Neden hiç birşey yapamıyorum :(

evde otursan çok daha kötü olurdu, napcan evişi yapıp ya, aman boşver, kendine eziyette etme bunları düşünüp
ama yemek sorununu çözmelisin, çünkü tek tip beslenme başına iş açabilir
yinede yapasım yok diyosan sağlık açısından çiğ beslenme en iyisi, bol salata, şekersiz meyveler ve kuruyemişlerle onuda yemek yapmadan halledebilirsin aslında

Son düzenleme:

bence insanlar sevdiği konularda istikrarlı oluyor ve bahanelere sarılmıyor bu konularda, insanın kendini dinlemesi lazım
demekki en sevdiğin şey yazmak, belkide kemanı bırakmalısın, çünkü kendini zorlayıp eziyet ediyosun mesela...

ev işi yapmayı kim sever ya, aman iki sepet ütü yaptım ve şuan içimde sevgi kelebekleri uçuşuyor diyen bi kadın hiç görmedim

ben evlenmeden önce son dk cıydım şimdi planlı programlı herşeyi gününde halleden bir htun oldum :)))

Ne güzel hikayeymiş o ya varsa biri banada anlatsın

Sen memnun,eşin memnun kim muzdarip bu dertten?

Ben değilim yaaaa deme şimdi,sabahtan kalan çayı akşam içmenin tadını alan vazgeçemez o hazdan

ben memnun değilim ya gerçekten. bir iki günlük tembellikten mutlu oluyorum ama uzun sürünce mutsuz oluyorum. şu ara nerdeyse bi aydır böleyim.

bence bu anneden görme tespiti doğru değil. benim annem yıllardır çalışır , işlerini yemeğini de hiç aksatmaz. iki kız kardeşiz. kardeşime göre ben daha tembelimdir.
bi akrabamız var mesela. kadın temizlikle pek ilgisi yok , büyük kızlarıda öle. ama küçük kızı temiz ve hamarat. diğer kızlar anasından görmüşse bu niye görmemiş. kardeşlerin hepsi aynı olsa dediğiniz olabilir ama kardeşler farklı olduğuna göre bu tamamen karakterle ilgili bence.

birde tembellik illa pis olmak değildir. ayrıcada nice evi düzenli temiz kadını ben temiz olarak değerlendirmiorum. benim için hijyen daha önemli. bezlerin karıştırılması, tuvaletten su alma vs. gibi şimdi aklıma gelmeyen daha bi sürü hijyene (bana göre) aykırı şeyllerin sonucu olarak yapılan temizliği temizlikten saymam pek . :) dağınığımdır ama temizimdir. bu halimi diğer duruma tercih ederim. ama hem düzenli hem hijyenik olmayı da bu halime tercih ederim.

Kısıtlı zamanın olsa paşa paşa yaparsın bence

Ben çalışıyorum ve evde de bir işi atlarsam yığılma olacağını bildiğimden ne kadar yorgun olursam olayım yapıyorum mecburen

Yoksa çamaşırlar da bulaşıklar da hak getire

kv mi? o yapıo kendine zaten. biz ayrı takılıoz genelde. eşimde onun yaptıklarını bazen yiyor. sevdiği yemekler olursa. genelde eşimle birlikte yiyoz. menüüde yumurta melemen genelde :) ya bi ara yapıodum. yap yap hergün yapmak gerekio. hemen bitip yemekler. hergün ne yapcam die düşünmek zor gelio. hep aynı yemekleri yapmaktan da hoşlanmıyorum. birde ne bilim sorumluluğum sadece iş ev değil. okulum falan da var. eve ağırlık verince başka hiçbişi yapamıyorum. o zaman da moralim bozuluyor.

aynen öle.

meyve ile aram iyi. onu yiyorum. salatayı da çok seviyorum ama kim yapcak onu :)

öle insanlarda var ya :)

bende çalışıyorum. artı okulum var.

Kendim için her akşam sofram hazır olur evli değilim ama inan buzdolabının üstü ve çalışma masam yapılacak notlarla dolu.
Rutin yaptığım hiçbirşeyi yapamıyorum sporum, kuaförüm,telefonla hal hatır sorma bile.Günlerdir bir odayı toplayamadım,felaket bir melankoli var.Çözemediğim bir kırgınlık depresyon falan mı diyorum ama bilemedim ne olduğumu.

sadece sende değil emin ol canım herkeste var o melankoli,ama geçer geçicek merak etme

ben son üç gündür sabahları ayılamıyorum, 12 yatmış ve deliksiz uyumuş olmama rağmen, hala uyuyasım var bi miskinlik var ama melankoli yok allahtan
bence bazen bu ruh hali mevsim değişimlerinden de oluyo ya, son günlerde burda hava kapalı ve nemli, insan kıpırdamak istemiyo haliyle

Son düzenleme:
bende 2 haftadır falan sabahları o kadar zor uyanıyorum ki
ama pazar günü yani izin günümde sabahın köründe dikildim ayağa gıcık oldum
evide boşlamıştım yaklaşık 1,5 haftadır
dün o kadar moralim bozuktu ki
gittim eve annemde geç gelecekti
açtım pc den müziği
hem ağladım, hem süpürdüm, hem toz aldım ,hem sildim valla
iyi geldi
sonra da güzel bi duş
oh hem rahatladım hem kurtuldum
haftasonuda bi rütuş yaparım tamamdır..
akşam iş yapmyı seviyorum zaten:)

hatırlıyorum eskiden konserve yapılırdı arka bahçelerde,kavanozları ters çevirir kazanlarda kaynatırdık falan komşularla
yada ekmek falan yapardı annemler sac da
zaten o zaman misafirimiz de eksik olmazdı
yapardık yerdik içerdik
şimdiki gıbı masraf olmasın diye kaçınmazdı insanlar gelip gitmekten

Son düzenleme:
Ben bu durumun mevsimsel olduğunu düşünüyorum.
Bir kaç haftadır bende de var bir tembellik.
Eşim ve oğlum olmasa yemek bile yapmam herhalde.
Mecburiyetlerim olduğu için kendimi zorluyorum ama
bulduğum en ufak bir boşlukta kanepede buluyorum kendimi.

Kizlar selam bende islerimi hep son anda yapiyorum,

bu okulda ve meslek egitimindede ayniydi,sinavlar icin son iki gün önceden olmadi bir gün önceden acil bir sekilde eteklerim tutusurdu.

simdide ev islerinde öyleyim,yani illaki son ana kalacak.

tabiki stres faktörü böylece yüksek oldugu icin pek iyi bir aliskanlik olmasa gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…