kulaklarım patlıyor sessizliğimden, tembelliğimden ölüyorum
Bazen ne yaparsan yap olmuyor. diyosunen tembel hikayem böyle şarkı vardı teonun
kızlar walla ben uzun zamandır öyleyim çünkü depresyondayım kendinize aman iyi bakın. ben hiç bi iş yapamıyorum
makinaları çift çift açıorum. bulaşıkları iki kere yıkatıyorum. ondan oluyor
Selam üşengeç hanımlar :)
Dün akşam yemeğe davetliydik dolabımda ütülü tek bir kıyafet bile yok ve dolabın içi hani pazar tezgahları olur ya aynı onun gibi pembe boleromu bulamadım yaa ara ara yok maden ocağına girmiş gibiydim en sonunda hepsini yere attım en alttan çıktı
Zavallı eşim de katlıyor tek tek yerdekileri en sonunda dayanamadı tıktı hepsini dolabaaa
Kizlar günaydin
bugünden itibaren tamamiyla isten ayrilmis bulunarak kücük bir depresyondayim
ama evide suan aslinda temizlemem kerekiyorken....nerrrrdeeeeeee
dibine kadar tadını çıkar arkadaşım......
anam ne diyon
nasil yani?
depresyona girmeme gerek yok mu??
ama maddi yönü
yeni iş bakarsın işsizlik maası albiliyomusun iki gün bunları üşünme ya hiç bişiy kaybetmessin..
calışana heryerde ekmek var....
bak iste o konu biraz karisik,cünkü onlar beni isten kovdular
ama zaten benimde canima minnetti,belki 3 ay ödemiyecekler issizlik parasini
sende mi almanyada kaliyorsun?
ya benim böle bi sorunum var. benim gibi olup da bu sorunu aşan var mı?
sorunum şu ki bi sürü işim olmasına rağmen hiçbişi yapmadan akşam etmek. öyleki karnımı bile doyuramıyorum ya. önceden sınav stresim falan vardı ondandır diyordum ama değiliki gündür evdeyim. evi falan temizlicem diye annemlere bile gitmedim. ama iiki gündür hiçbişi yapmadım.
nasıl aşcam ben bunu.
Kizlar günaydin
bugünden itibaren tamamiyla isten ayrilmis bulunarak kücük bir depresyondayim
ama evide suan aslinda temizlemem kerekiyorken....nerrrrdeeeeeee
kız sen ne diyon benim kocacık yemeğe gelecek ben hala kadınlar kulübündeyim.30 dak sonra gelcek ne yemek hazrlıycem uf ya.aman
Selam üşengeç hanımlar :)
Dün akşam yemeğe davetliydik dolabımda ütülü tek bir kıyafet bile yok ve dolabın içi hani pazar tezgahları olur ya aynı onun gibi pembe boleromu bulamadım yaa ara ara yok maden ocağına girmiş gibiydim en sonunda hepsini yere attım en alttan çıktı
Zavallı eşim de katlıyor tek tek yerdekileri en sonunda dayanamadı tıktı hepsini dolabaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?