Amann sanki depresyonda olmayanmı var be canımcım sal gitsin.gel beraber salalım hattasen seni mutlu eden şeyleri biirsin onları yapmayı dene .boşa para verme.ben seni bedavaya dinlerim
Canımsın sağol:)) anlatacak şey o kadar çok kii hep çözüm bulmaya alıştığım için şikayet edemiyorum:))Kızlar buraya yazdıkça ''aynı beeeeen'' diye ekliyorum sadece.Şu iki haftalık dağınıklığımdan gündelikçi bile bıktı canım. Her yerden yapılacak listesi topluyor kadıncağız akşam gözüme sokar gibi masaya bırakıp gitmiş oluyor:))Birde unutkanlık sorunum var kii evlerden ırak.
Babam ben bekarken diyordu yavvv adama yazik senin evin pasakli pasakli adam ne yapsin seni
Çok şükür çözüm bulamayıp çözümsüzlük içinde kaybolanlar var sanaunutkanlık içinde hangi vitamindi bilemicem sallamıyım şimdi işte onu almaya çalış
Babam ben bekarken diyordu yavvv adama yazik senin evin pasakli pasakli adam ne yapsin seni
Beni böyle sev sevceksen demek istiyorum.
Yoksa kutumu açtırıcam.
Aynen öle diyo işteGelecek olan görücülere demese bari.
Aynen öle diyo işteGelecek olan görücülere demese bari.
Blöf yapıyoooooor.
Hatta isteme, nişan döneminde küçük kızımı elin adamı alıyor psikolojisi içinde
kızın gözünün üstünde kaşı var diyene dalacak halde oluyorlar.
Canım onu bile almaya üşeniyorum desem kovalamazsın di mi? Her gece yatmadan önce kulandığım bir ilacım var inan ''boşver '' deyip yatıyorum. Bu ara böyle maalesef. Ama geçer sonra biliyorum. Zaman zaman olur bana böyle.
kizlar bisey soracam ama alinmayin uzerinize... Bu tembellik anne ve babadan kaynaklanabilirmi ? ben misal bunu cok dusunuyorum, mesala benim annem ve babam cok caliskanlar bisey yapacak olsalar hic usenmezler... babam istten geldigi zamanlar evde hic oturmazdi, direk bahceye gider bahce isinle ugrasir... annem ise ev isini cinciik gibi yapar koskoca evi supurur, temizlerdi... galiba ben aileme cekmisim bu konuda tembelligi hic sevmiyorum, kucukluktten beri hep merakliymisim temizlik isine.... biraz övunmek gibi olmasinda amcalarim bile derler cok caliskan oldugumu, hatta yengelerim kizlarina beni örnek olarak gösterirler, hic bi is yapmiyorlar diye....
ben evlenmeden önce son dk cıydım şimdi planlı programlı herşeyi gününde halleden bir htun oldum :)))
Bir süre yendim ben bu huyumu...
Odadan odaya geçerken yere düşen oyuncağı 10 kez de önünden geçsem eğilip almıyordum:) Ne bu ya dedim.Ve erteleme hastalığı koydum adını:) Teşhis bende tedavide bende olsun dedim...O günden sonra aklımdan ama sonra yaparım dediğim herşeye inat ettim o an yaptım....
Tahmin etmekte zorlanmayacağınız gibi sonra bu olayıda erteledim
Bende çok üşengecim kızlar ya.. Kansızlıkta var .. Ben evli değilim , evlenince değişirmi bilmiyorum.. annem değişmez diyo şimdiden başla bişeylere diyo evlenince hiç yapamazsın diyo . Peki benim gibi olan varmı ? Evlnmeden önce iş güç yapamyan ama evlenince yapan ?Bende böyle teselli buluyum bari
madem laptop var kablosuza çevir interneti. mutfakta oturmak gerçekten işe yarıyor. ben yemek yapmaktan nefret eden biriydim. salonda pc ve tv başından ayrılamadığım içinde mutfağa gidip hiç bir şey yapmazdım. şimdi daha iyi hissediyorum
Birde temizlik almış başını gitmişse dediğim gibi bi kadın tut ,hem sana yardımcı olsun hemde bugünde geçti artık yarın yaparım deme gibi bir lüksün olmaz.
Ev tertemiz olduktan sonra da 2 3 günde kirlenmesine bağlı ,tozunu al yerini sil süpür ev dağılmaz kirlenmez gözünde iş büyümez (kim temizlik yapmayı severki yoksa :/ ) Bu arada temizlik yapacağın gün asla ama asla pc yi açmamalısın :)))))
Kahvaltı olayına bende hala bi çözüm bulamadım ve bende çok fazla sebze yemeği yapmıyorum.
Canım onu bile almaya üşeniyorum desem kovalamazsın di mi? Her gece yatmadan önce kulandığım bir ilacım var inan ''boşver '' deyip yatıyorum. Bu ara böyle maalesef. Ama geçer sonra biliyorum. Zaman zaman olur bana böyle.
''aman boşver, yarın yaparım'' kulübü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?