Neden insanlar tarafindan sevilmiyorum?

Bence sorun güleryüzlü olup olmamak değil. Ay bu çok gülüo diye kimsenin kimseyi sevmediğini duymadım açıkçası. Senle dertleşen ya da ciddi bir şey anlatan biri karşısında da çok gülmüyosundur heralde. Ayrıca deli gibi gülüyor diyenle küsmekle de iyi yapmışsınız. Senin annene senin hakkında ne cürret biri deli gibi gülüo der orda o kişinin öyle bir yorum yapma hakkı yok. Tamam biri benim hakkımda ne suratsız kız dese bu kinlenecek bişey değil belki ama deli gibi gülüo demek heryere çıkıo valla. Salak demek yani insana.

Bence mesele güleryüzlü olmak değil. Bazı insanlar çok güler çünkü çok pozitiftir ve sevilirler. Bazıları ise sürekli gülümserler ama bu itici gelir çünkü bi çizgileri belirgin bir karakterleri yoktur. Yani saf olabilirsiniz ama kimsenin kalbini kırmamak için hep ılımlı imajı çizen insanlar çok tutunamıyor sanki.

Bir de şu zamanda iyi insan bulmak zor herkes çok kötü diye düşünen insanlara hiç anlam veremiyorum. Kişi kendinden bilir işi. Ben dünyadaki tek iyi insan mıyım ki başka iyi insanla karşılaşmam mümkün olmasın?

Kendi çizginiz, kendi kurallarınız, güçlü bir karakteriniz olursa kendinize uygun arkadaşlarınız da mutlaka olacaktır. Arkadaşı olmayan insan bana çok ürkütücü geliyor.

Benim de bir arkadaşım var; iyi kızdır ama her şeyde takılacak bir şey bulur ve bu beni rahatsız ediyor. Geçenlerde yanımda çakı vardı. Bunu öğrendi verdiği tepki kızım komedisin yaaa!! ki ortada komik olan hiçbir şey yok. Bu tip tavırları benim hoşuma gitmiyor ve çocuksu geliyor. Dolayısıyla ondan uzaklaşıyorum. Buna benzer şeyler varsa dikkatli olun.

Kendinize gore bir ayna benlik oluşturmussunuz. Birden fazla kişinin olumsuz yorumlarıni objektif bir şekilde degerlendirin bence. Poker surat olun demiyorum ama nasil desem duygularinizi cok mu disarida yasarsiniz? Yersiz mi bazi gulusleriniz? Asiri mi?

Bunu okurken acaba lisedeki arkadaşım mı yazdı diye düşündüm. Bir kız vardı sınıfımızda herseye gülerdi. Bir olay olurdu birden gülmeye başlardı bazen bizde gülerdik bazende sinir olup söylenirdik. Ama en güzeli gülmekmiş. :) Yerine göre gülmek tabi. İçinden geldiği gibi yaşa. İnsanlar cool olucam diye gülemez hale gelmişler.

Bende sneın gibiydim Yenı yeni işi çozuyorum hayır demeyi bileceksin ilk etapta soguk olacaksın bak insanlar nasıl saygı duyuyor ben uygulamaya basladım gayet ıyı gıdıyor

Hep suçu karşı tarafa atmışsınız mutlaka hareketlerinizde bir iticilik vardır kızımın şirketinde bir genç kız varmış güleç positif
Ama sürekli kendinden söz edermiş,
Sadece kendisiyle ilgili karşı tarafı kesinlikle dinlemezmiş, kızımda çok sinir bozucu ve egoist dedi, bizim anlattıklarımızı dinlemediği gibi lafımızıda kesiyor dedi herkes ondan uzak duruyormuş, samimi olmayışından

Yeri geldiğinde ciddi de oluyorum. Hatta yeri geldiğinde ağlıyorum da. Yani çok abartmiyorum ama bazen hele ki komik bir şey izlediğimde 2 saat gülerim.

