- 6 Mart 2020
- 223
- 127
- 18
- Konu Sahibi xGuzGulleri
-
Bu da normal bir durum değil
Siz beni kötülemeye mi yoksa yardım etmeye geldiniz acaba? Amacınız ne?
Boşver ya cidden insanlar kötü niyetli artık. Böyle insanların da iyi niyetini öldürüyorlar.
Pozitif ve güler yüzlü olmanızın dışında insanlara karşı sürekli gerçekleri söyleyen, duymak istediklerini değil de kendi içinizden geçenleri söyleyen bir insan mısınız?
Canim ben 24 yaşındayım iyi kötü bisuru insan geçti hayatımda aşk hayatımda da cok kalbim kırıldı Bende kirdim birilerini ama tek bildiğim kendin ol gerekirse yalnız kal diğer turlusu çok yorucu bir iki dostun olsun ama onlara karşı kibar nazik gerçekten ihtiyacı olduğunda yanında olacagin arkadaş izlenimi verirsen uzun süreli dostlukların olabilir ama belli bir yaştan sonra dost edinmekte zor
Kaybettiğin hicbirşey yok vallaHele bu devirde insan bulmak zor.
Karakterinizden bağımsız olarak insanların çok önyargılı olduğunu düşünüyorum. Güleryüzlü insanların sahte, çok gülmeyen insanların da suratsız olarak yaftalanması bana aşırı önyargılı geliyor. Bu çıkarımları yapabilmek için o kişinin bireysel yaşamını ve karakterini bilmek gerekir.Hayır kimsenin kalbini kırmamaya özen gösteririm ama kalbi kirilan ben olurum. Okulda dislanmamin sebebi de hocalar tarafından sevilmemdi. Kendisi her halta gülen insanlar tarafından sevilmedim. Panik atagim var ve ilaç kullanıyorum. Ağladığım zaman kalbim daralıyor. Bu süreci de mutlu olarak atlatmaya çalışıyorum
Karakterinizden bağımsız olarak insanların çok önyargılı olduğunu düşünüyorum. Güleryüzlü insanların sahte, çok gülmeyen insanların da suratsız olarak yaftalanması bana aşırı önyargılı geliyor. Bu çıkarımları yapabilmek için o kişinin bireysel yaşamını ve karakterini bilmek gerekir.
Sizi anlıyorum çünkü arkadaş konusunda ben de çok şanssız bir insanım. Defalarca sorunun bende olduğunu düşünsem de arkaya dönüp baktığımda benimle ilgili sorun olmadığını anladım. Ama sorunun neyden kaynaklandığını da anladım. Sizce sorun güler yüzlü olmanız mı yoksa başka çıkarımlar da yaptınız mı?
Sıkıntı güleryüzlü olman değil işte. Güleryüzlülüğünü gölgede bırakan başka bir sıkıntı var demek ki. Mesela fazla alıngan olabilir misin? Bana birisi kalkıp 'deli deli gülüyorsun' dese o insana gıcık olma seviyeme göre ya laf sokarım ya güler geçerim. Ama düğününe gitmeyecek, cenazede bile açığını arayacak kadar kinlenmem.
Bana öyle dediğini ben başkalarından duydum. Kimseye karşı da kinlenmem. Karşıma hep kötü insanlar çıkıyor. Belki de ben yanlış insanları hayatıma alıyorum.
İnsanları genel olarak sevmiyorum
Hayır kimsenin kalbini kırmamaya özen gösteririm ama kalbi kirilan ben olurum. Okulda dislanmamin sebebi de hocalar tarafından sevilmemdi. Kendisi her halta gülen insanlar tarafından sevilmedim. Panik atagim var ve ilaç kullanıyorum. Ağladığım zaman kalbim daralıyor. Bu süreci de mutlu olarak atlatmaya çalışıyorum
Bana öyle dediğini ben başkalarından duydum. Kimseye karşı da kinlenmem. Karşıma hep kötü insanlar çıkıyor. Belki de ben yanlış insanları hayatıma alıyorum.
İnsanlar kötü ve çıkarları için yaklaşıyorlar karşılarındaki kişiye. Çok sevdiklerimiz dışında bu böyle. Seni olduğun gibi kabul eden bir iki kişi varsa etrafında şanslısınız. Onların kıymetini bilinGuleryuzlu pozitif bir insanım. Gülmeyi çok seviyorum ozellikle. Elimden geldiği kadar iyi bir insan olmaya çalışıyorum. Ama sevilmiyorum. Hem akrabalar hem arkadaşlar hem de aşk konusunda sanssizim.
Ben guleryuzlu olduğum icin bi akraba anneme deli deli gülüyor demiş. Bu yüzden o kızın düğününe bile gitmedik. Halbuki yeri geldiği zaman ciddi olmasını da biliyorum. Aşk konusunda hiç şansım yok zaten. Asık suratli yapmacık kızlar benden daha çok seviliyor. Ben guleryuzlu sıcakkanlı olduğum halde sevilmiyorum. Eski sevdiğim benim için saf ve çocukça demiş. Sırf guleryuzlu olduğum için. Erkekler zaten güzel olsun da ne olursa olsun kafasindalar.
Arkadaş konusunda da hep kötü sınıflara düştüm. Lisede vs hep dislandim. Üniye geçtim insanlardan mümkün olduğu kadar uzak duruyorum. Çünkü herkes yapmacık geliyor bana.
Guleryuzlu olmak kötü bir şey mi? Her şeye gülen biri değilim yeri geldiğinde ciddi de olurum. Ama insanlar hep iyi niyetim suistimal ediyor. Kendimi de eleştiriyorum yeri geldiğinde ama olmuyor. Yıllardır böyle. İnsanlar mi kötü ben mi kötüyüm anlamadım
İnsanlardan nefret ettiginizi, genel olarak insanları sevmediginizi söylüyorsunuz. Sonra da insanlardan sevgi ve dostluk bekliyorsunuz. Sizce bu mümkün mü ?Öyle. Suraya sevgilim olmuyor diye konu açsam pozitif ol guleryuzlu ol derler. Öyle olunca da yapmacık derler. İnsanlardan nefret ediyorum.
Güler yüzlü insanlar genel olarak sevilir. Sizin sorununuz o değil bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?