Olan birşey yok.
Hep dertlerimiz para,ana,eş...vb olmayacak ya bende insanların iletişim kurma ve anlama seviyelerini dert edindim.
Sanal olması herşeyin söylenebileceği anlamına gelmiyor..Bu neden ile daha iyi nasıl iletişim kuraraız bunu konuşalım istedi o kadar.Sorun yok.:))
Ayrıca elbtte istemediklerimi okumuyorum.
Sağol şekerim, bakıyorum:)
Neyse,benim derdim şu:Nasılsa beni görmüyor birşey yapamaz diye hele birde birkaç taraftar toplayınca insanlar gereksiz yere saldırıyorlar.Bu durumu görmeden geçebilirsin ki çoğu zaman öyle yaparım yada gün gelir bunu konu edersin.Söylediğimde ne kötülük var?Tartışma edebini konuşalım buna ihtiyacımız var diyorum.Siz bize günde iki kitap okuyun dediniz mi demişim peki ben? İnsanların algısına laf ediyorsunuz fakat demediğim şeyleri yazıyorsunuz siz de. Bu forumda benim de sinirimi bozan çok yorum oldu, siz her ne kadar birine karşı yazmadım genel deseniz de şu an cevaplarını engellediğiniz için göremediğiniz arkadaşlar var, daha yeni bir konuda tartışmışsınız...Ve bu arkadaşlar da diğer konulardan tanıdığım insanlar, hiç sanmıyorum ki birilerine yok yere saldırsınlar. Diğer mesajlarınızı da göz önünde bulundurarak saldırgan bir üslubunuz olduğunu düşündüm. Ama tartışma konusunu bilmiyorum, onu görünce daha objektif davranabilirim sanırım, gerçi siz o arkadaşlar için açmamışsınız ama üst üste gelince böyle anlaşılıyor:)
Neyse,benim derdim şu:Nasılsa beni görmüyor birşey yapamaz diye hele birde birkaç taraftar toplayınca insanlar gereksiz yere saldırıyorlar.Bu durumu görmeden geçebilirsin ki çoğu zaman öyle yaparım yada gün gelir bunu konu edersin.Söylediğimde ne kötülük var?Tartışma edebini konuşalım buna ihtiyacımız var diyorum.
Bu şekilde olmaz.Ortaya laf söylüyorsunuz ama ispatı yok.Ya bu konuya yorum yazmak için zahmet etmeyin yada beni itham ettiğiniz şeyleri gösterin.Ama o zor bir iştir.Bana bunu yazmışsın diyeceksin bende sana neden öyle yazdığımı söyleyeceğim uzayıp gidecek ama böyle kısaca laf söylemek kolay oluyor değil mi?Kesinlikle diğer konudaki yorumlarınızı okumalısınız tekrar. Algı madem sizin için bu kadar önemli, diğer konuda konu sahibinin sorusuna cevap verseydiniz sadece...Valla bu konuyu açanla oradaki yorumları yazan aynı insan mı anlamadım. Eleştirdiğiniz ne kadar şey varsa kendiniz orda yapmışsınız...
Neyse,benim derdim şu:Nasılsa beni görmüyor birşey yapamaz diye hele birde birkaç taraftar toplayınca insanlar gereksiz yere saldırıyorlar.Bu durumu görmeden geçebilirsin ki çoğu zaman öyle yaparım yada gün gelir bunu konu edersin.Söylediğimde ne kötülük var?Tartışma edebini konuşalım buna ihtiyacımız var diyorum.
Teşekkür ederim ben bu yasağı bilmiyordum ama burda direkt şu üye bu üye diye hedef göstermiyorum belki form yöneticileri buna farklı bir uygulama yapabilir çünkü bu konu yani tartışma adabı konusu neden kapatılacak bir konu olsun ki?
Konu alakasız neden olsun ki?Dayanamadım,cevap vereceğim.Forumda dini konu yasak.Yani siz maşallah,inşallah,Allah korusun vs diyebilirsiniz elbet,ama konu alakasızken konu sahibinin konusuna sormadığı halde dini açıdan bakarak bir cevap veremezsiniz.Forum kurallarına aykırı bu.