Kesinlikle hele bazı erkekler asla guleryuzu haketmiyor

Akrabalarım benide sevmez canım, güleryüzlü olduğum için değil açık açık herşeylerini yüzlerine söylediğim için. Bende akraba konu komşu boş insan sevmem cekinmeden bunu soylerim ister kırilsın isterse arkamdan konuşsun umrumda değil. Sen kendini sev boşver başkaları sevmesin seni. Aşk için ise mutlaka biri cikar karşına sen istersen tabii. Sende güleryüzlusun seven böyle sevsin sevmezse keyfi bilir üzülme lütfen bunun icin

Öyle. Suraya sevgilim olmuyor diye konu açsam pozitif ol guleryuzlu ol derler. Öyle olunca da yapmacık derler. İnsanlardan nefret ediyorum.
Güleryüzlü olmanız yapmacık olabilir mi diye bir ihtimal denilmiş. Ama madem bunu eledik geriye zaten bu konuyu açtığınız mesajdan tutun verdiğiniz cevaplara kadar bir iticilik akıyor. Problem bu olabilir mi acaba?

Öyle. Suraya sevgilim olmuyor diye konu açsam pozitif ol guleryuzlu ol derler. Öyle olunca da yapmacık derler. İnsanlardan nefret ediyorum.
Bunu okumuş olsaydım çok daha farklı bi cevap yazardım. Bir şey soracağım nefret ettiğiniz insanların yüzüne gülmek gerçekten yapmaciklik değil mi sizin için?

Bunu okumuş olsaydım çok daha farklı bi cevap yazardım. Bir şey soracağım nefret ettiğiniz insanların yüzüne gülmek gerçekten yapmaciklik değil mi sizin için?

Çok şükür yapmacık değilim beni gerçek hayatta tanisaydiniz siz de böyle derdiniz. Kimsenin etlisine sutlusune karışmadim bugüne kadar. İnsanların yaptıklarını gördükçe soğuyorum onlardan. Elbette etrafımda sevdiğim insanlar var. Ama onlar haricindeki insanlardan uzagim.

Peki insanlara tepkinizi göstermemek olabilir mi sorununuz acaba? Mesela sizi kızdırdıklarında bunu belirtir misiniz?

O uzak olduklarınız da kendi sevdikleri dışındakilerden uzak demek ki. Gizem çözüldü bence

Hayır pek dışarıya yansıtmam. Hep içime atarım
İşte bundan bahsediyorum. Kimse melek gibi değildir bazen kızar, bazen üzülür, sınırları aşıldığında tepkisini gösterir. Bi çizginiz olmalı. Siz öyle düşünmüyor olabilirsiniz ama melek gibi sürekli herkese gülücükler saçan insan yapmacık görünebilir. Bir de insanlardan soğuduğunuzu söylüyorsunuz hatta nefret ettiğinizi. Ne kadar gülerseniz gülün içinizdeki bu duygular insanlara negatif enerji yansıtır bu yüzden itici gelebilirsiniz. Ben insanların size saygı duymadığını hissettim yazdığınızdan. Duygularınızı düşüncelerinizi doğru şekilde ifade eder ve sınırlarınızı belirlerseniz bence bu imajdan kurtulursunuz. Ama bunları insanlar sizi sevsin diye değil özsaygınız için yapın. Umarım anlatabilmişimdir.

Aynen bu tarz sinir bozucu oluyor. K
Yeri geldiğinde ciddi de oluyorum. Hatta yeri geldiğinde ağlıyorum da. Yani çok abartmiyorum ama bazen hele ki komik bir şey izlediğimde 2 saat gülerim.
Siz bence günlük hayattada farkında olmadan çok gülüyorsunuz, gülümsemiyorsunuz gülüyorsunuz bence insanlar bundan yaka silkmiştir

Her şeyin fazlası yapmacık algılanıyor ve itici duruyor. Çok gulenden, çok aglayandan, çok sırıtan, herkesle arası çok iyi olan mesela. İyi niyetinizin suistimal edilmesine izin vermeyin. İnsanların ne söylediğini de çok takmayın, ağzı olan konuşur.

Sürekli guleryuzluyum ve safim one çıkarması, aklima sürekli herkese canimmm canimmmm diyip sirnasan itici tipleri getirdi. Güleryüzlü olmak zorunda değilsiniz. Insanlar doğallığı sever.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…