Neden insanlar tarafindan sevilmiyorum?

Canim ben 24 yaşındayım iyi kötü bisuru insan geçti hayatımda aşk hayatımda da cok kalbim kırıldı Bende kirdim birilerini ama tek bildiğim kendin ol gerekirse yalnız kal diğer turlusu çok yorucu bir iki dostun olsun ama onlara karşı kibar nazik gerçekten ihtiyacı olduğunda yanında olacagin arkadaş izlenimi verirsen uzun süreli dostlukların olabilir ama belli bir yaştan sonra dost edinmekte zor

Pozitif ve güler yüzlü olmanızın dışında insanlara karşı sürekli gerçekleri söyleyen, duymak istediklerini değil de kendi içinizden geçenleri söyleyen bir insan mısınız?

Hayır kimsenin kalbini kırmamaya özen gösteririm ama kalbi kirilan ben olurum. Okulda dislanmamin sebebi de hocalar tarafından sevilmemdi. Kendisi her halta gülen insanlar tarafından sevilmedim. Panik atagim var ve ilaç kullanıyorum. Ağladığım zaman kalbim daralıyor. Bu süreci de mutlu olarak atlatmaya çalışıyorum

Hele bu devirde insan bulmak zor.

Hele bu devirde insan bulmak zor.
Kaybettiğin hicbirşey yok valla yalnızlık da güzel ha çok yalnız hissediyosan kurslara gidebilirsin veya part time calisabilirsin.insanlara kotu davranmiyorsun sonuçta biraz enerji ile de alakalı olabilir bazilarinin ışığı oluyor insanları adeta çekiyor kendine Bende kiskaniyorum o insanları ama artık başka dertlerim var ugrasamam

Karakterinizden bağımsız olarak insanların çok önyargılı olduğunu düşünüyorum. Güleryüzlü insanların sahte, çok gülmeyen insanların da suratsız olarak yaftalanması bana aşırı önyargılı geliyor. Bu çıkarımları yapabilmek için o kişinin bireysel yaşamını ve karakterini bilmek gerekir.
Sizi anlıyorum çünkü arkadaş konusunda ben de çok şanssız bir insanım. Defalarca sorunun bende olduğunu düşünsem de arkaya dönüp baktığımda benimle ilgili sorun olmadığını anladım. Ama sorunun neyden kaynaklandığını da anladım. Sizce sorun güler yüzlü olmanız mı yoksa başka çıkarımlar da yaptınız mı?

Sıkıntı güleryüzlü olman değil işte. Güleryüzlülüğünü gölgede bırakan başka bir sıkıntı var demek ki. Mesela fazla alıngan olabilir misin? Bana birisi kalkıp 'deli deli gülüyorsun' dese o insana gıcık olma seviyeme göre ya laf sokarım ya güler geçerim. Ama düğününe gitmeyecek, cenazede bile açığını arayacak kadar kinlenmem.

Bana öyle dediğini ben başkalarından duydum. Kimseye karşı da kinlenmem. Karşıma hep kötü insanlar çıkıyor. Belki de ben yanlış insanları hayatıma alıyorum.

Bana öyle dediğini ben başkalarından duydum. Kimseye karşı da kinlenmem. Karşıma hep kötü insanlar çıkıyor. Belki de ben yanlış insanları hayatıma alıyorum.

Size ne kadar yardımcı olabilirim bilmiyorum ama ben sizin durumunuzdayken arkadaşlık ilişkilerimi komple bir kağıda yazdım. Kiminle neler yaşadığımı tek tek not aldım. Sorunun kaynağına inmek için özeleştiri yaptım. Sonucunda da dedikoduyu sevmediğim, gerçekleri söylediğim ve insanları pohpohlamadığım için sevilmediğime kanaat getirdim. Genelde erkeklerle anlaşabilme sebebim de buydu. Şu an 2-3 dostum var, onlar da benim gibi. Geri kalanlar merhabalık arkadaşım. Belki böyle bir yol izlemek hem arkadaşlık ilişkilerinde kendinizi tanımak hem de sorunu çözmek için yardımcı olur.
Bir de panik atak hastalığınız varmış, kendinizi üzmeyin. Yüksek derecede anksiyete yaşamış biri olarak nefes alamama hissini bilirim. Başkaları yüzünden kendinizi üzmeyin lütfen.:)

İnsanları genel olarak sevmiyorum

Guleryuzlu ve sicagim diyorsun ama bak burada tanimadigin insanlar yaziyla dahi seni biraz koseye kistirinca hemen tirnaklarini gosteriyorsun

Belki hayatinda bunu buradaki kadar net yapamiyor ve cumlelerine yansitamiyorsun ama muhtemelen davranislarina yansitiyorsun

Tum insanlar nefret edilesi degil evet bazilari gercekten kotu olabilir ama eminim çevrendeki herkes degil

Tum herkesin seni sevmesi de gerekmiyor buna göre yasayamayiz hayati

Mutlaka seni bir kisi seviyor ve deger veriyordur sende onlara yogunlasmayi denesen diger insanlara takilmayip?

bizimde bir öğrencimiz var. stajyer oda öyle. ne söylesek gülüyor. her şeyde gülümser. buda hoşumuza gıdıyor.
lise öğrencisi daha ama hayatın cıddıyetinde değil sanki.el bebek gül bebek büyümüş. her istediği yapılmış. ailesi bebek gıbı davranıyor anladığım kadarıyla, telefon da verdiği yanıtlardan anlaşılıyor.
onun haricinde az bir gülsen astarını isterler. herşeye cevap verme mesela. herkesle muhatap olma.

İnsanlar kötü ve çıkarları için yaklaşıyorlar karşılarındaki kişiye. Çok sevdiklerimiz dışında bu böyle. Seni olduğun gibi kabul eden bir iki kişi varsa etrafında şanslısınız. Onların kıymetini bilin

Öyle. Suraya sevgilim olmuyor diye konu açsam pozitif ol guleryuzlu ol derler. Öyle olunca da yapmacık derler. İnsanlardan nefret ediyorum.
İnsanlardan nefret ettiginizi, genel olarak insanları sevmediginizi söylüyorsunuz. Sonra da insanlardan sevgi ve dostluk bekliyorsunuz. Sizce bu mümkün mü ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…