Neden hiç birşey yapamıyorum :(

tuvalete gitmeye bende üşeniorum. ama neden o da titizliğimden ve detaycılığımdan. gitmekle bitmioki. ayaklarımı yıkıyorum 4-5 ellerimi yıkıyorum. yıka yıka bitmior. çok üşeniorum ondan

delinin de böylesi ...hem tembel, hem titiz

bende öyleyım, evde yemeğe oturcağımız zaman herkese sorarım ''ellerini yıkadın mı '' diye

bende öyleyım, evde yemeğe oturcağımız zaman herkese sorarım ''ellerini yıkadın mı '' diye

evet hijyen takıntım var. yaptıklarımı anlatsam deli demeye devam edersin.

Anaaaaaam zati galiba benim asil temel nedenlerimden biri bu tembelligimin cok titiz olmama

cünkü eger tam temiz yapamiyacaksam diyorum amaaaaan bosver hic yapmama

yani ya tam ya hic

hastaneye gidince de çantama varana kadar herşeyimi yıkıyorum. bana 50 den aşağı su faturası gelmior zaten. çok yıkama yapıorum. aslında iyi ki tembelim. bu titizlikle birde çalışkan olsam halimi düşünün :)

Anaaaaaam zati galiba benim asil temel nedenlerimden biri bu tembelligimin cok titiz olmama

cünkü eger tam temiz yapamiyacaksam diyorum amaaaaan bosver hic yapmama

yani ya tam ya hic

ya hançer sonuna kadar girmeli
ya da kınından hiç çıkmamalı . diyorsun

Canım sen yorgunluktan işi yavaş yapıyosun suyu da çok açık bırakmış oluyosun:)) Ben evde onu da yapmıyorum kesinlikle bizim evde küresel ısınmaya katkı sağlamaya çalışan biri var.Benim faturalar da yüksek geliyor bu ara:))

ya hançer sonuna kadar girmeli
ya da kınından hiç çıkmamalı . diyorsun

Tabi canimmmm baska türlü beni kesmiyorr

ayyy kizlar durun ben bi gidip iscileri yokliyayim eger bugünde bitirmeden giderlerse kesnin sicak susuzluktan kafayi yiyecemmm

ve yarin adamlari hasat edecemmm

makinaları çift çift açıorum. bulaşıkları iki kere yıkatıyorum. ondan oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…