Neden insan gibi tartışılamıyor?

Kesinlikle diğer konudaki yorumlarınızı okumalısınız tekrar. Algı madem sizin için bu kadar önemli, diğer konuda konu sahibinin sorusuna cevap verseydiniz sadece...Valla bu konuyu açanla oradaki yorumları yazan aynı insan mı anlamadım. Eleştirdiğiniz ne kadar şey varsa kendiniz orda yapmışsınız...

Neyse,benim derdim şu:Nasılsa beni görmüyor birşey yapamaz diye hele birde birkaç taraftar toplayınca insanlar gereksiz yere saldırıyorlar.Bu durumu görmeden geçebilirsin ki çoğu zaman öyle yaparım yada gün gelir bunu konu edersin.Söylediğimde ne kötülük var?Tartışma edebini konuşalım buna ihtiyacımız var diyorum.

konu sahıbı beni göruyormu acaba?

ben hem musluman,hem dövmesızım..

kendı kendıne konuşuyorsun su durumda,muhattapların neler anlatıyor bı bılsen..

o kadar yıllık uyeyım..kımı nerden engellerım hıc bılmıyorum..

kız gelır gelmez bunun kıtabını mı okudun?

Dayanamadım,cevap vereceğim.Forumda dini konu yasak.Yani siz maşallah,inşallah,Allah korusun vs diyebilirsiniz elbet,ama konu alakasızken konu sahibinin konusuna sormadığı halde dini açıdan bakarak bir cevap veremezsiniz.Forum kurallarına aykırı bu.

Bu şekilde olmaz.Ortaya laf söylüyorsunuz ama ispatı yok.Ya bu konuya yorum yazmak için zahmet etmeyin yada beni itham ettiğiniz şeyleri gösterin.Ama o zor bir iştir.Bana bunu yazmışsın diyeceksin bende sana neden öyle yazdığımı söyleyeceğim uzayıp gidecek ama böyle kısaca laf söylemek kolay oluyor değil mi?

Ben de size diyorum ki bu konuda problem yaşayan taraf sizsiniz, kim niye taraftar olsun ki birbirine burada? Çok kitap okuyorsunuz ve yanlış bir bilgilendirme yapmışsınız, ilahiyat okuyan insanlar sizi düzeltmiş ve siz durumu kabul etmek istemeyip insanlarla uygun olmayan bir üslupla konuşmuşsunuz. Yanlışsanız yanlış biliyormuşum diyin geçin. Bir de üstüne konu açmışsınız, tartışma üslubu konusunda sizde sorun var gibi duruyor. Yanlış anlamayın lütfen, ben de bazen sinirleniyorum falan ama sonrasında hatamızı kabul etmemiz gerek bence.

Hedef yok diyorsunuz fakat insanlar anlayıp gelmişler.
Zaten linkteki konuyu okuyunca da anlaşılıyor neden bu konuyu açtığınız.
Muhtemelen diğer konudaki yorumlar yüzünden ceza yiyeceksiniz çünkü dini yorum yasak.
Ve orda sizi uyaran arkadaş kötü bir şey söylememiş bu işin okulunu okuyorum demiş siz fevri davranmışsınız açıkçası bunu belirtmeden edemedim..
O yüzden biraz daha sakin olursak yorum yaparken sorun oluşmayacaktır.

Konu alakasız neden olsun ki?
Herşeyin dinde bir yeri var.
Ayrıca ben dini bir tartışma başlatmadım ki.
Bir kişi tanıyorum önceden dövme yaptırmak istemiş sonra vazgeçmişti ve bana iyiki zamanında yaptırmamışım dinende uygun değilmiş ama bana o zaman bunu söyleyecek kimse yoktu ve bende bilmiyordum demişti.
Bende yardımcı olmak amaçlı bu bilgiyi bir cümle olarak paylaştım o kadar ve ayrıca bu benim bildiğim bir konu olduğu için yazdım yani kulaktan dolma bilgi değil.
Bu durumda konu sahibi bu bilgi işine yaramazsa geçer gide sonuçta ona budizm ile yada abaorjinlerle ilgili birşey yazmadım değil mi?Karşılığında teşekkür yada yanıtta beklemedim ama beni terslemesi bence tepkiyi hakediyor.
Burda yazdığımız yanıtlara para almıyoruz,teşekkür beklemiyoruz ama zaman ayırıp yanıt vrelim birde terslenelim.Sonrada susalım.niye benimde yanıt verme hakkım yok mu?

bırbımızle yüz yüze konusmadıgımız ıcın yanlıs anlayabılıyoruz genellıkle.
zamanla alısırsın duruma :)

Hiç tartışamayacağım inanın. Kültürden bahsediyorsunuz, eğitim diyorsunuz fakat bir tarafta bu işin ilmini öğrenen bir arkadaşa internetten fetva gönderen bir siteyi referans gösteriyorsunuz...Sürekli kendinizle çelişiyorsunuz, sizinle tartışmam çok saçma olur inanın...

Gelen insanların demek tartışmanın tadı damaklarında kalmış ama benden ordan kaçıp burda soruna yönelik genel bir konu açtım neden benim amacım kişiler yada tartışmak değil de ondan.

Çok komiksiniz.

İnsanları azarlayarak,hakaret ederek yazmışsınız diğer konuda.Ne bekliyorsunuz,baş tacı olmayı mı ?

Çok komiksiniz.

İnsanları azarlayarak,hakaret ederek yazmışsınız diğer konuda.Ne bekliyorsunuz,baş tacı olmayı mı ?
Baştacı olmak ne demek acaba?Yani ne işe yarar?
Ben öyleyimdir durduk yerde insan azarlarım hiç neden yokken üstelik!!!!!

tam vurun abalıya diye konuya atlayış yapıcaktım ki linke tıkladım, o yuzden cevabım farklı olucak çünküsoruya ciddi ciddi cevap vereceğim,
burda ya da herhangi bir yerde biri sana bir soru sordugunda alakasız olarak kendi düşünceni üstelik yargılar şekilde söylersen, cevabını her şekilde alırsın
hele ki burda kimse kimsenin babası değil kardeşi değil neden çeksin ya da neden sussun? sen onu azarlarsan o da seni azarlar sen yargılarsan o da seni yargılar, yani senin fikrin bir nimet değil o kişiye göre, sen yazdın diye gidip şükür namazı falan da kılmayacak yani,
sünnet diye bi konu vardı orada da vardı böyle bişey kadın oğlumu sünnet ettirebilir miyim yuksek fikirleriniz nedir diye sormamış ama konu çok baska yere getirilmiş, neyse diyeceğim o ki
sen kendi doğrunu herkesin doğrusundan önce görürsen cevabını da alırsın, yapıcak bişey yok

Son düzenleme:
Baştacı olmak ne demek acaba?Yani ne işe yarar?
Ben öyleyimdir durduk yerde insan azarlarım hiç neden yokken üstelik!!!!!

Konu sahibi memur olmama engel mi demiş,siz günah demişsiniz.Kız belki ateist...Tepki alınca da Allah beni sizin gibilerden koruyor demişsiniz.Bundan da nasıl bu kadar eminsiniz o da ayrı ironi. Evet,aynen öyle yapmışsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…