Bu şekilde olmaz.Ortaya laf söylüyorsunuz ama ispatı yok.Ya bu konuya yorum yazmak için zahmet etmeyin yada beni itham ettiğiniz şeyleri gösterin.Ama o zor bir iştir.Bana bunu yazmışsın diyeceksin bende sana neden öyle yazdığımı söyleyeceğim uzayıp gidecek ama böyle kısaca laf söylemek kolay oluyor değil mi?
Gelen insanların demek tartışmanın tadı damaklarında kalmış ama benden ordan kaçıp burda soruna yönelik genel bir konu açtım neden benim amacım kişiler yada tartışmak değil de ondan.Hedef yok diyorsunuz fakat insanlar anlayıp gelmişler.
Zaten linkteki konuyu okuyunca da anlaşılıyor neden bu konuyu açtığınız.
Muhtemelen diğer konudaki yorumlar yüzünden ceza yiyeceksiniz çünkü dini yorum yasak.
Ve orda sizi uyaran arkadaş kötü bir şey söylememiş bu işin okulunu okuyorum demiş siz fevri davranmışsınız açıkçası bunu belirtmeden edemedim..
O yüzden biraz daha sakin olursak yorum yaparken sorun oluşmayacaktır.
Bir süredir bu siteyi takip ediyorum insanlardaki bu laf sokma huyunu anlamakta zorlanıyorum.
Biri bir soru soruyor ve insanlar zahmet edip yanıt yazyorlar.
Olaki yanıtlardan hoşuna gitmeyen oldu hemen onu tersliyor.Hakaret yok,kaba-saba bir ifade yok bu sözel şiddet neden?
Eğer yazılanlara tahammül gösterilemeyecekse burda niye başlık açılıyor.Binbir çeşit farkl düşünce var.Konu zaten başkasının düşüncesine tahammülsüzlük.
Bakıyorum herkes kendisi alim yanıt verdiği kişi cahil sanıyor.
İnsan bir düşünür karşımdaki kaç yaşında,eğitimi hayat deneyimi ne bilmiyorum der.
Normal hayatta asla karşısındakinin yüzüne söyleyemeyeceği şeyleri burda klavye başında döktürüyor.
Hemen saldırmalar,eski konuları karıştırıp ordan kendilerince çıkarım yapıp laf sokmaya çalışmalar.Basit sokak ağzı ifadeler,hitaplar.
Bu konuyu şunun iin açtım normal hayatta karşımızdakinin gözünün içine bakarak söyleyemeyeceğimiz şeyleri burda yazmamalıyız ayrıca kişinin kim olduğunu bilmeden tanımadan önyargılı olmamalıyız.40 yaşında iki üniversite mezunu günde 2 kitap okuyan birine 18 yaşında üniversite okumaya yeni başlamış biri sanki çocuk azarlar gibi kitap oku...gibi şeyler yazınca traji-komik oluyor.
Bu yazdıklarıma şimdi hemen beğenmiyorsan git tarzında yaklaşanlarda olacaktır.Eğer herkes böyle olsa zaten bir saniye durulmaz.Yani bu sözümden ne anlaşılsın.Yukaradaki sözüm herkese değil haddini bilmeyenlere isteyen üsütüne alınabilir ama kimsenin kullanıcı adını vermediğim için kimseye de söz hakkı doğmuyor.
Baştacı olmak ne demek acaba?Yani ne işe yarar?Çok komiksiniz.
İnsanları azarlayarak,hakaret ederek yazmışsınız diğer konuda.Ne bekliyorsunuz,baş tacı olmayı mı ?
Baştacı olmak ne demek acaba?Yani ne işe yarar?
Ben öyleyimdir durduk yerde insan azarlarım hiç neden yokken üstelik!!!!!
Ya çok pardon nasıl olur aman yarabbi deleri ayırmamışım ha keşke birden söylemeseydiniz sizin gibi ayırabilen birinin karşısında nasıl ezildim şimdi...-de'leri ayırmayı bilmediğiniz için ciddiye alamadım. PARDON.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?