- Konu Sahibi xGuzGulleri
-
Bende sneın gibiydim Yenı yeni işi çozuyorum hayır demeyi bileceksin ilk etapta soguk olacaksın bak insanlar nasıl saygı duyuyor ben uygulamaya basladım gayet ıyı gıdıyorGuleryuzlu pozitif bir insanım. Gülmeyi çok seviyorum ozellikle. Elimden geldiği kadar iyi bir insan olmaya çalışıyorum. Ama sevilmiyorum. Hem akrabalar hem arkadaşlar hem de aşk konusunda sanssizim.
Ben guleryuzlu olduğum icin bi akraba anneme deli deli gülüyor demiş. Bu yüzden o kızın düğününe bile gitmedik. Halbuki yeri geldiği zaman ciddi olmasını da biliyorum. Aşk konusunda hiç şansım yok zaten. Asık suratli yapmacık kızlar benden daha çok seviliyor. Ben guleryuzlu sıcakkanlı olduğum halde sevilmiyorum. Eski sevdiğim benim için saf ve çocukça demiş. Sırf guleryuzlu olduğum için. Erkekler zaten güzel olsun da ne olursa olsun kafasindalar.
Arkadaş konusunda da hep kötü sınıflara düştüm. Lisede vs hep dislandim. Üniye geçtim insanlardan mümkün olduğu kadar uzak duruyorum. Çünkü herkes yapmacık geliyor bana.
Guleryuzlu olmak kötü bir şey mi? Her şeye gülen biri değilim yeri geldiğinde ciddi de olurum. Ama insanlar hep iyi niyetim suistimal ediyor. Kendimi de eleştiriyorum yeri geldiğinde ama olmuyor. Yıllardır böyle. İnsanlar mi kötü ben mi kötüyüm anlamadım
Bence sorun güleryüzlü olup olmamak değil. Ay bu çok gülüo diye kimsenin kimseyi sevmediğini duymadım açıkçası. Senle dertleşen ya da ciddi bir şey anlatan biri karşısında da çok gülmüyosundur heralde. Ayrıca deli gibi gülüyor diyenle küsmekle de iyi yapmışsınız. Senin annene senin hakkında ne cürret biri deli gibi gülüo der orda o kişinin öyle bir yorum yapma hakkı yok. Tamam biri benim hakkımda ne suratsız kız dese bu kinlenecek bişey değil belki ama deli gibi gülüo demek heryere çıkıo valla. Salak demek yani insana.
Kendinize gore bir ayna benlik oluşturmussunuz. Birden fazla kişinin olumsuz yorumlarıni objektif bir şekilde degerlendirin bence. Poker surat olun demiyorum ama nasil desem duygularinizi cok mu disarida yasarsiniz? Yersiz mi bazi gulusleriniz? Asiri mi?
Hemcinslerini bilemicem ama sevgili edinirsen onun yanında sürekli herşeye gulmemeye çalış biraz çekici gizemli olmaya çalış ,evet gülmek güzel şey ama gördüğün gibi insanlar artık bundan etkilenmiyor agardan sat kendini
Güleryüzlü olmanız yapmacık olabilir mi diye bir ihtimal denilmiş. Ama madem bunu eledik geriye zaten bu konuyu açtığınız mesajdan tutun verdiğiniz cevaplara kadar bir iticilik akıyor. Problem bu olabilir mi acaba?Öyle. Suraya sevgilim olmuyor diye konu açsam pozitif ol guleryuzlu ol derler. Öyle olunca da yapmacık derler. İnsanlardan nefret ediyorum.
Bunu okumuş olsaydım çok daha farklı bi cevap yazardım. Bir şey soracağım nefret ettiğiniz insanların yüzüne gülmek gerçekten yapmaciklik değil mi sizin için?Öyle. Suraya sevgilim olmuyor diye konu açsam pozitif ol guleryuzlu ol derler. Öyle olunca da yapmacık derler. İnsanlardan nefret ediyorum.
Güleryüzlü olmanız yapmacık olabilir mi diye bir ihtimal denilmiş. Ama madem bunu eledik geriye zaten bu konuyu açtığınız mesajdan tutun verdiğiniz cevaplara kadar bir iticilik akıyor. Problem bu olabilir mi acaba?
Bunu okumuş olsaydım çok daha farklı bi cevap yazardım. Bir şey soracağım nefret ettiğiniz insanların yüzüne gülmek gerçekten yapmaciklik değil mi sizin için?
