Neden hep kaybediyorum?

Yapmayın yahu. Nasıl akıllar veriyorsunuz.
Kızcağız zaten intihar girişiminde bulunmuş. Böyle bir şey yaparsa patlayacak olan olayları kaldıracak psikolojide mi sizce?
19 yaşında kız çocuk daha çocuk
Ama doktor bey karısıyla mutlu mesut huzurlu şekilde evliliğine devam edecek olan bu kıza olacak nasıl sindirecek ki
Haklısınız

Ama doktor bey karısıyla mutlu mesut huzurlu şekilde evliliğine devam edecek olan bu kıza olacak nasıl sindirecek ki

Ortada gönül ilişkilik bir durum yok, ortada adli bir vaka var. Konu sahibesi hakkını yasal yollardan aramalı, kendi tedavisine odaklanmalı, o rezil adamla da asla bir daha görüşmemeli.

Ortada gönül ilişkilik bir durum yok, ortada adli bir vaka var. Konu sahibesi hakkını yasal yollardan aramalı, kendi tedavisine odaklanmalı, o rezil adamla da asla bir daha görüşmemeli.

Adam yabancı, aslen arap. Filistinli

Adam yabancı, aslen arap. Filistinli

Okuyunca ben de şaşırmıştım, bizim doktorlarımız böyle şeyler yapmıyor Allaha şükür. Adamdaki cesarete bak, mülteci olarak geldiğin ülkede hastaya istismarda bulun, hapis mapis de gözünü korkut üstüne. BU iğrenç herifi acilen şikayet et konu sahibesi, umarım sınırdışı ederler bu deyyusu.

Adami sikayet et. Yaptiklarinin cezasini ceksin. Hasta bir kizdan faydalanmak neymis gorsun. Sende mutlaka psikiyatriye git. Intahat agir bir durum.

Ay pislik.
Bide gelmiş bizim ülkemize.
Ya şikayet et lütfen şunu defolsun bu ülkeden
Şuan beni engelledi her yerden. Instagramda fake bir hesaptan takip ediyorum. Karısı da okumuş bir kadın. Şikayet etmeye kalksam olan bana olacak

Şuan beni engelledi her yerden. Instagramda fake bir hesaptan takip ediyorum. Karısı da okumuş bir kadın. Şikayet etmeye kalksam olan bana olacak

Ablacığım korkma, hiçbir şey olmaz. Sen istismara uğrayan tarafsın, %100 haklısın. Sağlık Bakanlığına şikayet etmelisin. Korkuyorsan istersen site yöneticisi kazeni etiketlerim sana yardımcı olur. Öncelikle şunu anla bu konu insan ilişkileriyle illgili bir konu değil, ortada büyük bir suç var sen de kurbansın. Hakkını aramalısın. Adamı da kadını da bırak toptan geç.

Araplara gelince kadın okumuş mokumuş fark etmiyor, onların kültürde çokeşlilik var sen yoksan adam başkasını bulur karısı da kabul eder. Arapların kadınlarındna da erkeklerinden de bir halt olmaz leş gibi yaşıyorlar işte her türl ahlaksızlığı yapıyorlar yapana da göz yumuyorlar. Ayrıca dediğim gibi bırak bu adamı, çıkar aklından karısını marısını da boşver bir an önce Sağlık bakanlığına durumu bildir. Adamın statüsü mültecidir zaten büyük ihtimalle işindne kovulur umarım ülkemizden de sepetlenir.

Çok derin değildi kesikler ama iz kaldı maalesef.. ilaçlarin faydasını göremeyince psikiyatriste gitmeyi bıraktım
O tarz ilaçlardan 6 ayda etki beklememek gerekiyor kana 6 ayda karışıyor, bunu dr.unuza söylemeniz gerekirdi.

Lütfen tekrar başka bir uzmandan destek alın inanın hayat bu embesillere üzülecek kadar uzun değil.

