayet konusu ayrı.
O süreci yönetebilmesi için de desteğe ihtiyacı var ve hatta başka bir doktor çok daha uygun şekilde yönlendirerek bu kızcağızın o insan müsvettesi tarafından istismar edildiğine dair rapor tutarsa öttürürler o pisliği.
İyileşmeye başlasın kavgasını da verir zaten

Onları geride bırakarak, adam mutsuz olsa kıza ne faydası var şu andam psikolojisi dağılmaya müsait birine lütfen daha tetikleyici öneriler vermeyin

Yapılacak olanı yapmışsınız zaten. Destek almayı bırakmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…