Ama doktor bey karısıyla mutlu mesut huzurlu şekilde evliliğine devam edecek olan bu kıza olacak nasıl sindirecek kiYapmayın yahu. Nasıl akıllar veriyorsunuz.
Kızcağız zaten intihar girişiminde bulunmuş. Böyle bir şey yaparsa patlayacak olan olayları kaldıracak psikolojide mi sizce?
19 yaşında kız çocuk daha çocuk
HaklısınızSindirmek zorunda.
O adam karısıyla mutlu mesut devam edemez. Huylu huyundan vazgeçmez ve bir yerde patlak verir zaten.
Bu kızcağız o stresi kaldıramaz.
Kadın "benim kocama sen kafayı takmışsın, yoldan çıkarmışsın" der (ki bizim kadınlar bayılır kocayı korumaya) ve kıza ağır küfürler ederse ne olacak?
Birine akıl verirken birkaç adım ötesini de hesap etmek lazım. Hele böylesi hassas durumlarda.
Ama doktor bey karısıyla mutlu mesut huzurlu şekilde evliliğine devam edecek olan bu kıza olacak nasıl sindirecek ki
Ortada gönül ilişkilik bir durum yok, ortada adli bir vaka var. Konu sahibesi hakkını yasal yollardan aramalı, kendi tedavisine odaklanmalı, o rezil adamla da asla bir daha görüşmemeli.
Adam yabancı, aslen arap. FilistinliIntihar vakası var ortada bu doktor kim ya sikayet edilmesi lazım.
Böyle bir şey olabilir mi?
Görevi kötüye kullanmak bu.
Seninle ilişkiye girdi mi?
Lütfen detaylı yaz.
Böyle bir şey varsa bu kişinin kariyerini bitirmek gerek.
Feminist derneklere yazarın ortalığı ayağa kaldırırım.
Hasta bir insanı istismar edemez.
Piskiyatr mi?
Ay pislik.Adam yabancı, aslen arap. Filistinli
Adam yabancı, aslen arap. Filistinli
Herkes sormuş seninle fiziki bir iliski yasadimi diye yoksa duygusal gezme tozma sevgili tarzimi cevap alamadik ?Adam yabancı, aslen arap. Filistinli
Birliktelik yaşadık, çok şey yaşadıkHerkes sormuş seninle fiziki bir iliski yasadimi diye yoksa duygusal gezme tozma sevgili tarzimi cevap alamadik ?
Ay pislik.
Bide gelmiş bizim ülkemize.
Ya şikayet et lütfen şunu defolsun bu ülkeden
Şuan beni engelledi her yerden. Instagramda fake bir hesaptan takip ediyorum. Karısı da okumuş bir kadın. Şikayet etmeye kalksam olan bana olacakOkuyunca ben de şaşırmıştım, bizim doktorlarımız böyle şeyler yapmıyor Allaha şükür. Adamdaki cesarete bak, mülteci olarak geldiğin ülkede hastaya istismarda bulun, hapis mapis de gözünü korkut üstüne. BU iğrenç herifi acilen şikayet et konu sahibesi, umarım sınırdışı ederler bu deyyusu.
Şuan beni engelledi her yerden. Instagramda fake bir hesaptan takip ediyorum. Karısı da okumuş bir kadın. Şikayet etmeye kalksam olan bana olacak
O tarz ilaçlardan 6 ayda etki beklememek gerekiyor kana 6 ayda karışıyor, bunu dr.unuza söylemeniz gerekirdi.Çok derin değildi kesikler ama iz kaldı maalesef.. ilaçlarin faydasını göremeyince psikiyatriste gitmeyi bıraktım
daha ne kadar oldu ki psikiyatriste başlayalı.. hemen etki etmezÇok derin değildi kesikler ama iz kaldı maalesef.. ilaçlarin faydasını göremeyince psikiyatriste gitmeyi bıraktım
pislik herifBirliktelik yaşadık, çok şey yaşadık
Öncelikle çok gecmis olsun. Bu sizin hatanız değil karşınızdaki insan iki yüzlü davranmış. Kendinizi ve kafanızı toplayana kadar birilerine duygusal olarak bağlanmamaya çalışın. Hayal kırıklığı yaşadıkça bu sizi aşağı çeker ve toparlanmaniz zaman alır. Kendinize hobiler edinin kariyer hedefleyen sevdiğiniz kişilerle vakit geçirmeye çalışın.Öncelikle merhaba,
Bundan aylar önce intihar girişimim olmuştu. Bileklerimi kesmiştim. O esnada hastanede bir doktorla tanıştım. Psikolojik destek görmem için bana yardım etmişti. 2 ay kadar konuştuk. Hep yanımda oldu. Beraber çok fazla şey yaşadık. Ama sonra evli olduğunu ve ayrılmak istediğini söyledi. Bu sefer eskisinden daha kötü oldum. Yolları çoktan ayırdık. Ama yaşattıkları ağrıma gidiyor. Geçenlerde eşinin fotoğrafını ilk kez gördüm, çok güzel bir kadın. Kendimi kötü bir o kadar da değersiz hissettim.
Ben mi abartıyorum olanları diye düşünüyorum? Ama olanlar aklımdan da çıkmıyor. Ne yapayım dersiniz??
Ailemden ayrı yaşıyorum okul sebebiyle. Şikayet edince birşey olacağını sanmıyorum. Karısına anlatmayı düşünüyorumpislik herif
sağlık bakanlığına hastanenin başhekimliğine şikayet etmek zorundasın
ailenle mı yaşıyorsun yoksa onlardan ayrı mısın? hani okul vs den dolayı
Sana olur diyoruz neden bize inanmiyorsunAilemden ayrı yaşıyorum okul sebebiyle. Şikayet edince birşey olacağını sanmıyorum. Karısına anlatmayı düşünüyorum
Ailemden ayrı yaşıyorum okul sebebiyle. Şikayet edince birşey olacağını sanmıyorum. Karısına anlatmayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?