Neden insanlar tarafindan sevilmiyorum?

xGuzGulleri

İktisatçı Bayan
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Mart 2020
223
127
18
Guleryuzlu pozitif bir insanım. Gülmeyi çok seviyorum ozellikle. Elimden geldiği kadar iyi bir insan olmaya çalışıyorum. Ama sevilmiyorum. Hem akrabalar hem arkadaşlar hem de aşk konusunda sanssizim.
Ben guleryuzlu olduğum icin bi akraba anneme deli deli gülüyor demiş. Bu yüzden o kızın düğününe bile gitmedik. Halbuki yeri geldiği zaman ciddi olmasını da biliyorum. Aşk konusunda hiç şansım yok zaten. Asık suratli yapmacık kızlar benden daha çok seviliyor. Ben guleryuzlu sıcakkanlı olduğum halde sevilmiyorum. Eski sevdiğim benim için saf ve çocukça demiş. Sırf guleryuzlu olduğum için. Erkekler zaten güzel olsun da ne olursa olsun kafasindalar.
Arkadaş konusunda da hep kötü sınıflara düştüm. Lisede vs hep dislandim. Üniye geçtim insanlardan mümkün olduğu kadar uzak duruyorum. Çünkü herkes yapmacık geliyor bana.
Guleryuzlu olmak kötü bir şey mi? Her şeye gülen biri değilim yeri geldiğinde ciddi de olurum. Ama insanlar hep iyi niyetim suistimal ediyor. Kendimi de eleştiriyorum yeri geldiğinde ama olmuyor. Yıllardır böyle. İnsanlar mi kötü ben mi kötüyüm anlamadım

Sırf sevilmek ve iyi görünmek için gülüyorsan yapmacık duruyordur üzerinde insanlar da samimi bulmuyor olabilir.Yanlis anlama sakin yardımcı olmak için yazıyorum.En iyisi hiç sallama kendin ol hayatın boyunca rol yapamazsın sonuçta insanların seni sen olduğun için sevmesi lazim Zaten Hangimiz gerçekten sevildigimize emin olabiliriz ki?

Sen kendini sicak ve guler yuzlu goruyor olabilirsin disardan "deli deli, cocuk ve saf" gorunuyor yaptiklarin demek ki.
Kimse "harika muthiş, iyi, melek" insan oldugu icin dişlanmiyor bunu kafaniza sokun bir kere.
Sen baskalarina asik surat yapmacik diyorsun, baskalarina gore de sen devamli gulen yapmacik geliyorsundur belki????

Sizin gibi insanlarin sayisi hiç az degil. Burada senin konuna benzer o kadar cok konu acildi ki... En itici buldugum insan kesimlerinden "harikayim ama beni sevmiyorlar" sevilen herkes kaka, kotu zaten filan...

Kendinize karsi objektif olabildiginizi sanmiyorum. Yazini okurken bile ittin beni

Bunu guleryuzlu olmaniza baglamayin
Bende cok gulerim ve oldukca da sansliyim arkadas konusunda da ask konusunda da
Guleryuzlu insanlar cok sevilir toplumda
Belki hareket ve davranislarinizda karsi tarafi rahatsiz eden bir sey vardir
Mesela sevgiliniz cocukca davraniyor demis , guleryuzlu olmakla cocukca davranis arasinda cok fark vardir

Olduğunuz gibi sizi sevecek olan vardır elbet ama sırf güleryüzlüsünüz diye de sevilecek değilsiniz.
Belki de bu etiketlemeden, kendinizi farklı görmekten insanları uzaklaştırıyorsunuz olabilir mi?

Not: asık suratlı ama bir o kadar da saf ve çocuksu bulunan bir hemcinsiniz

Sevilmek için yapmıyorum bunları. Gerçekten içimden geliyor. Hatta okuldaki ogretmenlerim beni severdi. Bi komsumuz da inşallah kızım da senin gibi güler yüzlü olur dedi.

O zamanlar 16 yaşındaydım. Yani ne kadar olgun davranabilirim ki?

Sevilmek için yapmıyorum bunları. Gerçekten içimden geliyor. Hatta okuldaki ogretmenlerim beni severdi. Bi komsumuz da inşallah kızım da senin gibi güler yüzlü olur dedi.
Tamam da sorun guleryuzlu olmaniz degil zaten , baska bir tarafiniz itiyor insanlari demek ki
Bunun nedenini bulmaniz gerekiyor

Ben kendime harikayim mi dedim? Harika değilim tabi herkesin hataları vardır. Bana deli diyen alrabamizin annesi cenaze evinde hep güldü. Şimdi ben de mi ona deli diyeyim? Yeri geldiği zaman ciddi oluyorum elbette. Ayrıca bana çocukça ve saf dediğinde 16 yaşındaydım. Sizce ne kadar olgun olabilirim? Sevdiğim çocuk da sevdiği olduğu halde bana umut verdi yalan söyledi sevdiğim yok dedi. Bu da bana çocukça geliyor

Tamam cok iyi insansin, cok guler yuzlu, sicaksin hep kotuler, asik suratlilar seviliyor. Senin gibilerin kiymeti bilinmiyor tüh tüh...

16 yasinda 20 yas uzerinde biriyle birlikte degilsen(olmamaliydin) yasina yakin biri sana cocukça diyorsa 16 yaş olgunlugunda bile degilsindir belki de?????
Yalan soylemek, aldatmak başka, sana yaptigi yorum başka şeyler. Asiri anlamsiz sacma orneklerden gidiyorsun, sana aciklamayla ugrasamayacagim.

Siz beni kötülemeye mi yoksa yardım etmeye geldiniz acaba? Amacınız ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…