Evet canımm...
Sonuçta o gün misafir gelmicekse rahatıma bakıyorum :)
Çokta keyifli oluyor.
yoruldum hala bitmedi ya. işe gitmeye de az kaldı
amaaan bosver anam tadini cikar
evlenince belki esin daha fazlasini isteyecek.
ama tabi aksinede olabilir.
ya bizim birde tadilat varrrr 3 gündür sicak su yokkkk
gidip iscileri dövesim var,dün dediler aksama biter bugünde esime demisler aksama biter,eger bitmezse bugün var yaaaaa yarin onlara pis bir suikast planlarim
vardiyalımı çalışıyorsun canım?
Çağrı merkezi falan mı?
bende ilke imza atıp temizlikci alacam kayınvalidemide başına koyacam başa cıkamıyorum kış temizliği lazım benim kafa şişti çüzümü böyle buldum...
yok bugünlük böle. toplantı var. sonra esas pazartesi başlıcam. çağrı merkezi değil
yoruldum hala bitmedi ya. işe gitmeye de az kaldı
bu olmadı işte hiç olmadı.boşver şeytana iyi gelir.şeytan mı geride bıraktıkların mı kendinde dahil ? ee napıyoruz bu akşamdan itibaren tam gaz ilaca devam.öyle devam et ki hatırlaman gerekmeyenleri bile unutmaaa hadi verelim coşkuyu
Ayy yıkanamıyorsundurda canım sen şimdi.
Bencede akşam olmassa komplo planları kurmaya başla sen...
walla kızlar harikasınız ya. demekki tembellerin espri yeteneği daha gelişmiş. :) ayrıca dağınıklar daha zekiymiş :)
Canim ne isinde calisiyorsun?
bende böle ilaçlarımı almaya üşeniorum. ya üşeniorum ya unutuyorum. en son demirim baya yerlerdeydi. doktor nasıl ayakta duruyorsun dedi de öle aldım demir hapı mı :)
ya kızlar bu gece susuzluktan yandım kavruldum, yanıma almayı unutmuşum kalkamadım, gece sesler duydum malum yalnızım evimde kalkıp bakmadım bile o değil de afedersiniz sabaha kadar wc ye kalkmadım.
tuvalete gitmeye bende üşeniorum. ama neden o da titizliğimden ve detaycılığımdan. gitmekle bitmioki. ayaklarımı yıkıyorum 4-5 ellerimi yıkıyorum. yıka yıka bitmior. çok üşeniorum ondan
tuvalete gitmeye bende üşeniorum. ama neden o da titizliğimden ve detaycılığımdan. gitmekle bitmioki. ayaklarımı yıkıyorum 4-5 ellerimi yıkıyorum. yıka yıka bitmior. çok üşeniorum ondan
eninde sonunda sendekı tembellik cevherini görecektirNişanlım bu yazdıklarımı görse büyük ihtimalle sinir krizleri geçirir ve beni afaroz ederdi.
gidiyorum ama sor nıye gidiyorumhadi sende markete git. markete gitmek evişi yapmaktan daha aykırı bi durum :)
ya kızlar bu gece susuzluktan yandım kavruldum, yanıma almayı unutmuşum kalkamadım, gece sesler duydum malum yalnızım evimde kalkıp bakmadım bile o değil de afedersiniz sabaha kadar wc ye kalkmadım.
Buradada bir çoğumuz tembelikten yakınıyoruz biekaçımız sadece 1 günlüğüne aynı evde olsak ne olurdu acaba??? Ama benim evde değil tabi ki:)))
Buradada bir çoğumuz tembelikten yakınıyoruz biekaçımız sadece 1 günlüğüne aynı evde olsak ne olurdu acaba??? Ama benim evde değil tabi ki:)))
eninde sonunda sendekı tembellik cevherini görecektir
Gördü sanırım :)
Habire nutuk çekiyor bana. Ama onun yanında hamarat olmaya çalışıyorum.
Ama gene yaranamıyorum :)
Bir kere bize geldi. Mangal yakıcaz. Köfte yoğurdu annem bana verdi al şekil ver falan diye :)
Boş durma çocuğun yanında diye. İlk köfte yapma deneyimim öyle başlamıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?