Onlar o kadar degersizmis ki sizin zayif anınızda sizin değerinizi kullanabilmisler. Bunlarin hepsini bir ders bir tecrübe olarak görüp hemen bir uzmana gidin, benzer yoldan 3 kez geçmiş biri olarak söylüyorum her şey yoluna giriyor.

kendinle otur dertleş için çıkana kadar ağla gerekirse ama aynıhatayı tekrarlama lütfen gerek yok senin ölmüş olman kimseye vicdan azabı çektirmez annen baban dışında onlara bunu yapmamalısın

doktor sana hastane tarafından intiharın sebebiyle tedavi için atanan doktor mu? hastanedeki rastgele tanıştığın herhangi bir doktorsa ben intiharını bilmiyordum gönül ilişkisiydi der mi bilemiyorum. doktoru tehdit ettin mi hastanede? bu hastane güvenlik kayıt sistemine girdi mi?.sen hem psikolojik hem de hukuk yardımı almalısın. kendi başına değil de bir bilenle başvurularını yap. biz bilemeyiz bu konuyu. acil şifalar olsun. umarım mutlu olursun.

Çok derin değildi kesikler ama iz kaldı maalesef.. ilaçlarin faydasını göremeyince psikiyatriste gitmeyi bıraktım
daha ne kadar oldu ki psikiyatriste başlayalı.. hemen etki etmez
kafanıza göre ilacı bırakmak tehlikeli bilmiyor musunuz?
lütfen bir an önce yeniden psikiyatriye başlayın

Öncelikle çok gecmis olsun. Bu sizin hatanız değil karşınızdaki insan iki yüzlü davranmış. Kendinizi ve kafanızı toplayana kadar birilerine duygusal olarak bağlanmamaya çalışın. Hayal kırıklığı yaşadıkça bu sizi aşağı çeker ve toparlanmaniz zaman alır. Kendinize hobiler edinin kariyer hedefleyen sevdiğiniz kişilerle vakit geçirmeye çalışın.

pislik herif
sağlık bakanlığına hastanenin başhekimliğine şikayet etmek zorundasın
ailenle mı yaşıyorsun yoksa onlardan ayrı mısın? hani okul vs den dolayı
Ailemden ayrı yaşıyorum okul sebebiyle. Şikayet edince birşey olacağını sanmıyorum. Karısına anlatmayı düşünüyorum

Ailemden ayrı yaşıyorum okul sebebiyle. Şikayet edince birşey olacağını sanmıyorum. Karısına anlatmayı düşünüyorum

Şikayet edince bir şey olup olmayacak olması ilişkinin içeriğine bağlı
Bu adam tedavin için atanan bir doktorsa eğer hastane içinde ceza alır ancak kanunen reşit olman ve rızan olması sebebiyle öyle hapis ya da sınır dışı gibi bir ceza almaz. Ancak akli melekelerinin yerinde olmaması durumunda cezai bir durum oluşuyor
Tedavin için atanan bir doktor değilse en fazla uyarırlar ama bu ülkede evli insanların ilişki yaşaması suç değil kanunen
Karısıyla ya da çevresiyle iletişim kurarsan insanları taciz etmekten seni bile suçlu bulabilirler, olaylar çarpıtılır, karısı ne halt olursa olsun uzak dur.

Bu arada benim fikrimi soruyorsan ardına bakma yeni bir tedaviye başla ve yola devam et. Bu ülkede 12 yaşında onlarca kişi tarafından tecavüze uğramış çocuğa rızası var denildi mahkemede ve içlerinde öğretmen, asker olanlar vardı. O yüzden durumunun maalesef kanun önünde çok izah edilir bir durumu yok, bizim ülkemizde maalesef kadının değeri yok bu yüzden daha büyük üzüntüler yaşabilirsin. Bunları sana sıradan bir vatandaş olarak yazıyorum, hukukçu ya da doktor değilim ama belli bir tecrübem var, zamanında böyle bir şikayet oluşturdum ve ısrarla takip edip davacı oldum ama bir sonuç çıkmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…