Peki insanlara tepkinizi göstermemek olabilir mi sorununuz acaba? Mesela sizi kızdırdıklarında bunu belirtir misiniz?Çok şükür yapmacık değilim beni gerçek hayatta tanisaydiniz siz de böyle derdiniz. Kimsenin etlisine sutlusune karışmadim bugüne kadar. İnsanların yaptıklarını gördükçe soğuyorum onlardan. Elbette etrafımda sevdiğim insanlar var. Ama onlar haricindeki insanlardan uzagim.
Peki insanlara tepkinizi göstermemek olabilir mi sorununuz acaba? Mesela sizi kızdırdıklarında bunu belirtir misiniz?
O uzak olduklarınız da kendi sevdikleri dışındakilerden uzak demek ki. Gizem çözüldü benceÇok şükür yapmacık değilim beni gerçek hayatta tanisaydiniz siz de böyle derdiniz. Kimsenin etlisine sutlusune karışmadim bugüne kadar. İnsanların yaptıklarını gördükçe soğuyorum onlardan. Elbette etrafımda sevdiğim insanlar var. Ama onlar haricindeki insanlardan uzagim.
İşte bundan bahsediyorum. Kimse melek gibi değildir bazen kızar, bazen üzülür, sınırları aşıldığında tepkisini gösterir. Bi çizginiz olmalı. Siz öyle düşünmüyor olabilirsiniz ama melek gibi sürekli herkese gülücükler saçan insan yapmacık görünebilir. Bir de insanlardan soğuduğunuzu söylüyorsunuz hatta nefret ettiğinizi. Ne kadar gülerseniz gülün içinizdeki bu duygular insanlara negatif enerji yansıtır bu yüzden itici gelebilirsiniz. Ben insanların size saygı duymadığını hissettim yazdığınızdan. Duygularınızı düşüncelerinizi doğru şekilde ifade eder ve sınırlarınızı belirlerseniz bence bu imajdan kurtulursunuz. Ama bunları insanlar sizi sevsin diye değil özsaygınız için yapın. Umarım anlatabilmişimdir.Hayır pek dışarıya yansıtmam. Hep içime atarım
Aynen bu tarz sinir bozucu oluyor. KBenim de bir arkadaşım var; iyi kızdır ama her şeyde takılacak bir şey bulur ve bu beni rahatsız ediyor. Geçenlerde yanımda çakı vardı. Bunu öğrendi verdiği tepki kızım komedisin yaaa!! ki ortada komik olan hiçbir şey yok. Bu tip tavırları benim hoşuma gitmiyor ve çocuksu geliyor. Dolayısıyla ondan uzaklaşıyorum. Buna benzer şeyler varsa dikkatli olun.
Siz bence günlük hayattada farkında olmadan çok gülüyorsunuz, gülümsemiyorsunuz gülüyorsunuz bence insanlar bundan yaka silkmiştirYeri geldiğinde ciddi de oluyorum. Hatta yeri geldiğinde ağlıyorum da. Yani çok abartmiyorum ama bazen hele ki komik bir şey izlediğimde 2 saat gülerim.
Her şeyin fazlası yapmacık algılanıyor ve itici duruyor. Çok gulenden, çok aglayandan, çok sırıtan, herkesle arası çok iyi olan mesela. İyi niyetinizin suistimal edilmesine izin vermeyin. İnsanların ne söylediğini de çok takmayın, ağzı olan konuşur.Guleryuzlu pozitif bir insanım. Gülmeyi çok seviyorum ozellikle. Elimden geldiği kadar iyi bir insan olmaya çalışıyorum. Ama sevilmiyorum. Hem akrabalar hem arkadaşlar hem de aşk konusunda sanssizim.
Ben guleryuzlu olduğum icin bi akraba anneme deli deli gülüyor demiş. Bu yüzden o kızın düğününe bile gitmedik. Halbuki yeri geldiği zaman ciddi olmasını da biliyorum. Aşk konusunda hiç şansım yok zaten. Asık suratli yapmacık kızlar benden daha çok seviliyor. Ben guleryuzlu sıcakkanlı olduğum halde sevilmiyorum. Eski sevdiğim benim için saf ve çocukça demiş. Sırf guleryuzlu olduğum için. Erkekler zaten güzel olsun da ne olursa olsun kafasindalar.
Arkadaş konusunda da hep kötü sınıflara düştüm. Lisede vs hep dislandim. Üniye geçtim insanlardan mümkün olduğu kadar uzak duruyorum. Çünkü herkes yapmacık geliyor bana.
Guleryuzlu olmak kötü bir şey mi? Her şeye gülen biri değilim yeri geldiğinde ciddi de olurum. Ama insanlar hep iyi niyetim suistimal ediyor. Kendimi de eleştiriyorum yeri geldiğinde ama olmuyor. Yıllardır böyle. İnsanlar mi kötü ben mi kötüyüm anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?