Neden hiç birşey yapamıyorum :(

Amann sanki depresyonda olmayanmı var be canımcım sal gitsin.gel beraber salalım hattasen seni mutlu eden şeyleri biirsin onları yapmayı dene .boşa para verme.ben seni bedavaya dinlerim

Canımsın sağol:)) anlatacak şey o kadar çok kii hep çözüm bulmaya alıştığım için şikayet edemiyorum:))Kızlar buraya yazdıkça ''aynı beeeeen'' diye ekliyorum sadece.Şu iki haftalık dağınıklığımdan gündelikçi bile bıktı canım. Her yerden yapılacak listesi topluyor kadıncağız akşam gözüme sokar gibi masaya bırakıp gitmiş oluyor:))Birde unutkanlık sorunum var kii evlerden ırak.

Çok şükür çözüm bulamayıp çözümsüzlük içinde kaybolanlar var sana unutkanlık içinde hangi vitamindi bilemicem sallamıyım şimdi işte onu almaya çalış

Çok şükür çözüm bulamayıp çözümsüzlük içinde kaybolanlar var sana unutkanlık içinde hangi vitamindi bilemicem sallamıyım şimdi işte onu almaya çalış

Canım onu bile almaya üşeniyorum desem kovalamazsın di mi? Her gece yatmadan önce kulandığım bir ilacım var inan ''boşver '' deyip yatıyorum. Bu ara böyle maalesef. Ama geçer sonra biliyorum. Zaman zaman olur bana böyle.

Aynen öle diyo işte Gelecek olan görücülere demese bari.

Blöf yapıyoooooor.
Hatta isteme, nişan döneminde küçük kızımı elin adamı alıyor psikolojisi içinde
kızın gözünün üstünde kaşı var diyene dalacak halde oluyorlar.

bende ilke imza atıp temizlikci alacam kayınvalidemide başına koyacam başa cıkamıyorum kış temizliği lazım benim kafa şişti çüzümü böyle buldum...

bu olmadı işte hiç olmadı.boşver şeytana iyi gelir.şeytan mı geride bıraktıkların mı kendinde dahil ? ee napıyoruz bu akşamdan itibaren tam gaz ilaca devam.öyle devam et ki hatırlaman gerekmeyenleri bile unutmaaa hadi verelim coşkuyu

babam aynı söylediğin gibi işten gelir gelmez bahçeye çıkar, annemde her gün ne işi varsa aksatmadan yapar kesinlikle katılmıyorum bu söylediğine.. ama annemin yaptığı bi hata var küçükken alıştırmadı hep kendisi yaptı meraklı olsak bile sen yapamazsın deyip yaptırmadı, keşke alıştırsaydım der hep..

kesinlikle internet tembel yapıyor insanları bazı arkadaşların tesbiti doğru...

walla kızlar harikasınız ya. demekki tembellerin espri yeteneği daha gelişmiş. :) ayrıca dağınıklar daha zekiymiş :)

ben evlenince tersi oldum sanki. özümdeki tembellik değişmez bu bi gerçek ama önceden daha çok evişi yapıodum sanki :)

ben kahvaltıya çözüm buldum, tembellik iştahsızlıkta yapıyor bende, her sabah krep yaparım yanına domates zeytin ya da yulaf, müsli hazırlar yerim pratik

bende böle ilaçlarımı almaya üşeniorum. ya üşeniorum ya unutuyorum. en son demirim baya yerlerdeydi. doktor nasıl ayakta duruyorsun dedi de öle aldım demir hapı mı :)

slm dün 10;da kalkması gereken fakat 11:30 eşimin dersi erken bittiğinden eve gelmesiyle zil sesiyle uyanan benim ............. kendini şartlayıp 10da kalkıcam diyende benim offfffff yaaaaaaaaa

kızlar walla ben uzun zamandır öyleyim çünkü depresyondayım kendinize aman iyi bakın. ben hiç bi iş yapamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…