- 6 Mart 2020
- 223
- 127
- 18
- Konu Sahibi xGuzGulleri
-
Sırf sevilmek ve iyi görünmek için gülüyorsan yapmacık duruyordur üzerinde insanlar da samimi bulmuyor olabilir.Yanlis anlama sakin yardımcı olmak için yazıyorum.En iyisi hiç sallama kendin ol hayatın boyunca rol yapamazsın sonuçta insanların seni sen olduğun için sevmesi lazim Zaten Hangimiz gerçekten sevildigimize emin olabiliriz ki?
Bunu guleryuzlu olmaniza baglamayin
Bende cok gulerim ve oldukca da sansliyim arkadas konusunda da ask konusunda da
Guleryuzlu insanlar cok sevilir toplumda
Belki hareket ve davranislarinizda karsi tarafi rahatsiz eden bir sey vardir
Mesela sevgiliniz cocukca davraniyor demis , guleryuzlu olmakla cocukca davranis arasinda cok fark vardir
Olduğunuz gibi sizi sevecek olan vardır elbet ama sırf güleryüzlüsünüz diye de sevilecek değilsiniz.
Belki de bu etiketlemeden, kendinizi farklı görmekten insanları uzaklaştırıyorsunuz olabilir mi?
Not: asık suratlı ama bir o kadar da saf ve çocuksu bulunan bir hemcinsiniz
Bunu guleryuzlu olmaniza baglamayin
Bende cok gulerim ve oldukca da sansliyim arkadas konusunda da ask konusunda da
Guleryuzlu insanlar cok sevilir toplumda
Belki hareket ve davranislarinizda karsi tarafi rahatsiz eden bir sey vardir
Mesela sevgiliniz cocukca davraniyor demis , guleryuzlu olmakla cocukca davranis arasinda cok fark vardir
Tamam da sorun guleryuzlu olmaniz degil zaten , baska bir tarafiniz itiyor insanlari demek kiSevilmek için yapmıyorum bunları. Gerçekten içimden geliyor. Hatta okuldaki ogretmenlerim beni severdi. Bi komsumuz da inşallah kızım da senin gibi güler yüzlü olur dedi.
Sen kendini sicak ve guler yuzlu goruyor olabilirsin disardan "deli deli, cocuk ve saf" gorunuyor yaptiklarin demek ki.
Kimse "harika muthiş, iyi, melek" insan oldugu icin dişlanmiyor bunu kafaniza sokun bir kere.
Sen baskalarina asik surat yapmacik diyorsun, baskalarina gore de sen devamli gulen yapmacik geliyorsundur belki????
Sizin gibi insanlarin sayisi hiç az degil. Burada senin konuna benzer o kadar cok konu acildi ki... En itici buldugum insan kesimlerinden "harikayim ama beni sevmiyorlar" sevilen herkes kaka, kotu zaten filan...
Kendinize karsi objektif olabildiginizi sanmiyorum. Yazini okurken bile ittin beni
Sen sevilmeme sebebin icin *guleryuz*unu söylemissin ama bir de o insanlara sormak lazım.
Bence insanlar odaklı yaşamamalısın.
Kendini sev ve kendine uygun arkadaşlar seç.
Kimseye de kendini sevdirmeye çalışma.
Neden insanlar tarafından sevilme ihtiyacı duyuyorsun?
Bu da normal bir durum değilDoğru düzgün arkadaş bulduğumda en son 5 yaşındaydım. Bulamıyorum yani
Ben kendime harikayim mi dedim? Harika değilim tabi herkesin hataları vardır. Bana deli diyen alrabamizin annesi cenaze evinde hep güldü. Şimdi ben de mi ona deli diyeyim? Yeri geldiği zaman ciddi oluyorum elbette. Ayrıca bana çocukça ve saf dediğinde 16 yaşındaydım. Sizce ne kadar olgun olabilirim? Sevdiğim çocuk da sevdiği olduğu halde bana umut verdi yalan söyledi sevdiğim yok dedi. Bu da bana çocukça geliyor
Tamam cok iyi insansin, cok guler yuzlu, sicaksin hep kotuler, asik suratlilar seviliyor. Senin gibilerin kiymeti bilinmiyor tüh tüh...
16 yasinda 20 yas uzerinde biriyle birlikte degilsen(olmamaliydin) yasina yakin biri sana cocukça diyorsa 16 yaş olgunlugunda bile degilsindir belki de?????
Yalan soylemek, aldatmak başka, sana yaptigi yorum başka şeyler. Asiri anlamsiz sacma orneklerden gidiyorsun, sana aciklamayla ugrasamayacagim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?