Pek çok sebep var. En çok aileselNeden intihar girişiminde bulundunuz
Öncelikle merhaba,
Bundan aylar önce intihar girişimim olmuştu. Bileklerimi kesmiştim. O esnada hastanede bir doktorla tanıştım. Psikolojik destek görmem için bana yardım etmişti. 2 ay kadar konuştuk. Hep yanımda oldu. Beraber çok fazla şey yaşadık. Ama sonra evli olduğunu ve ayrılmak istediğini söyledi. Bu sefer eskisinden daha kötü oldum. Yolları çoktan ayırdık. Ama yaşattıkları ağrıma gidiyor. Geçenlerde eşinin fotoğrafını ilk kez gördüm, çok güzel bir kadın. Kendimi kötü bir o kadar da değersiz hissettim.
Ben mi abartıyorum olanları diye düşünüyorum? Ama olanlar aklımdan da çıkmıyor. Ne yapayım dersiniz??
Yaşattıkları zoruma gidiyor. Onun peşini bırakmamıştım, beni polise şikayet etmekle tehdit etmişti
Tb
Tabİkide karısına herşeyi anlat elbet elinde kanitlar vardır deliller vardır mesajlar vardır . Birde okumuş kültürlü insan der güveniriz böylelerine
Ama doktor bey karısıyla mutlu mesut huzurlu şekilde evliliğine devam edecek olan bu kıza olacak nasıl sindirecek kiYapmayın yahu. Nasıl akıllar veriyorsunuz.
Kızcağız zaten intihar girişiminde bulunmuş. Böyle bir şey yaparsa patlayacak olan olayları kaldıracak psikolojide mi sizce?
19 yaşında kız çocuk daha çocuk
Rızan var diye bir şey yok.Polise şikayet edeceğimi söyledim ona. " Bana hiçbir şey olmaz seninde rızan vardı, en fazla boşanırım ama ben seni şikayet edersem 3 ay yatarsın " dedi. Öyle böyle vazgeçirdi. Ayrıca aradan haftalar geçti, şimdi şikayet etsem birşey yapılır mı ki?
Tedaviye gittiği hastanede oluyor bunlar zaten.Tedaviye ihtiyacınız var.
Ay inanamıyorum Sabah sabah sinirlerim zıpladı yine.O adama gelince net şekilde sapık ve berbat bir insan ablacım. Bak sen hasta olarak hastaneye gitmişsin, hem de psikiyatri hastası olarak. Adam da senden yaşça büyük biri, psikolojinin o an zayıf olduğunu fark edip senden yararlanmış. Adamın yaptığı net şekilde suç hem de tıp ahlakına aykırı. Şikayet etseydin kesinlikle ceza alırdı, hastayla ilişki kurmak yazak. Sen değersiz değilsin, karşındaki hasta bir çocuktan faydalanan iğrenç ötesi bir insan.
Ama doktor bey karısıyla mutlu mesut huzurlu şekilde evliliğine devam edecek olan bu kıza olacak nasıl sindirecek ki
Tedaviye gittiği hastanede oluyor bunlar zaten.
Intihar vakasiyla gidiyor hastaneye hasta bir genç kız istismara uğruyor bu seferde.
Pıskolojısı bozuk birinle ilişkiye giriyor hem de evli .
Evet etmeli tedavisineİstisnalar kaideyi bozmaz.
Her doktor aynı değildir.
Tedavisine devam etmek zorunda, ilaçlarını almayı bırakmış. Tekrar intihara kalkışırsa ne olacak.
Evet etmeli tedavisine
Ama bu doktor da şikayet edilmeli hemen .
Böyle bir şey olamaz
Onları geride bırakarak, adam mutsuz olsa kıza ne faydası var şu andam psikolojisi dağılmaya müsait birine lütfen daha tetikleyici öneriler vermeyinAma doktor bey karısıyla mutlu mesut huzurlu şekilde evliliğine devam edecek olan bu kıza olacak nasıl sindirecek ki
Öncelikle merhaba,
Bundan aylar önce intihar girişimim olmuştu. Bileklerimi kesmiştim. O esnada hastanede bir doktorla tanıştım. Psikolojik destek görmem için bana yardım etmişti. 2 ay kadar konuştuk. Hep yanımda oldu. Beraber çok fazla şey yaşadık. Ama sonra evli olduğunu ve ayrılmak istediğini söyledi. Bu sefer eskisinden daha kötü oldum. Yolları çoktan ayırdık. Ama yaşattıkları ağrıma gidiyor. Geçenlerde eşinin fotoğrafını ilk kez gördüm, çok güzel bir kadın. Kendimi kötü bir o kadar da değersiz hissettim.
Ben mi abartıyorum olanları diye düşünüyorum? Ama olanlar aklımdan da çıkmıyor. Ne yapayım dersiniz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?